de cate ori ies din cluj cu fetita si stam mai multe zile se lasa cu rosu in gat, desi am mare grija de ea. se pare ca nu-i prieste schimbarea mediului. mi-a simt asa vinovata de fiecare data. de obicei dadeam vina pe aerul conditionat, acum am renuntat. cred ca o vreme stam pe acasa.
ati mai patit careva asa ceva?
Nu stiu ce sa iti zic ... noi am fost cu copiii, mai mult cu Ruxandra si mai putin cu Tudor, in multe deplasari pana sa implineasca 8 luni... niciodata nu s-au imbolnavit si nici nu am auzit ca schimbarea de mediu ar dauna.
Atat timp cat ii respecti programul si are aceleasi conditii ca si acasa nu inteleg de ce ar fi o problema?
Copii Sara: 17 ani, 11 luni Daria: 15 ani, 11 luni
12.08.2005 10:52
Noi am fost plecati cu Sara acum 2 sapt la Bucuresti apoi am fost cu ea la Brasov si am urcat cu ea si la Poiana si in Sinaia la cota 1400 si nu a nu a copil!
Ce pot sa zic eu am iesit cu Maria decand avea 1luna jumate, a la munte si nu a tot timpul iesim colo-colo.... poate ca ai invatat-o prea imbracata si a
Incearca si tu sa o feresti de curent, vant(mai ales).
Sanatate maxima
Pupyci . Iuliana
poate fi de la aerul conditionat!
noi l-am dus pe rares in vizite de la 2 saptam., iar in deplasare am plecat la 2 luni juma.nici acum nu folosim aer conditionat!in schimb am fost o singura data cu masina unor prieteni si desi era dat aerul sa vina pe jos, lui rares i s-a
sau poate fi de la schimbarea de temperatura inauntru-afara-scara blocului
rosu in gat e insotit si de curgerea nasului?nu prea stiu, poate fi o rinita alergica?inreaba pe cineva cum se manifesta
se pare ca mara e mai sensibila decat alti copii, desi nu am invatat-o asa. nu am exagerat cu imbracamintea sau cu iesitul afara, nu am ferit-o f tare de vant. poate va trece cu timpul, nu stiu.
dana fetitza ta papa san sau lapte praf? Daca papa lapte praf, cand plecatzi folositzi aceeasi apa? O prietena a calitatea apei, are dreptate avedaria. Data viitoare cumpei apa, si vei sti daca asta e cauza.