|
|
autor |
fetita mea isi suge degetele  |
salhiuta

Locatie: stiintei no 5 ap 7 timisoaraCopii nadine salheya nadine am nascut deja!
|
04.01.2003 12:24 fetita mea isi suge degetele |
|
| |
|
Nadine de cind s-a asa a bage 2 degete in gura iar acum nu mai putem s-o dezobisnuim. Am incercat o gramada de metode dar fara nici un rezultat.Aveti voi vreun sfat?
|
sus |
 |
|
|
mamaluieric

Locatie: germaniaCopii Eric: 21 ani, 1 luna Hanna: 17 ani, 8 luni
|
|
salhiuta

Locatie: stiintei no 5 ap 7 timisoaraCopii nadine salheya nadine am nascut deja!
|
04.01.2003 6:05 |
|
| |
|
Cu ardei iute am incercat dar fara nici un rezultat,iar de suzeta nici nu pot sa ma gindesc.Are aproape 4 ani nu mai este bebe iar suzeta n-a nu o sa mai suga degetul.si eu am supt degetul:P si mama a cu ardei iute si cu kaka si piper si multe altele .....degeaba eu ma stergeam si iar ....pina in clasa I cind au inceput sa rida colegii de mine si l-am lasat eu singura.Eu cred ca te lupti cu morile de vint ,ea o sa-l suga si pe furis daca nu-i dai voie.Mai bine las-o parerea mea
|
sus |
 |
|
muztu

|
04.01.2003 7:03 |
|
| |
|
<font color=NN55FF> Eu mi-am supt degetul pana la camin. Au incercat ai mei toate metodele sa ma dezvete, crema de ghete pe degete, ardei iute, chiar si kaki, dar degeaba. Cred ca de atunci a in ziua de azi.
Cum am renuntat la cele doua degetele sa le mai bag in gura? Cand am ajuns la camin o educatoare m-a
sunt o domnisoara si daca vreau sa am unghii frumoase si lunigi si colorate ca ale ei, trebuie sa nu mai bag degetele in gura. Ce o fi fost in mintea mea atunci, nu stiu , dar din clipa aia nu am mai bagat degetele in gurita.
Din fericire dintii mei nu au avut de suferit, chiar deloc, si pot spune ca am o dantura frumoasa si sanatoasa. Doar unul din cele doua degete e putin deformat, adica are o umflatura langa unghie.
NU stiu daca te-am ajutat cu ceva, dar m-am gandit ca nu ar fi rau daca iti povestesc din "experienta" mea. </font>
|
sus |
 |
|
|
salhiuta

|
05.01.2003 12:09 |
|
| |
|
Va multumesc pt. sfaturi dar sint ingrijorata deoarece cei 2 dinti de sus deja au venit putin in fata si cred ca o sa se deformeze mult mai tare.M-am sfatuit cu un pediatru si mi-a
Va pup
|
sus |
 |
|
Cora

|
05.01.2003 7:52 |
|
| |
|
Poftim? Ala e zdravan la cap? Recomanda-i si tu un consult la un psihiatru ...
Cum sa pui in ghips mina unui copil de 3 ani care-si suge degetele? Unde naiba au invatat astia? La Cucuietii din deal University?
Mai Salhiuta, eu mi-am supt unul din degetele mari pina la mai bine de 3 ani. Era saracul plat de atita supt ...acum nu se mai vede; m-au dezvatat cu sosete legate pe miini, ardei iute si observatii de genul celor care ti le-au spus si fetele: "o domnisoara nu-si suge degetul!" Cel de-al 2-lea rind de incisivi din fata incaleca pe primii ...asta e... , dar exista remedii, bani sa am, si aparat ortodentar se poate pune la orice virsta (nu cum se crede in RO ca numai pina la pubertate).
Sora mea si-a
Ia fata cu usurelul si schimba si pediatrul.
|
sus |
 |
|
salhiuta

