· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Nu inteleg ! (probleme )  |
Berea

|
01.04.2005 6:05 Nu inteleg ! (probleme ) |
|
| |
|
Astazi am mers la un eco. Nimic extraordinar, un control obisnuit. Astept, intru frumusel la dr. in cabinet, ma pune la eco. Ok. Il vad ca se framanta, isi chema colegul, se vorbesc ei o vreme, se mai uita o data. Normal c aincep sa imi fac griji. Se ridica domnul doctor si merge afara. Se intoarce cu sotul (pe care il cunoaste de ceva vreme ) Haideti sa vedeti, zice. Intoarce monitorul sa il vad si eu si ne arata .... 2 copii
pana acuma nu au vazut ? Am fost la un eco super performant in Timisoara. ! Am fost la toate controalele. Inca suntem socati!
Noi ne pregatisem pentru fetita, am pregatit camera, am aranjat totul si acum aflu ca vom avea gemeni ? !!!!!!!!!!!
Va mai scriu cand imi revin putin. Scuzati stilul anagramat, trebuia sa ma descarc, sa spun cuiva. Si sotului nu pot Nu acum cel putin !
|
sus |
 |
|
|
mona25

Locatie: aradCopii Calin Cristian: 21 ani, 8 luni Dragos Razvan: 17 ani
|
01.04.2005 6:15 |
|
| |
|
Berea, felicitari!!!!
Sper ca amandoua sunt fetitze si nu mai trebuie sa se bata baietii mei...

|
sus |
 |
|
Piscoto

Locatie: BucurestiCopii Andrei Alexandru: 17 ani, 7 luni Matei Cristian: 16 ani, 5 luni
|
01.04.2005 6:26 |
|
| |
|
FELICITARI!!! Si...sa fie intr-un ceas bun.
Ce-ar putea fi mai frumos???
Sa fie un baiat si o fata.
Sanatate maxima si sarcina si nastere usoara!!
pupici

|
sus |
 |
|
dadriana

|
01.04.2005 6:27 |
|
| |
|
O Bereo ce surprize ne faci. Nu-ti fa probleme ca stiu o sa fie asa de draguti. Felicitari !!
|
sus |
 |
|
Beatrix

Locatie: BucurestiCopii Mihai Alexandru: 16 ani, 9 luni Stefan Daniel: 15 ani
|
01.04.2005 6:41 |
|
| |
|
Berea mami, sa fie intr-un ceas bun, puiule! Te cred ca esti socata, dar se mai intampla.. am mai auzit ca abia la mijlocul sarcinii s-au depistat gemeni.. dar nu trebuie sa te sperii.. fii fericita .. poate ii faci lui Roby doua surioare bucalate si frumoase foc, sa aiba ce sa protejeze cand vor fi mari
Pupici la butica.. de doua ori 
|
sus |
 |
|
|
ioanalex

Locatie: Cluj-NapocaCopii Teglas Ioan Alexandru: 18 ani, 6 luni
|
01.04.2005 6:42 |
|
| |
|
FELICITARI!!!!!...WOW...nu cumva e pacaleala de 1 aprilie??? ...Oricum, sa fiti sanatosi si bucurosi....
|
sus |
 |
|
Dodutz

|
01.04.2005 7:01 |
|
| |
|
Bericioaico, sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi cu totii si...sa-i stapiniti sanatosi!
Daca ai sti cit te invidiez, ca io imi doream din tot sufletul sa am doi copii nascuti "dintr-un foc", da' n-a fost sa fie!!!! Asa ca, daca nu-ti trebuie unul dintre ei, da-mi-l mie!!! 
|
sus |
 |
|
dandria

Locatie: USACopii David: 19 ani, 6 luni Marcus: 14 ani, 11 luni Milo: 11 ani, 4 luni
|
01.04.2005 7:07 |
|
| |
|
Uau, Berico, nu-mi vine a crede ochilor! Cred si eu ca e socant, dar sper sa treaca socul cu bine si sa fiti fericiti si sanatosi toti cinci! Felicitari!

|
sus |
 |
|
dadriana

|
01.04.2005 7:08 |
|
| |
|
Poate-i pacaleala.
O sa-ti facem purgatoriu personal, daca e pacleala.
|
sus |
 |
|
ana_348

|
01.04.2005 7:13 |
|
| |
|
hm...nu cred ca-i pacaleala, ca nu prea se glumeste cu lucruri din-astea, poate doar daca a glumit doctorul ....
Asa ca cred ca pot sa iti spun Felicitari, sarcina cat mai usoara, si sa te obisnuiesti cat mai repede cu ideea..ca inteleg ca e un pic cam socant pentru ca te pregatisesi pentru o alta situatie ...gandeste-te ca scapi de 2 dintr-un foc. 
|
sus |
 |
|
Inny

|
01.04.2005 7:40 |
|
| |
|
ady... vorbesti serios???? 
|
sus |
 |
|
danuta_danuta

Copii Bogdan Alexandru: 16 ani, 11 luni Andreea Maria: 15 ani, 9 luni
|
01.04.2005 7:55 |
|
| |
|
astea da vesti.... sa iti traiasca
vezi ca aproape toata lumea te invidiaza???
sa ne dai si noua reteta! 
|
sus |
 |
|
liana76

Copii Radu Stefan: 13 ani, 7 luni
|
01.04.2005 8:20 |
|
| |
|
Auzi la ea, toata lumea vrea gemeni si nu stie cum sa faca iar ea este socata. Dessocheaza-te si spune cum ai facut! In ce pozitie ai stat, ce zi era, cum era vremea afara, la ce ora....Vreau gemeni!!!!!!!!!!!!!!
|
sus |
 |
|
Cora

|
01.04.2005 8:27 |
|
| |
|
WOW! 2???? WOW! stai ca am ramas eu blocata la asemenea veste! ...
... las' sa fie cu noroc draga mea, ca daca-s 2 nu o fi "sfirsitul lumii"... asta apropo de ceea ce iti spusesem eu pe privat si sperai tu...
p.s. daca-i pacaleala sa vezi ce-ti fac cind te-oi prinde!... nu glumi cu din astea, zau! 
|
sus |
 |
|
Lee

Copii Iris: 16 ani, 10 luni
|
01.04.2005 8:48 |
|
| |
|
Bericik, m-am socat si eu . da' pozitiv! Hai fruntea sus, ca nu-i sfarsitul lumii, doi copii dintr-un foc inseamna si munca, dar si bucurie dubla . Sarcina usoara in continuare si fii optimista! Uite ce multa lume si-ar fi dorit gemeni, asa ca bucura-te ca ai ceva demn de invidiat! .
Mah, da' nu ne pacalesti, nu? 
|
sus |
 |
|
|
|