Copii Bodgan Alexandru: 16 ani, 5 luni Carmina Delia: 11 ani, 10 luni
20.07.2005 4:28
nu am mai postat dar din data de 7 iulie il simt si eu...zilnic, seara mai ales cind ma pun in pat..super senzatia. .abia astept sa-l simta si tati..dar inca nu se simte de-afara (dar cred ca in curand se va simti)
da, cory, super senzatiile ...sa vezi si tati lui ce incantat va fi cand il va simti...in 2 saptamani maxim o sa-l simtiti foarte bine la suprafata, o sa incepeti sa ghiciti ce membru isi etaleaza gratios ...o sa stii cam ce pozitie are...Doamne, ce frumos e! mi-ar place sa fiu gravida inca cativa ani!
Copii Stefan: 16 ani, 7 luni Mihnea: 13 ani, 1 luna am nascut deja!
21.07.2005 11:36
Da, Bulina, si mie imi place la nebunie burtica mea buclucasa Sotul meu m-a intrebat daca imi place sa fiu insarcinata si cand i-am raspuns ca da, mi-a spus "daca vrei, facem in asa fel incat sa ai mereu burtica... punem tot timpul cate un bebe..."
Onnutz, imi zicea mama unei prietene ca e foarte frumos cand il ai pe bebe in burtica si ca dupa ce iese iti doresti sa fi stat acolo mereu si sa creasca acolo!...mai vedem daca voi ajunge la vorbele ei la catva timp dupa ce nasc! eu oricum sunt tare fericita ca fac de zor de 8 luni un bebe si sunt tare curioasa ce-am reusit sa creez, asa ca abia astept sa-mi vad minunea!