· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Cat de des inveliti copiii noaptea?  |
martinutza

Copii jonathan: 15 ani, 7 luni isaac: 16 ani, 6 luni rachel: 14 ani, 2 luni miriam: 10 ani, 11 luni
|
20.12.2004 10:07 |
|
| |
|
pai din spital a fost invatat sa nu stea invelit(ziceau asistentele ca ii e temperatura corpului prea ridicata).Asa ca...............degeaba ma tot straduiesc eu sa il tin invelit. 
|
sus |
 |
|
|
ruxandra_sb

Locatie: BucurestiCopii Matei: 19 ani Grigore: 14 ani, 2 luni
|
23.12.2004 12:44 |
|
| |
|
pt mdanilov:
e adevarat primul sac al lui Matei l-am primit si noi din Germania, cel din fleece este din USA, dar:
cel din bumbac subtire l-am cumparat anul trecut de la unul din magazinele de la Prisma(cred ca Loris), iar cel gen plapumiora asta-vara de la un magazin cu prosoape, asternuturi, etc de la Mall (parter).
Si Matei se impaca f bine cu ele, se rasuceste cum doreste, se ridica in picioare, etc.
Exact cum ai zis: cele romanesti sunt prost croite (drepte, in loc sa fie trapezoidale pt loc la picioare) si ff groase.
Prima oara am cumparat unul din acesta, dar nu l-am folosit deloc.
|
sus |
 |
|
dani29

|
25.01.2005 1:35 |
|
| |
|
eu o invelesc de Diana toata noaptea, nu am stat sa numar de cate ori dar oricum ma exaspereaza... sacul de dormit il tinem degeaba, cand era mica a dorit in sac cateva luni dar apoi.... 
|
sus |
 |
|
dani29

|
25.01.2005 1:35 |
|
| |
|
eu o invelesc de Diana toata noaptea, nu am stat sa numar de cate ori dar oricum ma exaspereaza... sacul de dormit il tinem degeaba, cand era mica a dorit in sac cateva luni dar apoi.... 
|
sus |
 |
|
Chaton

Copii Radu Cosmin - Minunat! 17 ani
|
03.02.2005 11:08 |
|
| |
|
daaa,cu invelitul e mare problema,aproape doarme dezvelit,se ridica noaptea si se asaza direct pe mijlocul paturii si daca vreau sa il invelesc se trzeste si.. nu e de dorit ,asa ca il,imbrac mai gros la miljocel si spate.. si il invelesc bine,o data.. ca dupa aia.. ar trebui sa stau nonstop langa patutz.. 
|
sus |
 |
|
|
ioanalex

Locatie: Cluj-NapocaCopii Teglas Ioan Alexandru: 17 ani, 2 luni
|
03.02.2005 11:24 |
|
| |
|
Noi dormim in sac de cand l-am descoperit cu plapuma trasa in cap...si se zbatea sa iasa de sub ea....Sperietura a fost suficient de mare cat sa nu il mai acopar cu patura decat la somnul de zi si numai cand ii spal sacul de dormit 
|
sus |
 |
|
Chaton

Copii Radu Cosmin - Minunat! 17 ani
|
03.02.2005 11:29 |
|
| |
|
ma gandesc si eu sa ii iau un sac de dormit,da lui ii cam place sa se miste.. cui nu ii place.. si sa nu maraie urat am sa ii iau totusi.cumva sa ii lase piciorusele libere,da libereeeee,si mainile sa faca ce vrea cu ele,ca in ultimu timp doarme cu funduletu in sus pe burta,pe toate partile.. si sacul nu ii lasa atata libertate.
|
sus |
 |
|
ioanalex

Locatie: Cluj-NapocaCopii Teglas Ioan Alexandru: 17 ani, 2 luni
|
03.02.2005 3:59 |
|
| |
|
Alex se rasuceste si invarteste in te miri ce pozitii....sacul nu il impiedica deloc...Poate unde e si obisnuit cu el 
|
sus |
 |
|
|
|