· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Nelipsita Suzi  |
muttzi

|
26.03.2005 10:54 |
|
| |
|
---------- abramburica a dezvatzat de suzeta: se taie f putzin varful suzetei si o datzi ...singuri renuntza la ea pt ca intra aer si se lipeste de cereul gurii si se enerveaza...metoda este probata!!! ----------
Nu "inghite" aer??? Ata ii poate face rau... Intreb si eu 
|
sus |
 |
|
|
muttzi

|
26.03.2005 10:57 |
|
| |
|
---------- mamasipuiu a se linisteste doar cu suzeta. Nu stiu de ce, dar face asta de 1 sapt incoace. Asa ca toata noaptea cand ii care suzeta din gurita trebuie sa sar repede sa o caut si sa o "montez" la loc. Daca nu, se trezeste. Sunt chiauna de cap!  ----------
Te inteleg ... si al meu face la fel, dar i-o dau si ziua sa se joace cu ea si a gaseasca prin pat. Problema este ca fiind ortodontica o mai baga si invers si nu-i place, asa ca o scuipa 
|
sus |
 |
|
yaely

|
27.03.2005 5:48 |
|
| |
|
fetelor,pe mine sa ma scuzati dar chiar nu inteleg de ce faceti atata caz cu suzeta?daca ar tine suzeta pana la un an sau 2 ce mare scofala?eu am de gand s-o las s-o tina cat vrea ea.si apoi daca nu i-as da suzeta noaptea mi se scoala din 2 in 2 ore si vrea sa manance,abia am gasit si eu o metoda,o hranesc bine inainte sa se culce si apoi o singura data noapte iar restul suzi.
|
sus |
 |
|
ona

Copii valentin ovidiu: 18 ani, 8 luni
|
27.03.2005 10:21 |
|
| |
|
si mie imiconvine pt ca doarme si e linistit acum dar va veni o vreme cand trebuie dazvatat si eu intrebam cand si cum sa incep .Pentru ca daca tine suzeta mult pot sa o ia dintii razna plus ca poate face tot felul de afte daca nu esti foarte atenta ....Am cunostinte a acu la 3 ani si au probleme cu dintii iar eu nuvreau ....stii si trebuie inceputa odata si oadata campania de renuntat la suzii ...pana nu e prea tarziu ...zic eu...
|
sus |
 |
|
gabitza27

Copii stefan eduard: 18 ani alexandrina am nascut deja!
|
28.03.2005 9:35 |
|
| |
|
Nu stiu cum ati rezistat voi atitea luni cu "suzi", eu deja o iau razna desi bb are numai 3 saptamini si jumatate! Deja nu mai doarme fara suza, o scapa din gura in somn si se trezeste plingind din cauza asta!
Urasc suzeta...nush cine m-a
|
ona

Copii valentin ovidiu: 18 ani, 8 luni
|
28.03.2005 10:10 |
|
| |
|
Am rezistat si inca mai rezistam pt ca dupa cum vad nu prea se lasa de ea dar incet incet am inceput sa nu io mai dau ziua si o cauta dar uita ....sa vedem .Eu nu i-am dato chiar de la 3 sapt ,mai tarziu putin ,ar tuturor le place si noua ne place atunci ....dar cum o dam asa usor trebuie sa ne chinuim sa o luam inapoi 
|
sus |
 |
|
roxanica

|
28.03.2005 2:27 |
|
| |
|
---------- SSimona a suzica lui.Mai noi o taraste prin toata casa se opreste o a o baga in gura .Am incercat sa nu i o mai dau...dar am avut scandal
Deci, Simonica, daca se poate fara....eu zic ca e mai bine!!!
Pupici
|
sus |
 |
|
dandria

Locatie: USACopii David: 20 ani, 4 luni Marcus: 15 ani, 9 luni Milo: 12 ani, 2 luni
|
28.03.2005 7:27 |
|
| |
|
---------- yaely a scuzati dar chiar nu inteleg de ce faceti atata caz cu suzeta?daca ar tine suzeta pana la un an sau 2 ce mare scofala?eu am de gand s-o las s-o tina cat vrea ea.si apoi daca nu i-as da suzeta noaptea mi se scoala din 2 in 2 ore si vrea sa manance,abia am gasit si eu o metoda,o hranesc bine inainte sa se culce si apoi o singura data noapte iar restul suzi. ----------
In primul rand pentru ca, daca nu e ortodontica, ii deformeaza dantura. si apoi pentru ca, dupa un an, copiii care mai folosesc suzeta in timpul zilei vorbesc mai putin, si sunt mai retrasi - unii, nu toti. Unii prefera, daca sunt frustrati sau suparati, sa se calmeze cu suzeta, ori pentru un copil e mai bine pentru dezvoltarea emotionala sa isi manifeste sentimentele, chiar si prin plans.
Din experienta mea, problema cu suzeta este a eu i-am dat-o, pana la un an, cand am spus stop! brusc. Cu cat il lasi mai mult, cu atat va uita mai greu de ea. La noi, prima noapte a in doua-trei zile a cum nu ar fi avut-o niciodata. Eu cel putin ma temusem mult de renuntarea la suzeta, si ideea e ca a la colici si eram prea obosita ca sa-l legan dar..Am un nepotel care la 2 ani nu prea vorbeste si de mititel l-am vazut numai cu cauciucu' in gura!
Asa ca, adio suzeta! Prefer sa-l legan pana ametesc 
|
sus |
 |
|
vicky23

Copii Lupu Andrei: 18 ani, 4 luni
|
29.03.2005 11:31 nelipsita Suzi |
|
| |
|
Sunt baftoasa! Baietelului meu nu i-am dat suzeta si nici nu pare ca are nevoie de ea. Are deja aproape 5 luni iar manuta in gura o duce doar cand ii este foame sau se plictiseste, dar am eu grija sa nu se plictiseasca. Am avut o tentativa sa-i dau suzeta acum 2 zile dar bebita a
Asa ca BAFTA celor care vor sa dezvete copilul de suzeta si NOROC pentru cele care nu l-au invatat cu ea
|
sus |
 |
|
Loreena

Locatie: Bucuresti, sector IICopii Carla Maria: 18 ani, 4 luni
|
29.03.2005 11:38 |
|
| |
|
Eu ii dau suzi doar cand suntem la plimbare afara..........acasa o scuipa
prima ora i-am dat-o acum vreo 2 saptamani parca
|
sus |
 |
|
DIA_AND_MAYA

|
29.03.2005 3:31 |
|
| |
|
maya mea are 11 luni si doarme cu suzeta. In timpul zilei nu o foloseste.si eu vreau sa scap de ea, mai ales ca are deja 6 dinti si inca doi pe drum, si nu e ortodontica. O sa incerc metoda cu taiatul suzetei. Merci de idee. 
|
sus |
 |
|
ClaudiaS

Locatie: Baia MareCopii Alexandra: 18 ani, 3 luni David: 9 ani, 4 luni
|
29.03.2005 7:26 |
|
| |
|
Eu i-am dat-o cam pe la o luna jumate si am avut vreo saptamana cand daca o scapa era mare scandal. si o scapa mereu. Acuma nu pre-i mai trebuie, doar cateodata cand e obosita si vrea sa doarma sau cand o imbrac sa iesim. ea isi suge si manutele.
|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
|
|