|
|
autor |
povestea unui copil gata sa se nasca  |
cornelia

Locatie: Galati-RomaniaCopii Alexander Wayne: 19 ani, 5 luni Richard: 17 ani, 11 luni
|
19.02.2003 3:38 povestea unui copil gata sa se nasca |
|
| |
|
Copilul il intreaba pe Dumnezeu:"Ei imi spun ca tu ai sa ma trimiti pe pamant maine... dar cum am sa traiesc acolo fiind atat de mic si neajutorat?"
Dumnezeu raspunde:" Dintre ingeri am sa aleg unul pentru tine si ingerul tau te va astepta pe tine si va avea grija de tine"
Copilul catre Dumnezeu:" Dar spune-mi ...aici in rai nu am de facut nimic altceva decat sa zambesc , sa cant si sa fiu fericit in fiecare zi!!!"
Dumnezeu spune:"Ingerul tau va canta pentru tine si deasemenea va zambi pentru tine in fiecare zi. Tu vei simti dragostea ingerului tau si vei fi foarte fericit."
Din nou copilul intreaba:" si cum voi putea eu intelege lumea care imi va vorbi daca eu nu le stiu limba?"
Dumnezeu spune:"Ingerul tau iti v-a la altcineva si cu foarte multa grija si rabdare ingerul tau te va invata cum sa vorbesti ."
" si ce o sa fac cand voi vrea sa vorbesc cu tine?"
Dumnezeu spune:"Ingerul tau iti v-a te v-a
"Am auzit ca pe pamant sunt oameni rai. Cine ma v-a ei?"
Dumnezeu spune:"Ingerul tau te va invata cum sa te feresti de ei si te v-a de-a viata pentru tine."
" Dar voi fi intotdeauna trist pentru ca nu am sa te mai pot vedea."
Dumnezeu spune:" Ingerul tau iti v-a iti v-a tine."
In acel moment se facu liniste in ceruri si o voce de pe pamant se auzi si copilul in ultima clipa inainte de a
" Numele ei nu este important. Tu ai sa o numesti simplu "MAMA!"
|
sus |
 |
|
|
mumulina

Locatie: PloiestiCopii Alexandra-Ioana: 24 ani, 4 luni Teodora-Paula: 19 ani, 11 luni
|
19.02.2003 8:30 |
|
| |
|
foarte frumos, Cornelia, mi-a de ce nu sotului...
Multumesc.
|
sus |
 |
|
georgia

Copii Vlad Bogdan: 20 ani, 6 luni
|
19.02.2003 8:58 |
|
| |
|
Foarte frumosssssssssssss!!! Multumim.
|
sus |
 |
|
lumi12a

Copii Lexi: 20 ani
|
19.02.2003 9:09 |
|
| |
|
Induiosator. Am si printat-o color si am pus-o in camera Alexutei.
Multumim frumos pentru gestul tau.
|
sus |
 |
|
|
po

|
19.02.2003 10:07 |
|
| |
|
multumesc mult
|
sus |
 |
|
muztu

|
19.02.2003 10:36 |
|
| |
|
Frumoasa povestea si emotionanta.
|
sus |
 |
|
Eden

Copii Ariel: 31 ani, 5 luni Iris: 28 ani, 3 luni Eden: 19 ani, 5 luni
|
19.02.2003 7:50 |
|
| |
|
Este o poveste foarte frumoasa si sper sa fie valabila pentru toti copiii care se nasc!
|
sus |
 |
|
Ami

Locatie: Bucuresti, RomaniaCopii David Alexandru: 20 ani, 11 luni Luca Gabriel: 13 ani, 7 luni am nascut deja!
|
19.02.2003 8:45 |
|
| |
|
Multumesc Cornelia, induiosatoare poveste. Mi-a cap povestea ta imi lipsea ...Doamne ce frumoasa este ...gata ma opresc ca spal tastatura ...
|
sus |
 |
|
bursucu

|
29.09.2004 11:57 |
|
| |
|
Chiar o cautam in calc. meu ca s-o postez, dar bine ca este deja... M-a 8 martie... si... a bucurie 
|
sus |
 |
|
Nina

|
29.09.2004 1:39 |
|
| |
|
Superb ! 
|
sus |
 |
|
ioanalex

Locatie: Cluj-NapocaCopii Teglas Ioan Alexandru: 18 ani, 7 luni
|
29.09.2004 1:50 |
|
| |
|
E superba...Multumim ca ne-ai impartasit-o si noua...ma termina ce mult imi place! 
|
sus |
 |
|
cami_alex

Locatie: GermaniaCopii Alexander: 18 ani, 7 luni Verena: 16 ani, 5 luni Daniela: 12 ani, 9 luni
|
|