· articole · intamplari
|
 |
|
Sportul - este necesar prichindeilor ? |
DA |
|
100% |
[ 48 ] |
NU |
|
0% |
[ 0 ] |
|
voturi totale : 48 |
|
autor |
Sport / Miscare- pentru prichindei  |
andra_mara

Locatie: BucurestiCopii Andra: 20 ani, 5 luni Mara : 17 ani, 9 luni Calin: 9 ani, 8 luni
|
10.08.2005 9:47 |
|
| |
|
Felicitari! Ce mamica n-ar fi mandra...
Apropo de sport: anul asta mergem la gradi si ma bazez ca se face sport acolo, indiferent de care. Cred ca o inscriu la toate (pe rand), numai sa vrea. E bine pentru copii sa faca miscare. Nu stiu de ce se zbat unii parinti in scoala sa obtina scutire pentru orele de sport si nu inteleg de ce unii invatatori prefera sa faca citire si matematica in loc sa iasa in curtea scolii cu copiii.
|
sus |
 |
|
|
alinatent

Locatie: oradeaCopii Bogdan: 19 ani, 9 luni horia: 17 ani, 5 luni
|
10.08.2005 9:51 |
|
| |
|
Laucos, felicitari, te cred ca esti incintata, ce mama nu ar fi?
Bravo voua! 
|
sus |
 |
|
danas

|
10.08.2005 10:02 |
|
| |
|
Noi am inceput sportul de la 3 ani, daca il putem numi asa...un fel de gimnastica, un hopa-tzopa. Trebuia sa facem ceva, ca Robert deja stricase patul de la atat sarit!
A fost foarte benefic pentru noi toti, pentru ca Robert a inceput sa "execute" ceea ce i se spunea...sa stea in linie, un pas inainte, un pas inapoi, o saritura, o tumba, un catzarat pe scara, un topogan si asha mai departe...
La 4 ani l-am dus la inot , unde i-a placut foarte mult.
Am incercat karate...scandal mare ...el nu se descaltza de shosete, ca lui ii e frig si gata...abia pe la jumatatea cursului am reusit sa intram si noi pe saltea...n-a invatat nimic.
Cel mai mare eshec a fost tenisul...tati a fost toata viatza antrenor de tenis , iar Robert are talentul lui mami, adica nimic. Tati e perseverent, mai incearca, dar rezultate nu se vad.
In martie l-am dus la fotbal ( Robert ii spune fotbal de soccer ). I-a placut, dar nu prea facea ce-i spunea antrenorul, in loc sa se duca sa se "bata" pentru minge, el se ducea si lua din geanta o alta minge, el avea "balonul" lui.
Apoi in mai a inceput T-ball, e un fel de basseball pentru copii. Si aici si-a aratat Robert talentul, da cu "bata" foarte bine. Asa ca acum doua saptamani am castigat campionatul si avem doua trofee, iar saptamana asta a aparut in ziarul local.
Ce sa spun, are mama vedeta!
Scuze pentru lauda, ce sa-i faci, fiecare cioara isi lauda puiul.
|
sus |
 |
|
laucos

Copii B A
|
11.08.2005 6:58 |
|
| |
|
Multumesc mult fetelor
Danas felicitari pentru mica vedeta
Andra la gradi iti va spune el care din activitati ii plac mai mult si o sa ai o idee daca merita sa incerci si in particular 
|
sus |
 |
|
clepsidra

|
11.08.2005 3:12 |
|
| |
|
felictari, fetelor, pt sportivi vostri sunt niste scumpi
am ras de fiul tau, danas, pt ca l-am recunoscut pe al meu si chiar voiam sa te intrep unde a facut tzopaiala dar abia apoi am vazut ca in sua no, aici, pauza srtica canapeaua lui mami
oricum pt cine vrea sa stie azi am aflat ca exista posibilitatea ca la bazinul manoliu sa ia si copii de trei ani pt invatat inotul.
incercam spre sfarsitul veri, ca nu mai e mult si plecam si in concediu 
|
sus |
 |
|
|
muztu

|
12.08.2005 10:21 |
|
| |
|
Laucos, Danas, felicitari si la cat mai multe reusite.
Cine stie ce mari campioni se ascund in copilasii nostri. [/b]
|
sus |
 |
|
laucos

Copii B A
|
12.08.2005 10:37 |
|
| |
|
Mai fetelor, fiul meu cred ca a auzit ca l-am laudat azi dupa o tura cu pluta ( 50 m) s-a pus pe urlat intr-o vaselie de cred ca l-a auzit tot cartierul ca el nu mai inoata ca e greeeeeeeeeeeu in rest foarte politicos magarusul :
'' Vreeeeeeeeeeau la mami , va roooooooooog fruuuuuuuuuuuumos domnule Laurentiu ''
...................si dupa 5 minute de urlat si o pauza de alte 5 minute a intrat din nou in bazin sa continue ora ,care SURPRIZA se incheiase .Urmarea :
'' Vreeeeeeeeeeeeeeau sa inooooooooooooot '' ...si a mai facut o tura
.......GREU FETELOR CU SPORTIVII ASTIA ....... au niste toane 
|
sus |
 |
|
ddadriana

|
13.08.2005 1:40 |
|
| |
|
---------- laucos a scris: Mai fetelor, fiul meu cred ca a auzit ca l-am laudat :mad: azi dupa o tura cu pluta ( 50 m) s-a pus pe urlat intr-o vaselie de cred ca l-a auzit tot cartierul ca el nu mai inoata ca e greeeeeeeeeeeu :twisted: :twisted: :twisted: in rest foarte politicos magarusul :
'' Vreeeeeeeeeeau la mami , va roooooooooog fruuuuuuuuuuuumos domnule Laurentiu :cry: :cry: :cry: :cry: ''
...................si dupa 5 minute de urlat si o pauza de alte 5 minute a intrat din nou in bazin sa continue ora ,care SURPRIZA se incheiase :P .Urmarea :
'' Vreeeeeeeeeeeeeeau sa inooooooooooooot :cry: :cry: :cry: '' ...si a mai facut o tura :roll:
.......GREU FETELOR CU SPORTIVII ASTIA ....... au niste toane :twisted: :twisted: ----------
Simpatica esti, si asta e normal. Mai sint si ei citeodata obositi, enervati, noroc ca noi sintem totdeauna bine dispuse (gluma).
|
sus |
 |
|
laucos

