· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
idei de cadou cand se rupe turta  |
lovelyMom

Locatie: Bucuresti, sunt de loc din AradCopii Rares: 16 ani, 9 luni
|
07.02.2005 5:45 idei de cadou cand se rupe turta |
|
| |
|
Oameni buni,
Dati-mi cateva idei de cadouri pentru o fetita de la nasa ei cu ocazia ruperii turtei. Eu ma gandeam la un obiect frumos care sa-i ramana (nu neaparat bijuterii). majoritatea celor pe care i-am intrebat zic "jucarii" sau "haine" si aproape ca ma conving spre vreo jucarie doar ca n-am apucat sa dau prin magazine sa imi pice ochii (si portofelul) pe ceva. Fetitele voastre ce au primit (si daca s-au jucat cu respectivele jucarii)?
Multumesc mult 
|
sus |
 |
|
|
RoBlondy

Locatie: Din Oradea de origine. Acum in Connecticut, USACopii Alexia Molnar: 17 ani, 1 luna Raducu Sebastian Molnar: 15 ani Frisky Molnar: 17 ani, 10 luni
|
07.02.2005 5:47 |
|
| |
|
ce e aia ruperea turtei?
scuze dar eu chiar nu stiu! Poate pt ca sunt din Ardeal de loc si eu cred ca acolo nu este asa ceva, sau nu stiu eu 
|
sus |
 |
|
Christa

|
07.02.2005 5:50 |
|
| |
|
---------- RoBlondy a eu am aflat abia in forum de obiceiul asta E vorba de echivalentul taierii motului la baieti ... la fete se rupe turta. Scrie una alta pe aici prin forum, cine cauta gaseste. 
|
sus |
 |
|
lovelyMom

|
07.02.2005 5:55 mot- baiat turta-fata |
|
| |
|
da, la baieti se taie motu la fete de rupe turta. e un obicei similar si la nunta, asta cu turta. ro blondy si eu sunt ardeleanca (de la arad), tu de unde esti de loc?
|
sus |
 |
|
Onush

|
07.02.2005 6:22 |
|
| |
|
Noi Ruxandrei i-am luat motul si a la nasii ei o icoana pictata pe lemn cu sfantul ei patron (Sf Ana). Restul invitatilor i-au adus hainute si jucarii. 
|
sus |
 |
|
|
lovelyMom

|
07.02.2005 6:27 multumesc onush & ruxandra |
|
| |
|
o idee frumoasa, ma ajuta la orientare.
|
sus |
 |
|
Cora

|
|
RoBlondy

Locatie: Din Oradea de origine. Acum in Connecticut, USACopii Alexia Molnar: 17 ani, 1 luna Raducu Sebastian Molnar: 15 ani Frisky Molnar: 17 ani, 10 luni
|
07.02.2005 7:38 |
|
| |
|
multumim Cora
LovelyMom, sunt din Oradea de loc 
|
sus |
 |
|
nicholas

Locatie: Bucuresti-FinlandaCopii VICTORIA ANA-MARIA: 18 ani, 6 luni NICHOLAS SEBASTIAN: 22 ani, 3 luni
|
07.02.2005 10:08 |
|
| |
|
Idei pentru cadou,o icoana s-au o rama foto si sa scri pe ea(la o bijuterie)data si ora nasterii,kilogramele,data botezului,si bineinteles numele si prenumele.Nicholas asa a la nastere pe ea si mi-a hainute toata lumea o sa-i aduca dar asta ramine Au aparut acum o gramada de lucruri frumoase special pentru astfel de ocazii(doar nu ii rupi turta in fiecare zi) Eu am vazut la magazinul Unirea ,jos la parter foarte multe chestt misto!Bafta la cautari si.... traiasca nasa! 
|
sus |
 |
|
Berea

|
08.02.2005 9:55 |
|
| |
|
Ce frumoasa e ideea cu rama! Tare imi place! Noi pentru Robi avem o multime de amintiri pentru cand va creste, inclusiv o cutie cam ca si acelea de bijuterii, dar mai simpla (mai baieteasca) in care ii tin toate chestiile marunte gen buricul , o suvita din par, prima periuta de dinti, hartiuta ce o avea la patut in matern, etc.
In ziua in care s-a vin, careia i-am facut eticheta personalizata si pe care o va primi la 18 ani.
La urmatorul ne gandim cam la aceleasi lucruri (sa nu se certe )
|
sus |
 |
|
lovelyMom

|
08.02.2005 4:09 wow, super idei |
|
| |
|
multam de idei si de urari si de locuri unde sa caut... deja ma simt mai relaxata ca voi avea cadoul potrivit pentru fina mea - si datorita voua!
|
sus |
 |
|
SMOKY

|
08.02.2005 10:53 |
|
| |
|
pe linga altele , fata mea a aur de la nasha, insa nu ii este buna acum....ci cind o fi mare....iar la botez a la nasha........
|
sus |
 |
|
nightwish

Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)Copii INGRID: 18 ani, 10 luni
|
09.02.2005 10:15 |
|
| |
|
ca sa-i ramana, cred ca ideal este o bijuterie, kiar daca nu o va purta cat e bebe. daca nu are cercei fetita, ia-i o pereche si ii va putea pune de acum; apoi, exista o gramada de pandative dragutze(eu am un ursuletz f fain din aur...ca sa-l poarte cand va fi mai mare)
tot din seria bijou, exista bratzari vesele pe care atarna tot felul de brizbrizuri(ursuletz, cheie, broscutza, cruciulita...etc)
aici nu stiu daca sunt, dar am vazut in strainatatzuri niste seturi cu album de bebe cu placutza de argint pe care se graveaza numele, rama, perie de par, pieptanel, oglinda, forfecutza - toate din argint(sau placate); chiar daca nu sunt impreuna ai putea sa gasesti separat si sa le "asortezi"
o cutiuta de argint in care sa-i pui motzul taiat
copilul nu are cum sa aprecieze chestiile astea, asa ca ia-i un urs mare(ca sa se bucure) si agata-i de gat sau mana bijou-ul
daca parintii nu au mari posibilitati, ia-i ceva practic ca sa le foloseasca

|
sus |
 |
|
tatisia

|
26.02.2005 10:35 |
|
| |
|
Fetita mea a la nasa tot un lantisor cu o cruciulita, pe care l-a ales primul de pe tavita .Deocamdata nu il poarta, dar cu siguranta il va purta cand se va mari.
|
sus |
 |
|
Igna

|
27.02.2005 1:04 |
|
| |
|
Hai ca sunteti norocoase,foarte norocoase.Fetita mea o primit un buchet de flori nu prea proaspete dar nici ofilite,undeva intre.ATIIIT! 
|
sus |
 |
|
|
|