|
|
autor |
Nelipsita Suzi  |
ona

Copii valentin ovidiu: 18 ani, 8 luni
|
25.03.2005 10:00 Nelipsita Suzi |
|
| |
|
bebele meu e indragostit de suzi(asa ii zicem noi suzetei) dar e mai mult pe jos in ultimul timp si o tot fierb dar...eu as vrea sa scap de ea dar stiu ca va fi o lupta strasnica pt ca fara suzi nu se poate.Am auzit ca alti copi au stat cu ea pana la 3 ani si nu as vrea sa o tina si bebeul meu atat .Am incercat intr-o zi sa il pacalesc si nu i-am mai dat-o....rezultatul urlete ,agitatie toata ziua.ai mei mi-au spus ca pe mine m-au intarcat intr-o zi de ea .Voi cum faceti ?Sau poate ar trebui sa mai astept sa mai creasca sa inteleaga mai bine?
|
sus |
 |
|
|
fish

Locatie: OlandaCopii DEBORAH - albinutza 19 ani, 7 luni VLAD DARIUS - voinicel 14 ani, 4 luni
|
25.03.2005 10:06 |
|
| |
|
tot eu iti raspund...ca vad ca suntem "colege de suferinta"... , eu am renuntat la suzeta pentru ca incisivii o cam luasera spre inainte...si stiindu-ma pe mine, care am avut degetul drept "cafelutza", am renuntat la ea la 1 an si 6 luni...pentru somn, ma refer...ca in timpul zilei n-o mai primea cu cateva luni in urma.
toata aventura s-a dezavantajul de aici e ca doarme mai putin, ca n-o mai pot pacali cu suztea...dar...hei, am fata mare acum
am auzit insa ca la cresa la biserica a s-a chinuiesc, amintirile ma rascoleeesc...hi hi.bafta la renuntat de suzi...intai pe timpul zilei si apoi noaptea...si daca incepi, sa nu dai inapoi.
|
sus |
 |
|
ona

|
25.03.2005 10:12 |
|
| |
|
Ha ,ha deci trebuie pana la urma sa ma inarmez cu rabdare si vointa ca atunci cand te lasi de fumat..... dar am sa incerc sa vad ce mai zice nervosul meu ca deja e adicted de suzi, o cauta noaptea si si-o pune la perfectie in gura ....pe intuneric iti vine sa crezi... .iti multumesc pentru sfaturi colega si multa sanate fetitei tale .
|
sus |
 |
|
ioanalex

Locatie: Cluj-NapocaCopii Teglas Ioan Alexandru: 19 ani, 4 luni
|
25.03.2005 11:01 |
|
| |
|
si eu ma gandesc ca taaaaare greu o sa ne dezvatam de suzi....E mare dragoste acolo ...Zia i-o iau si i-o ascund...si nu are treaba...pana vine vorba de somn ....Nu se poate si pace fara de suzeta ...Adevarul e ca nu am insistat, inca, sa doarma fara suzeta... 
|
sus |
 |
|
ona

|
25.03.2005 11:07 |
|
| |
|
eu nu am mai indraznit sa i-o iau ziua de cand a joc decat de suzi ziua........ca noaptea isi aduce aminte ca lipseste ceva din gurita lui vorbareata..... si mi frica de dintisorii aia frumosi....vreau sa raqmana frumosi.
|
sus |
 |
|
|
misha

|
25.03.2005 11:08 |
|
| |
|
ona ... cu cat incepi mai devreme cu atat mai bine ... sigur vei avea cateva zile de cosmar ... eu am invatat de la prietenele mele cu copilasi mai maricei care au patit-o, si din vreme (de pe la 5 luni) i-am retras-o pas cu pas ... la inceput de la somnul de dimineata, apoi de la cel de dupa-amiaza si in cele din urma de la cel de seara, pentru ca doar cand vroia sa doarma cerea suzeta ...
|
sus |
 |
|
ona

|
25.03.2005 11:10 |
|
| |
|
in nici un caz eu nu sunt de acord cu ce am auzit zilele trecute ca se pune pe suzi ardei iute ca sa-l usture....nu ne putem baga chiar asa intre cei doi amorezi....nu .
|
sus |
 |
|
ona

|
25.03.2005 11:21 |
|
| |
|
ok am sa incep de deseara promit pt ca o urasc deadreptul,dar daca ma veti simti mai stresata sa nu va supa pe mine glumesc .....incercam doar e spre binele bebeului nu?.....
|
sus |
 |
|
ioanalex

Locatie: Cluj-NapocaCopii Teglas Ioan Alexandru: 19 ani, 4 luni
|
25.03.2005 11:29 |
|
| |
|
Hai bafta...si te iertam daca esti mai stresata ...ca doar iti lipseste suzeta, nu? 
|
sus |
 |
|
ona

|
25.03.2005 12:08 |
|
| |
|
Sper ca va dati seama fetelor ca vali cauta ceva si maraie .....dar a nu a
Nu stiu cat de efecienta este aceasta metoda ,dar poate tine si la voi.
|
sus |
 |
|
mamasipuiu

|
25.03.2005 7:12 |
|
| |
|
Fata mea doar noaptea vrea suzeta. Se trezeste plangand si se linisteste doar cu suzeta. Nu stiu de ce, dar face asta de 1 sapt incoace. Asa ca toata noaptea cand ii care suzeta din gurita trebuie sa sar repede sa o caut si sa o "montez" la loc. Daca nu, se trezeste. Sunt chiauna de cap! 
|
sus |
 |
|
abramburica

Locatie: BucurestiCopii THAISA DANA TEODORA : 18 ani, 3 luni MARIUS DANIEL LAURENTIU ANDREI: 13 ani, 4 luni
|
25.03.2005 7:52 |
|
| |
|
Metoda de dezvatzat de suzeta: se taie f putzin varful suzetei si o datzi ...singuri renuntza la ea pt ca intra aer si se lipeste de cereul gurii si se enerveaza...metoda este probata!!!
|
sus |
 |
|
SSimona

Locatie: BucurestiCopii MAYA: 18 ani, 2 luni ALBERT: 13 ani, 9 luni
|
25.03.2005 8:08 |
|
| |
|
Deci sa nu o invat cu suzeta ?
Eu incerc sa i-o dau, dar rar vrea sa o accepte. Asadar, mai bine nu ?
|
sus |
 |
|
ona

|
25.03.2005 9:16 |
|
| |
|
mai bine nu ...daca se poate pentru ca si al meu o lua greu si am crezut ca tot asa o sa fie.dupa cum vezi e mai bine fara daca doarme..
|
sus |
 |
|