· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Pentru "nemtzoaice" - dileme privind nasterea  |
alessia_de

Locatie: GermaniaCopii E: 17 ani, 11 luni D: 14 ani, 10 luni
|
31.01.2005 12:41 |
|
| |
|
---------- Lee a scris: , Frauenklinik Paracelsus, Frauenklinik der Universität I (Maisstr.) Krankenhaus Harlaching si Klinikum Rechts der Isar. Cam astea sunt spitalele acceptabile ca distanta, celelalte ar fi deja prea departe. ----------
Lee la Krankenhaus Harlaching trebuia sa merg eu prima data. Mi-a fost recomandat asta, dar era distanta un pic mai mare si atunci am preferat cel din Starnberg ca e mai aproape. Acolo a nascut o vecina de a mea mai multi ani in urma si a spus ca sunt conditii foarte bune...spun din auzite ca nu am fost sa il vizitez. Iti urez bafta la cautat si sa gasesti unul care sa iti satisfaca cerintele tale.
|
sus |
 |
|
|
a1

Locatie: GermaniaCopii Andrei: 18 ani, 6 luni Ana-Maria: 13 ani, 11 luni
|
01.02.2005 5:13 |
|
| |
|
Abia acum am descoperit subiectul.Eu am nascut in Maisstr. si am fost foarte multumita.Promit sa scriu mai multe deseara ca acum nu am timp.Normal ar fi sa nasti la clinica sau spitalul unde lucreaza doctorul tau care-ti urmareste sarcina.(daca este posibil)
Anca
|
sus |
 |
|
Lee

Copii Iris: 16 ani, 10 luni
|
01.02.2005 6:25 |
|
| |
|
a1, multumesc, astept cu nerabdare sa mai scrii . Doctorita mea nu are Belegbetten nicaieri, asa ca in mod sigur nu voi naste cu ea. Sincer, nici nu-mi doresc pentru ca nu sunt foarte multumita si ma gandesc serios sa o schimb cat de curand. La clinica din Maisstr. o sa mergem joi la Infoabend, asa ca m-as bucura sa mai aflu cate ceva si de la tine 
|
sus |
 |
|
a1

Locatie: GermaniaCopii Andrei: 18 ani, 6 luni Ana-Maria: 13 ani, 11 luni
|
01.02.2005 9:20 |
|
| |
|
Se pare ca avem aceeasi doctorita si aceeasi parere despre ea. Cand eram insarcinata mi-a recomandat sa nasc la o clinica privata din Englischer Garten, Dr Geisenhofer Gmbh.Nu am nascut acolo,ptr ca din intamplare ,am avut in luna a 6 a probleme cu rinichii,si,fiind noapte,m-am dus de urgenta la spitalul cel mai apropiat(in Maisstr).Am stat sub observatie internata vreo 2 zile.Mi-a placut cum am fost tratata de medici si de asistente,si,ptr ca tot eram in baza lor de date am decis sa nasc acolo.
Cursul de pregatire ptr nastere l-am facut la clinica din Englischer Garten ptr ca in Maisstr nu mai aveau locuri.
In comparatie cu o clinica privata ,spitalul asta universitar nu arata prea primitor ,in schimb personalul e ok.Eu am nascut normal cu PDA si nu a fost absolut nici o problema.Am nascut cu medicul de garda ptr ca in luna a 6 a era deja prea tarziu sa pot sa-mi mai aleg un medic(asa mi s-a spus).Ce nu a fost prea bine este ca,dupa ce am nascut,m-au dus intr-o camera cu 4 paturi si nu prea am putut sa ma odihnesc(prea multi vizitatori).La vizita medicului am spus asta si a doua zi s-a rezolvat situatia:m-au mutat in alta camera cu numai 2 paturi.
La externare,asistentele m-au intrebat daca am vorbit cu o moasa ptr vizitele de la domiciliu.Deoarece nu vorbisem cu nimeni,mi-au dat ele o lista cu numele si adresele celor ce locuiau pe langa mine. In plus mi-au recomandat si un medic pediatru.
Cam asta-i tot.Daca mai ai intrebari iti stau cu placere la dispozitie.
Anca
|
sus |
 |
|
Lee

|
01.02.2005 9:34 |
|
| |
|
Anca, multumesc! Posibil sa avem aceeasi doctorita, pe mine ma va trimite in martie la Feinultraschall tot la Geisenhofer Klinik . Deja mi-a facut programare. Iti scriu mai multe pe privat.
|
sus |
 |
|
|
tetina

