· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Materna / paterna >Nasterea > Recomandare medic ginecolog
< subiectul anterior :: subiectul urmator >
subiect nou  raspunde
autor Recomandare medic ginecolog     
Biogenis
(Banca de celule stem)
[email protected]
Daca esti insarcinata, castiga in fiecare luna un Kit de recoltare de celule stem!
Lunar ai sansa de a castiga un kit de recoltare Bebe, in valoare de 3590 lei. Kit-ul include setul de recoltare, transportul probei de la spital la laboratorul nostru din Romania, analizele, prelucrarea si criogenarea probei.

Inscrie-te chiar acum in concurs!
AmiraS

31.05.2016 2:46   Recomandare medic ginecolog  citat 

Dragile mele, ma puteti ajuta cu recomandari pentru un medic ginecolog, particular? Verisoara mea se afla la a doua nastere si dupa experienta neplacuta de la spitalul de stat, vrea sa mearga la particular, chiar daca va da mai multi bani. Sanatatea este cea mai importanta. Multumesc in avans!

sus

Denunta
Monica_Stoian

31.05.2016 2:54     citat 

Buna, Amira,

Cu inima deschisa ti-o recomand pe dna. dr. Brasoveanu Gianina, un super medic si un om minunat, de la Centrul Provita. S-a meritat. Clinica privata este cu siguranta mult mai indicata, de la curatenie, la profesionalism. A fost alaturi de noi( de mine si de bebe) din prima zi cand am intrat in cabinet. Am nascut normal - alegerea mea si sustinuta de dna doctor. Am nascut un copil sanatos desi la inceputul sarcinii am avut ceva probleme...peste care am trecut fara sa ma gandesc sa mai cer parerea altui medic. Mi-a insuflat multa incredere, raspunzandu-mi la orice intrebare de viitoare mamica foarte curioasa :). Ii voi multumim mereu pentru tot ce a facut pentru noi.

Multa sanatate!


sus

Denunta


< subiectul anterior :: subiectul urmator> 
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: