· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
miscarile bb-ului  |
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
|
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.
Inscrie-te chiar acum in concurs!
|
michu

Locatie: bucurestiCopii CATI: 16 ani, 9 luni MARIA: 15 ani, 4 luni
|
10.06.2005 12:21 |
|
| |
|
corect! mai ales cand ficatul e deja vanat , adica de culoarea asta da' noua ne place tareeeeeeee au!
|
sus |
 |
|
|
zeldita

|
10.06.2005 2:43 |
|
| |
|
doar ficatul????????
eu nu prea stiu daca mai am ceva organe interne...... intregi si functionale la capacitatea lor normala
mai ales zilele trecute cand am fost la cumparaturi (prima serie ) pentru ea.... era atat de linistita la inceput... si cand m-am uitat la o bluzitza galbena cu niste puisori portocalii m-a sutuit atat de tare c-am zis ca ma-ndoaie si ca iese prin buric!!! asa ca i-am cumparat bluzitza si can am ajuns acasa am vazut si eu ca e pentru 3-6 luni mi se paruse mie cam maricica, hmmmm........
|
sus |
 |
|
simo_stu

Locatie: BUCURESTICopii SARA MARIA: 16 ani, 7 luni MARA CRISTIANA: 14 ani, 11 luni
|
13.06.2005 8:52 |
|
| |
|
Fetelor credeti ca este normal sa simt bb-ul ca misca , doar in partea de jos(adica nu pe langa buric, stanga,dreapta)?Eu am placenta praevia si ma gandeam ca asta ar fi cauza,voi ce parere aveti?
|
sus |
 |
|
pisulina

|
13.06.2005 9:11 |
|
| |
|
Nu stiu ce inseamna Placenta praevia, deci s-ar putea sa vorbesc prostii , dar eu cred ca daca te simti bine nu conteaza prea mult unde il simti ca misca. Bine ca e puternic si da! 
|
sus |
 |
|
onnutz

Locatie: BacauCopii Stefan: 16 ani, 7 luni Mihnea: 13 ani, 1 luna am nascut deja!
|
13.06.2005 3:10 |
|
| |
|
Nu stiu daca se datoreaza placentei praevia ( stiam ca inseamna ca e jos inserata si sta in calea copilului la nastere, cred ca faci cezariana, nu? ) Si pe mine ma bate rau chiar pe col si am si cerclaj, sper sa nu-mi faca vreo bucurie.. Poate se hotaraste sa se mai ridice si sa traga suturi si mai sus, am inteles de la fete ca e cool cand iti "lucreaza" ficatul...
Sanatate la burtici si bebelushi vioi! 
|
sus |
 |
|
|
michu

|
14.06.2005 9:11 |
|
| |
|
nu exista nici o legatura intre p. p. si loviturile bb-ului. doar nu se joaca cu placenta si o intinde ca pe covoare pe unde-i place.... probabil ca are prezentatie pelviana si da cu piciorushele in jos sau manutzele daca e invers....rau nu poate sa-ti faca, doar e bebicu' lu' mami nu?!
onnutz, stai linistita si eu mi-o incasez frecvent pe col, si am cercaj de la 22 saptamani..... si uite ca mai am 2 saptamani si mi-l si scoate, a rezistat eroic... cu toate shocurile... cu toate astea, incearca sa stai la orizontala cand e mare inghesuiala.... ca senzatia e...... 
|
sus |
 |
|
simo_stu

Locatie: BUCURESTICopii SARA MARIA: 16 ani, 7 luni MARA CRISTIANA: 14 ani, 11 luni
|
14.06.2005 10:10 |
|
| |
|
[b]PENTRU michu&onnutz
Fetelor si eu am cerclaj facut la 14 saptamani,dar nu asta este problema .Voi stati la pat? [/b]
|
sus |
 |
|
michu

|
14.06.2005 2:46 |
|
| |
|
sigur ca da..... poate dupa 28 cand imi scoate firu', asa de frica...mai vedem 
|
sus |
 |
|
onnutz

Locatie: BacauCopii Stefan: 16 ani, 7 luni Mihnea: 13 ani, 1 luna am nascut deja!
|
14.06.2005 5:16 |
|
| |
|
Simo, tocmai am venit de afara A fost o plimbare scurta, dar o am in program de 1-2 ori pe zi, ca turbez in casa, mai ales cu vremea asta. Eu am cerclaj de la 10 saptamani si cam o luna jumatate am stat mai mult in pat, ma simteam rau si contractiile nu prea raspundeau la tratament. De cand ma simt mai bine am inceput sa umblu, dar cand obosesc sau mi se intareste burtica ma potolesc. Nu stiu de ce, dar de cateva zile ma inteapa destul de rau "nodul" de la cerclaj... si bebe invata dansuri populare pe colul meu.. dar mi-e tare drag!!
|
sus |
 |
|
michu

|
15.06.2005 11:26 |
|
| |
|
tocmai imi iau niste shuturi f. dureroase!!!!!!!!!!!!!!!!!! si aseara si acum e ceva infiorator in burta mea... pana acum parca n-a fost asa....nu a durut niciodata, doar asa ca niste ghionturi in troleu....desi ii ieseau piciorushele la vedere.... cine a zis ca in ultimele luni se potoleste bb-ul. nici vorba, e tot mai activa!!!!!!!!!!!!! e normal sa nu mai pot sta in picioare de la shuturi???!!!!1 auuuuuu
|
sus |
 |
|
simo_stu

|
15.06.2005 11:40 |
|
| |
|
Eu inca mai lucrez,dar am un program destul de favorabil.Cred ca as inebuni daca as sta in pat.Va pup si numai bine!
|
sus |
 |
|
cory_a

Locatie: Tg. MuresCopii Bodgan Alexandru: 16 ani, 5 luni Carmina Delia: 11 ani, 10 luni
|
22.06.2005 2:59 |
|
| |
|
Citind si eu subiectul asta vad ca simo_stu incepe prin a intreba daca e vreo problema ca la 18 saptamini nu a simtit bebele de o zi cum misca.....M-am disperat putin pt ca eu maine implinesc 18 saptamini si inca nu l-am simtit deloc.. .E vreo problema? Cind misca prima data? Nu ar fi trebuit sa-l simt si eu deja? 
|
sus |
 |
|
onnutz

|
22.06.2005 3:06 |
|
| |
|
Stai linistita, Cory, nu toti bebelusii misca in aceeasi saptamana de sarcina si nu toate mamicile simt la fel. Mai ales la prima sarcina, mama realizeaza mai tarziu ca micii fluturasi din burtica ei sunt dati de miscarile celui mic Mie dr. mi-a spus sa ma astept sa-l simt pe la 18-20 de saptamani, dar la mine a dat cu shutul mai tare de la 15 saptamani, depinde de caz. Eu zic sa stai fara griji, o sa incepi sa-l simti si atunci sa vezi activitate..
Daca totusi esti ingrijorata (si nu-ti trece), la o ecografie se vede bine cat si cum se misca bebelusul tau.
Sarcina usoara si multa sanatate! 
|
sus |
 |
|
cory_a

Locatie: Tg. MuresCopii Bodgan Alexandru: 16 ani, 5 luni Carmina Delia: 11 ani, 10 luni
|
22.06.2005 3:11 |
|
| |
|
Multumesc onnutz de incurajare La eco am fost la 15-16 saptamini si misca foarte tare (abia a putut sa-l masoare dr.-ul)..a fost foarte vioi..dar ma asteptam sa-l simt si eu deja.....In fine o sa mai astept...Sper sa-l simt curand ca nu mai am rabdare 
|
sus |
 |
|
cory_a

|
22.06.2005 3:27 |
|
| |
|
Si apropo de micii fluturasi..parca si eu simt asa ceva..nu sunt sigura...in jurul buricului? ...(si odata pe umar )
|
sus |
 |
|
|
|