Locatie: GermaniaCopii Gâza: 20 ani, 2 luni un pitic mic si voinic: 18 ani, 5 luni
|
03.02.2005 1:26 |
|
| |
|
Nu am citit toate mesajele asa ca daca ma repet, ma ierti tu.
Eu sunt din München si am nascut la Frauneklinik Dr. Geisenhofer. Sincera sa fiu e prima data cand aud de mult-visata clinica de care zici tu. Am mai cunoscut mamici ce au nascut aici la Dr. Geisenhofer si au fost multumite. Este o clinica privata, eu sunt asigurata la stat. Am stat intr-o camera cu 2 paturi, super misto, ingrijirea super, mancare nu mai zic ca venea sotul seara si manca cina ca nu mai puteam sa bag atat in mine.
aici afli mai multe despre clinica asta:
http://www.geisenhoferklinik.de/
daca mai e ceva, pe PM ca intru rar pe aici. Sarcina usoara!
|
sus |
 |
|
tetina

Locatie: GermaniaCopii Gâza: 20 ani, 2 luni un pitic mic si voinic: 18 ani, 5 luni
|
03.02.2005 1:27 |
|
| |
|
---------- Lee a scris: Anca, multumesc! Posibil sa avem aceeasi doctorita, pe mine ma va trimite in martie la Feinultraschall tot la Geisenhofer Klinik . Deja mi-a facut programare. Iti scriu mai multe pe privat. ----------
vezi ce inseamna sa nu citesti mesajele? ) vad ca tot acolo ai ajuns . e f bine, ai sa vezi.
|
sus |
 |
|
Lee

|
03.02.2005 1:39 |
|
| |
|
Tetina, multumesc:) ... in martie meg la ecografie la Geisenhofer Klinik si o sa vad atunci cum imi place . Pana atunci mai viztam alte clinici, mai schimbam pareri si in final ne hotaram . Ma bucur mult ca tu ai avut o experienta frumoasa la nastere, sper sa fie si a mea tot asa! 
|
sus |
 |
|
tetina

|
03.02.2005 1:54 |
|
| |
|
Pe mine m-a trimis un medic neamt, daca esti la dr. Porumb atunci e dr. Gärtner, care are cabinet chiar alaturi, la acelasi etaj.. Te sfatuiesc sa mergi si tu la el, macar la sf., pt ca te trimite la un coleg de-al lui mai tanar (el nu mai face nasteri) si nu ajungi chiar la cine s-o nimeri. eu am fost multumita de ambii medici, mai ales ca am avut complicatii si au avut grija de mine.
Sanatate!
|
sus |
 |
|
Lee

|
03.02.2005 2:10 |
|
| |
|
---------- tetina a scris: Pe mine m-a trimis un medic neamt, daca esti la dr. Porumb atunci e dr. Gärtner, care are cabinet chiar alaturi, la acelasi etaj.. Te sfatuiesc sa mergi si tu la el, macar la sf., pt ca te trimite la un coleg de-al lui mai tanar (el nu mai face nasteri) si nu ajungi chiar la cine s-o nimeri. eu am fost multumita de ambii medici, mai ales ca am avut complicatii si au avut grija de mine.
Sanatate! ----------
Multumesc de tip! Eu nu-s la dr. Porumb, insa orice sfat imi prinde bine .
|
sus |
 |
|
cosima

|
06.05.2009 1:02 |
|
| |
|
subiectul e vechi de cand lumea...
dar pt alte mamici care sunt la inceput gravidute in germania sa stiti ca nu are rost sa cautati o clinica particulara...serviciile in orice spital de aici sunt impecabile din orice punct de vedere....
|
sus |
 |
|
tetina

|
06.05.2009 9:31 |
|
| |
|
---------- cosima a scris: subiectul e vechi de cand lumea...
dar pt alte mamici care sunt la inceput gravidute in germania sa stiti ca nu are rost sa cautati o clinica particulara...serviciile in orice spital de aici sunt impecabile din orice punct de vedere.... ----------
eu nu m-as hazarda la asemenea afirmatii, e adevarat ca serviciile sunt cu multe clase peste ce se ofera in Ro dar poti sa nimeresti mai bine sau mai putin bine.
In plus, clinicile particulare accepta asigurati la stat, deci nu platesti nimic in plus.
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|