· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Pentru musulmani / musulmance  |
Carmella

|
16.03.2005 5:04 |
|
| |
|
---------- Dodutz a scris: ---------- dadriana a scris: Avea ochi albastri sau verzi, era tinerel, si avea rachiu. ----------
Mai, acu' e prea tirziu... Cu rachiul nu ma "impacam", da' poate reuseam sa-l dezvat de obicei  ----------
Rachiu ? Cred ca dadriana a vrut sa zica altceva ... poate rock you 
|
sus |
 |
|
|
Dodutz

|
16.03.2005 6:47 |
|
| |
|
---------- Carmella a scris: ---------- Dodutz a scris: ---------- dadriana a scris: Avea ochi albastri sau verzi, era tinerel, si avea rachiu. ----------
Mai, acu' e prea tirziu... Cu rachiul nu ma "impacam", da' poate reuseam sa-l dezvat de obicei  ----------
Rachiu ? Cred ca dadriana a vrut sa zica altceva ... poate rock you  ----------
Ei, uite ca la asta nu ma gindisem! Pai, daca e asa, mai, Carmella, io acu', in secunzica asta as vrea adresa lui, ca ma duc dupa el la 'Stanbul, bre! 
|
sus |
 |
|
roxxanaa

|
03.08.2008 10:14 |
|
| |
|
Dak Vreti sa ma intrebati ceva despre religia ISlAm o puteti face jtiu f multe chestii..nu ma intrebati de traditzi pt ca alea nu le jtiu f bine in rest..totul despre coran ..Contradictiile din bilblie..:*...sunt de religie crestina ortodoxa dar ma intereseaza ff multe religia ISlam..:*j jtiu multe.am fost la moschhe..da adev e ca barbati j femeile se roaga separat[/b]
|
sus |
 |
|
ayah

|
15.06.2009 10:00 |
|
| |
|
buna tuturor...nu as vrea sa se supere nimeni, insa mi se pare ca vb despre o religie, fara a avea nici cele mai mici cunostinte despre ea. nu poti din auzite sa iti faci o parere. de ce nu cautati fiecare sa cititi despre islam, sa faceti comparatie intre biblie si coran, sa cititi hadeethurile Profetului saws, sa vedeti marele respect pe cale musulmanii il au pt Profetul Isus as, care are dedicat un capitol din sfantul Coran. (Numele Profetului Isus as apare de mai multe ori decat numele Profetului Muhamad saws.)
Daca vreti mai multe detalii ma puteti contacta, pentru ca ma gandesc ca nu am voie sa postez aici legaturi spre alte forumuri sau site-uri.
Va multumesc mult! Si va astept cu intrebari.
o seara buna!
|
sus |
 |
|
Mihaela_Eid

am nascut deja!
|
25.06.2009 4:58 |
|
| |
|
pentru ayah: de unde esti?
|
sus |
 |
|
|
ayah

|
27.06.2009 11:05 |
|
| |
|
salam aleikoum....din constanta surioara cred ca am mai vb pe mess da nu stiu sigur..fe aman allah
|
sus |
 |
|
Mihaela_Eid

am nascut deja!
|
28.06.2009 1:37 |
|
| |
|
aleikom assalam... foarte probabil. si eu tot din constanta sunt
oricum iti las id-ul meu de yahoo: mihaela_eid
|
sus |
 |
|
ayah

|
28.06.2009 7:46 |
|
| |
|
te-am adaugat..in sha allah vorbim. te pup wa salam alk wr wb
|
sus |
 |
|
ingeras24

|
24.02.2010 4:28 |
|
| |
|
Salutare la fete, ma scuzati ca ma bag si eu in seama, vroiam sa stiu daca a aparut Coranul in limba romana? Am vazut o emisiune facuta la C-tza si spuneau ca inca se lucreaza la acesta, sau daca gresesc, cineva ma poate lamuri ?
Multam
|
sus |
 |
|
carmenus_1981

Locatie: IsraelCopii Sara - o frumusete de fata 13 ani, 2 luni
|
24.02.2010 4:50 |
|
| |
|
eu coranul l-am cumparat din librarie,acolo-l gasesti
|
sus |
 |
|
Christa

|
24.02.2010 4:52 |
|
| |
|
ingeras, doar electronic am gasit, in schimb chiar doua variante.
http://tanzil.info/
Acolo trebuie sa mergi la Translation si sa alegi in stanga romana, iar aici e o varianta PDF:
http://www.islam.ro/coran.pdf
dar cred ca-s traduceri diferite.
|
sus |
 |
|
ingeras24

|
26.02.2010 12:33 |
|
| |
|