Copii Mihai Alexandru: 20 ani, 10 luni Sarah Elisa: 14 ani, 4 luni
16.08.2005 6:13
---------- Christa a scris: ---------- Nisreen a scris: zice ca ii intra in ochi si il orbeste . ----------
Exista niste ochelari de plastic "de scafandru", ceva de genul astora:
cu asa ceva ati incercat? ----------
Incercat. Nu merge. Zice ca i se lipeste ochelaru' de piele si ramane acolo. Si la baita avem probleme pe tema asta. Chiar ma gandisem sa ii confectionez un fel de palarie care sa aiba doar boruri si care sa nu lase apa sa curga pe fata cand clatim
Am renuntat pana la urma. Acum ii dau capul pe spate si il spal usurel. Tot urla dar, asa cum mi-ar spune mai toate mamicile pe aici, rabdare pana mai creste un pic.
Copii Mihai Alexandru: 20 ani, 10 luni Sarah Elisa: 14 ani, 4 luni
16.08.2005 7:48
Il mai clatesc uneori si folosind paharul insa ia foarte mult timp asa ca il las un pic sa faca scandal; Gata cu dusul pe cap, gata si cu scandalul. Totul pana la ochi! Cred ca e aquaochiofobie (daca exista asa ceva) , ca spume am avut grija intotdeauna sa nu ii intre in ochisori. Nici mie nu imi place apa in ochi si mai ales apa sarata de la mare. Imi lacrimeaza si nu imi trece pana nu ma sterg cu ceva. O fi in sange, alergie la apa in ochi, (cine stie!), si a mostenit-o si el.
Buna,
Stiti cumva un bazin de inot in zona Militari-Drumul Taberei?
M-am tot interesat si in afara de Passion Club (care este foarte aglomerat si are cursuri doar dimineata) nu am gasit nimic. Poate sunt mamici din zona care isi duc prichindeii la bazin, please help.
Multumesc.