Copii B A
|
13.08.2005 6:04 |
|
| |
|
ddadriana ai dreptate Sa vezi ce '' binedispusa '' sunt eu cand el face istericale de bebelusi noroc ca nu mai sunt atat de dese .Apropo cand dispar cu totul cand se insoara si i-le face nevestei ? 
|
sus |
 |
|
revital_sharon_ofek

Copii revital: 28 ani, 6 luni sharon: 25 ani, 9 luni ofek: 20 ani, 7 luni --: 12 ani, 1 luna
|
13.08.2005 7:27 |
|
| |
|
consider ca in alegerea cercului / sportului pe care il fac copii o influienta mare o au colegii si prietenii lor
de exemplu la noi -fata cea mare a avut o prietena care facea balet asa ca ...am mers si noi . dupa ea ,cea mica, in anul urmator ,a insistat sa urmeze balet . de atunci fac amindoua deja de 6 ani si pot zice ca au talent in domeniu ( cea mica e de la 3 ani " balerina ''!!)
fata cea mare-11ani- face la scoala gimnastica artistica iar cea mica tot la scoala volei .
prislea face la gradinita judo si sincera sa fiu cred ca e destul
fata cea mare joaca sah --mai bine decit noitoti din familie ( mi-a rusine sa joc cu ea !)
in plus copii mei stiu sa inoate iar fetele inoata cam doua trei bazine fara intrerupere . baiatul inca nu are un ...stil format , inoata ca un ciine dar e ok ptr 3 ani
pentru la anul fetele imi cer sa faca calarie la o herghelie din apropierea orasului deoarece ....prietenele lor merg acolo
cam atit am avut de zis
|
sus |
 |
|
revital_sharon_ofek

Copii revital: 28 ani, 6 luni sharon: 25 ani, 9 luni ofek: 20 ani, 7 luni --: 12 ani, 1 luna
|
13.08.2005 7:33 |
|
| |
|
a uitai sa zic ca sint copii "predispusi " la anumite sporturi
de exemplu e stiut ca prematurii au elasticitatea marita si probabil asta e explicatia ca fetele mele sint asa bune la balet / gimnastica
inotul le-am stimulat sa faca pentru a dezvolta plaminij care nu erau tocmai bine dezvoltati
iar sahul le-am dat pe fete acolo ptr a-mi demonstra ca ceea ce ziceau doftorii la inceput e nefondat ( erau " vorbe '' ca ar fi intirziati mintal prematurii )
|
sus |
 |
|
as

|
14.08.2005 6:44 Re: Sport / Miscare- pentru prichindei |
|
| |
|
---------- laucos a scris:
Eu ma gandeam de exemplu la tenis ....sau este prea mic ?
Si mai ales care a fost experienta voastra ca parinti care au incercat implicarea copiilor in diferite sporturi ?.....fiinca articolele din carti sunt atractive dar nu spun totul ?! ----------
Stiu o fetita care merge la tenis de la varsta de 4 ani. Si se descurca bine acum, dupa un an. II place, pt ca are racheta cu Barbie (preferata ei) si alte chestii din astea marunte, care pt ei conteaza enorm, a fost impreuna cu mama ei la cumparaturi, a avut o perioada de acomodare la club.
Deci cred ca adaptarea pustilor depinde de abordarea parintilor.
|
sus |
 |
|
ddadriana

|
14.08.2005 5:25 |
|
| |
|
---------- laucos a scris: ddadriana ai dreptate Sa vezi ce '' binedispusa '' sunt eu cand el face istericale de bebelusi noroc ca nu mai sunt atat de dese .Apropo cand dispar cu totul cand se insoara si i-le face nevestei ?  ----------
Cred ca i-mi aduc si eu aminte cum reactionam la reactii histerice ale lu fiamea: m-i se scurta brusc intestinul, si ma simteam de parca am mincat substante explozive. Aveam o pofta sa zbier ne controlat, si cu mare efort ma faceam ca nu-mi pasa si zimbeam multumita mediului meu inconjurator.
Dar ori ma lasa memoria, ori, a mea nu a mai facut de mult crize de nervi, sar parea ca trece, nu stiu, de la sine sau cu ajutorului celui de sus. ...........Deci curaj.
|
sus |
 |
|
Nisreen

Locatie: Abu Dhabi, UAECopii Mihai Alexandru: 20 ani, 10 luni Sarah Elisa: 14 ani, 4 luni
|
15.08.2005 1:05 |
|
| |
|
[quote="laucos"]Hai mamici .........ce alte experiente ati mai avut ..........curaj ....ca poate printre piticosii nostri se ascund adevarati campioni si noi nu stim [/quote]
Al meu e deja campion - la saritul in pat. "Happy jump" de dimineata pana seara. Asa isi consuma el energia in lipsa altor activitati.
Am incercat sa il duc la inot dar uraste apa, zice ca ii intra in ochi si il orbeste .
Felicitari pentru micutul tau inotator!
|
sus |
 |
|
Christa

|
15.08.2005 1:41 |
|
| |
|
---------- Nisreen a scris: zice ca ii intra in ochi si il orbeste . ----------