· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Clubul "Micii Campioni" - inot  |
nightwish

Locatie: Bucuresti/constanteanca naturalizata:)Copii INGRID: 18 ani, 9 luni
|
|
|
polin

Locatie: BucurestiCopii Stefan: 14 ani, 7 luni Emilia-Maria: 12 ani, 7 luni
|
08.05.2008 3:59 |
|
| |
|
---------- nightwish a scris: yeap ----------
Tks!
|
sus |
 |
|
Cayia

Copii V mare: 16 ani, 7 luni V mic: 11 ani, 6 luni
|
08.05.2008 9:13 |
|
| |
|
Am fost astazi la baby spa si mi-a facut o impresie foarte buna, asa ca de sambata incepem si noi inotul. 
|
sus |
 |
|
polin

Locatie: BucurestiCopii Stefan: 14 ani, 7 luni Emilia-Maria: 12 ani, 7 luni
|
09.05.2008 10:22 |
|
| |
|
---------- Cayia a scris: Am fost astazi la baby spa si mi-a facut o impresie foarte buna, asa ca de sambata incepem si noi inotul.  ----------
Bravo Cayia, eu nu am reusit sa ajung dar de sapt viit sigur venim si noi 
|
sus |
 |
|
zuzalina

Copii Thea Ana: 16 ani, 4 luni
|
12.05.2008 2:28 |
|
| |
|
am citeva intrebari, am primit si eu mesajul cu 'ziua portilor deschise', dar n-am reusit sa ajung..va rog, daca aveti timp, dati-mi si mie niste lamuriri
*preturile la abonamente sunt cele de pe site?
*imi trebuie ceva echipament pentru fata? un costum de baie intreg ar fi, dar nu are "protectie" la fluide
*si foarte important, unde anume este piscina asta? ca n-am reusit sa ma lamuresc, nu prea cunosc zona...
*si cel mai important dintre toate: adultii trebuie sa-si faca setul de analize? ca n-as vrea sa o 'potcovesc' cu ciupercutze....
multumesc anticipat
|
sus |
 |
|
|
Cayia

Copii V mare: 16 ani, 7 luni V mic: 11 ani, 6 luni
|
12.05.2008 7:08 |
|
| |
|
Hai ca raspund punctuqal, ca nu am mult timp.
1. Preturile sunt cele de pe site, plus 2 carduri, fiecare de cate 50 lei, valabile 2 ani.
2. Daca nu ati scapat de fluide iti trebuie pampers pentru inot, gasesti in Carefour, dar au si ei la receptie, cu 5 lei bucata.
3. Piscina este la statia de metrou Mihai Bravu, vis+a+vis de Mr. Bricolage.
4. Nu, adultilor nu li se cere nici o analiza, doar ca e dusul obligatoriu inainte de intrarea la piscina, si pentru adulti si pentru copii.
|
sus |
 |
|
nike

|
13.05.2008 6:54 |
|
| |
|
---------- Cayia a scris: 4. Nu, adultilor nu li se cere nici o analiza, doar ca e dusul obligatoriu inainte de intrarea la piscina, si pentru adulti si pentru copii. ----------
si cum impiedica dusul inmultirea / transmiterea eventualelor ciuperci / afectiuni dermatologice ???
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
13.05.2008 8:50 |
|
| |
|
---------- nike a scris: ---------- Cayia a scris: 4. Nu, adultilor nu li se cere nici o analiza, doar ca e dusul obligatoriu inainte de intrarea la piscina, si pentru adulti si pentru copii. ----------
si cum impiedica dusul inmultirea / transmiterea eventualelor ciuperci / afectiuni dermatologice ??? ----------
well...it doesn't...
|
sus |
 |
|
zuzalina

|
13.05.2008 8:50 |
|
| |
|
---------- Cayia a scris: Hai ca raspund punctuqal, ca nu am mult timp.
1. Preturile sunt cele de pe site, plus 2 carduri, fiecare de cate 50 lei, valabile 2 ani.
2. Daca nu ati scapat de fluide iti trebuie pampers pentru inot, gasesti in Carefour, dar au si ei la receptie, cu 5 lei bucata.
3. Piscina este la statia de metrou Mihai Bravu, vis+a+vis de Mr. Bricolage.
4. Nu, adultilor nu li se cere nici o analiza, doar ca e dusul obligatoriu inainte de intrarea la piscina, si pentru adulti si pentru copii. ----------
multumesc mult pentru raspunsuri 
|
sus |
 |
|
Nobine

Locatie: Cluj-NapocaCopii Matei: 14 ani, 8 luni David: 12 ani, 10 luni
|
02.12.2008 4:05 Micii campioni |
|
| |
|
Stie cineva sa imi spuna site-ul celor de la Micii campioni? Eu sunt din Cluj; aici nu cred ca exista nimic de genul acesta.
reclama obositoare
|
sus |
 |
|
dodosasha

|
|
albasiero

|
09.02.2010 1:50 Re: INOT PENTRU BEBELUSI IN CLUJ |
|
| |
|
---------- perla2006 a scris: STIE CINEVA DACA EXISTA UNDEVA IN CLUJ NAPOCA CURSURI DE INOT PENTRU BEBELUSI? ----------
perla, vezi ca la Cluj acum este o piscina, se numeste babyswim. i-am sunat si merg diseara sa vad cum arata bazinul si ce conditii au. bazinul este in manastur pe campului la capat.
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|