|
|
autor |
teorie noua privind colicile  |
carmenci

|
03.03.2005 11:56 teorie noua privind colicile |
|
| |
|
Dragelor, vreau sa va impartasesc si voua ultima "strigare" in materie de colici pe care am auzit-o astazi.
Teoria asta "mirobolanta" spune ca se pare ca au colici copii mamicilor care au un coeficient de inteligenta peste medie si a a mamici ca sa se simta mai bine .
Voi ati auzit de asa ceva?
Macar asta sa ne consoleze pe noi mamicile chinuite de colicile puilor .... 
|
sus |
 |
|
|
Cora

|
04.03.2005 2:44 Re: teorie noua privind colicile |
|
| |
|
---------- carmenci a inteligenta peste medie ...: ----------
wow! ce bine ma simt!... deci chiar sa ma bucur pt. colicile cumplite pe care le-a ele de vreo saptamina... ... sincera sa fiu, desi teoria e o timpenie si nu meria luata in seama, as prefera IQ=0, dar fara colici... 
|
sus |
 |
|
dadriana

|
04.03.2005 8:22 |
|
| |
|
Pentru intarirea teoriei conferenciarului:
Eu nu cred, am o fata cu un iq ridicat care nu a colici.
Am auzit ca sint popoare intregi in Africa care nu cunosc aceasta problema a ma gindesc ca are ceva de a hranire.
|
sus |
 |
|
gazzella

Locatie: Quebec, CaCopii F: 17 ani, 8 luni B: 15 ani, 9 luni M: 10 ani, 4 luni
|
04.03.2005 9:09 |
|
| |
|
---------- citat: Am auzit ca sint popoare intregi in Africa care nu cunosc aceasta problema a ma gindesc ca are ceva de a hranire ----------
copiii africanelor sunt purtati ca o extensie a
nici al meu nu a la toaleta, imi e in permanenta in brate cand stau la calculator, cand mananca, etc.
foarte rar accepta sa stea in pat sau scaunul de la masina.
|
sus |
 |
|
Cora

|
04.03.2005 9:34 |
|
| |
|
---------- dadriana a colici.
... ----------
---------- carmenci a inteligenta peste medie ----------
Dadriana, teoria viza mamicile cu IQ ridicat... la bebei cum vrei sa-l masori?
Gazzella, daca eu nu tin copiii mei in brate apai nimeni nu o mai face... si Alex si Nick au fost/is agatati de mine toata ziua si au avut/au colici din plin... asa ca cine e sa aiba, le are, orice ar face parintele.
|
sus |
 |
|
|
mamasipuiu

|
04.03.2005 9:42 |
|
| |
|
Intr-adevar o teorie care ne face sa ne simtim bine pe noi mamicile. Dar nu ne este bine cand vedem bebeii cum se chinuie. 
|
sus |
 |
|
gazzella

Locatie: Quebec, CaCopii F: 17 ani, 8 luni B: 15 ani, 9 luni M: 10 ani, 4 luni
|
04.03.2005 9:52 |
|
| |
|
corect cora!
---------- citat: fapt care contribue la lipsa colicilor ----------
e doar un fapt care contribuie, sunt un complex de factori pe care noi in mod absolut accidental i-am "instituit".
---------- citat: laptele matern contine enzime particulare - lipasi ( termenul e in italiana, imi pare rau, dar nu cunosc corespondentul sau in romana, va cer scuze), care predigera grasimile permitand o utilizare ideala a
aceste enzime sunt inactive in gura si stomac devenind active doar in intestin unde optimizeaza asimilarea particulelor nutritive si protejeaza copilul de colici ----------.(Nicola Principi, directorul catedrei de clinica pediatrica a studii din Milano)
|
sus |
 |
|
lara28

|
04.03.2005 11:18 |
|
| |
|
eu ma gandesc si cred ca des am pus vina pe colici cand plangea bebe, dar poate doar de a ce plange. Poate nici bebelasi nostrii nu au atatea colici cat credem noi. Poate sunt doar putin dezmierdati ( dar sunt scumpii nostrii) 
|
sus |
 |
|
somnorici

Copii maimutza bengaleza bolfosica
|
04.03.2005 11:20 |
|
| |
|
Copilul meu nu prea a teste de inteligenta. 
|
sus |
 |
|
janette

Locatie: JaponiaCopii Ota Rion: 17 ani, 6 luni Ota Stefania-Cristina: 26 ani, 3 luni
|
04.03.2005 11:47 |
|
| |
|
---------- citat: Am auzit ca sint popoare intregi in Africa care nu cunosc aceasta problema a ma gindesc ca are ceva de a hranire ----------
Nici japonezii nu cunosc problema colicilor.
Rion nu are deloc colici,dar n-o sa mai spun la nimeni... 
|
sus |
 |
|
ClaudiaS

Locatie: Baia MareCopii Alexandra: 17 ani, 7 luni David: 8 ani, 8 luni
|
04.03.2005 11:51 |
|
| |
|
Adica, daca fetita mea nu a rog, asa o fi... 
|
sus |
 |
|
crisanca

Copii Miruna: 17 ani, 8 luni
|
04.03.2005 12:09 |
|
| |
|
Clauditza eu zic sa ne luam de mana. Nici a saracutza de ea are o mama asa proasta. Nu's ce dracu am mai facut facultate cu IQ asta! Daca mamele cu copii fara colici sunt stupid, atunci copii cum sunt?!
|
sus |
 |
|
andra_mara

Locatie: BucurestiCopii Andra: 20 ani, 8 luni Mara : 18 ani Calin: 9 ani, 10 luni
|
04.03.2005 12:26 |
|
| |
|
Nici fetitele mele nu au avut colici. Asta spune multe despre inteligenta mea, nu? 
|
sus |
 |
|
crisanca

Copii Miruna: 17 ani, 8 luni
|
04.03.2005 12:37 |
|
| |
|
si inca ceva. Daca al doilea bebe va avea colici?ma intreb in prostia mea?! NU mai inteleg: sunt proasta si devin desteapta?
|
sus |
 |
|
Cristina_si_Ingrid

|
04.03.2005 12:48 |
|
| |
|
Dar de colicile mamei ati auzit?
Eu am auzit ca daca nu are colici bebelul atunci are mama. Asa o fi? 
|
sus |
 |
|