|
05.01.2003 1:39 |
|
| |
|
Mai fetelor sa stiti ca aseara s-a el tot ia explicat ca nu-i bine sa bage degetele in gura ca inghite tot felul de microbi etc.si ea l-a pina la urma l-a ea iar le-a a
pusi tuturor
|
sus |
 |
|
amanda

|
21.02.2003 6:45 |
|
| |
|
eu am gasit (surprinzator, in romania!!) un fel de "oja" pentru asa ceva, lac transparent cu un gust mizerabil (inaintea copilului l-am gustat eu si ta-su, sa fim siguri ce facem). fata a gandesc sa folosesti metoda pe care am aplicat-o eu cand Alex isi rodea unghiile: i le-am taiat, pilit, slefuit, apoi i-am dat cu lac si era tare mandra ca erau lucioase, stralucitoare le zicea ea. i-am tot explicat ca acum are unghii de domnisoara si a ea mare si sunt convinsa ca e "sensibila" la chestii din astea pe care le fac doamnele.
|
sus |
 |
|
salhiuta

|
21.02.2003 8:01 |
|
| |
|
I-am tot explicat dar vad ca nu se prinde de ea.Oja pentru asa ceva n-am auzit dar daca stie cineva unde se gaseste sa-mi spuna si mie.
|
sus |
 |
|
cornelia

Locatie: Galati-RomaniaCopii Alexander Wayne: 19 ani, 5 luni Richard: 17 ani, 11 luni
|
21.02.2003 10:27 |
|
| |
|
Poftim? Ala e zdravan la cap? Recomanda-i si tu un consult la un psihiatru ...
Cum sa pui in ghips mina unui copil de 3 ani care-si suge degetele? Unde naiba au invatat astia? La Cucuietii din deal University?
cora sa mor de ras ... esti de nota 10!!!!
|
sus |
 |
|
salhiuta

|
24.02.2003 1:40 |
|
| |
|
taica-su deja s-a-atunci.
deci, am cumparat-o in romania, de la avon. ieri am turbat uitindu-ma pe internet dupa ea, n-am gasit nici o referire, dar i-am e-mail(at) maica-mii si mi-a
"NAIL EXPERTS BITING SOLVER AVON
MADE IN GERMANY
MANUFACTURED BY AVON COSMETICS
GMbH : Am Hart 2.85375 Neufahrm Germany
Avon Cosmetics
NEW YORK . LISABOA . LONDON . MADRID . MUNCHEN . PARIS . ROMA C 1o2 SK
Lichid pentru prevenirea unghiilor roase
Formeaza o pelicula de protectie care va ajuta sa renuntati la " obiceiul " rosului unghiilor.Intareste unghiile.Se aplica zilnic independentsau peste lacul de unghii.Nu confera un aspect lucios unghiilor si nu este toxic. "
in americi, canada, uk pare ca-i mai simplu de gasit asa ceva (desi pina acum doar comanda prin internet am gasit). daca pot fi de vreun ajutor ... si sper ca mai prompt decit prima data 
|
sus |
 |
|
Theodora

Locatie: Atena,Copii Alexandros: 20 ani, 3 luni Yannis: 20 ani, 3 luni
|
08.10.2004 7:00 Rosul unghiilor |
|
| |
|
Am aceasta problema cu Yannis!!!
Toata ziua e cu unghia in gura! Am luat de la farmacie oja,care cica dupa prima aplicatie are efect...dar ia placut si mai mult dupa!!!
Sotul meu isi roade unghiile si soacra-mea se umple de spume cind ii spun ca seamana cu Makis,ca cica la ei in familie nimeni nu si-a la parinte la copil!
I-am zis ca lantul de undeva trebuie sa inceapa!
Lasand la o parte gluma,e foarte serios si nu stiu ce sa fac ca sa-l dezvat!
Aveti vreo idee?
|
sus |
 |
|