· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Casnicie, familie >Noi, femeile > femeia ideala:)))))
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor femeia ideala:)))))     
Chaton
Copii
Radu Cosmin - Minunat!
16 ani, 10 luni

11.06.2005 1:30   femeia ideala:)))))  citat 

Femeia ideala nu seamana deloc cu ce-avem acasa. Femeia e ideala doar dac-a defilat cel putin o data pe catwalk. Paradoxal e ca femeia ideala e mironosita prefacuta careia cica nu-i sta gandul la barbati sau la sex. Ea monitorizeaza asiduu subtierea dramatica a stratului de ozon, amploarea pe care-o capata efectul de sera si topirea ghetarilor, ca urmare a industrializarii galopante, precum si a gazelor de esapament emise de "criminalele" fabrici de autoturisme care, vai!, apeleaza la femeile ideale pentru a convinge derutatii sa le foloseasca.
Femeia ideala sustine cauza infometatilor, desi luxul e pentru ea un mod de trai. Femeia ideala n-are nevoie sa-si manjeasca unghiutele lacuite cu vopseluri frantuzesti invartind bancnote, pentru ca pe ea o-mbraca "moca" creatorii de moda. Cum sa rateze onoarea de-a urzi tesaturi fermecate pentru trupuri pe masura?! In fine, femeia ideala devine in cele din urma cea mai fericita mamica, sotie perfecta si are prietenii cei mai adevarati. Plus un patruped fara purici care sa se gudure constant pe langa stapana lui ideala.

SPECIALISTUL IN IMAGINE. Femeia ideala n-are nevoie sa gandeasca. Trebuie doar sa citeasca niste texte creative faurite de manuitori abili ai limbii care-si platesc facturile supraincarcate din conturile barosane ale femeii ideale. Ea nu trebuie sa aiba gust. Pentru ca ii spun altii ce e de placut si ce nu. Astfel, femeia ideala nu risca niciodata ca oamenii obisnuiti sa dispretuiasca gustul ei rafinat. E esential ca femeia ideala sa nu faca nimic. Daca ar intreprinde o activitate cat de nesemnificativa pentru care n-a primit indicatii pretioase de "utilizare", atunci ar risca sa dea cu bata-n ideal si sa ramana o femeie. Femeia ideala trebuie doar sa respire. Atentie, nu cum vrea ea (Doamne fereste s-o apuce respiratu’-n farfuria cu ciorba…), ci la indicatiile pretioase ale specialistilor care se ocupa de imaginea ei ideala. Femeia trebuie doar sa existe. Specialistii o fac ideala.

VORBE DE DUH. Si totusi… femeia vorbeste. Numai ca femeia ideala, spre deosebire de femeia casnica, femeia angajata si femeia "in acea perioada a lunii", spune doar ce trebuie. Ea isi declama cu pieptu’-nainte preocuparea sincera pentru sinistrati si pentru bolnavii din tarile bantuite de epidemii. Chiar daca le-ntrebi despre ce tari e vorba si ce molime s-au abatut pe-acolo, iar ele sufera de habarnism in domeniu, o sa-ti zambeasca asa candid, incat idealul feminin are sa iasa categoric si definitiv invingator.
De asemenea, femeile ideale cu pielea bronzata artificial pe la solare fistichii se vor declara sustinatoare infocate ale luptei impotriva cancerului, omitand, ingenue, ca bronzatul excesiv e unul dintre dusmani… In fine, femeia ideala va face dovada incontestabila ca se pricepe la politica. Facand declaratii de tip politically correct. Adica nu va folosi niciodata masculinul in detrimentul femininului, nu va contesta dreptul homosexualilor de a se iubi intre ei si va bate impaciutor pe umar chinezoaica aceea care era cat pe ce sa-i sufle coronita de "misa". Care era, la o adica, sa-i ia locul de femeie ideala.

DEFECTE INCORIGIBILE. Cat o fi ea de ideala, biata femeie are cateva defecte iremediabile, domnule! Cum ar fi ca sufera de sinceritate. Si, de asemenea, de o dragoste nemarginita fata de intreaga umanitate care respira acelasi oxigen cu ea, desi nici soarta martienilor gata sa fie invadati de pamanteni nu-i e complet indiferenta. De asemenea, increderea in oameni s-a dovedit mereu neinspirata si, cu toate astea, femeia ideala nu se poate vindeca. S-o vezi cand n-o mai fi ea ideala, ce se ratoieste cu mana-n sold la "semeni"…


sursa:jurnalul.ro


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: