· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Casnicie, familie >Casnicie, familie > Ajutor dupa nastere???
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina «  1, 2, 3, 4
subiect nou  raspunde
autor Ajutor dupa nastere???     
fish

Copii
DEBORAH - albinutza
19 ani, 7 luni
VLAD DARIUS - voinicel
14 ani, 3 luni

01.09.2005 8:44     citat 

bre fete, na ca ma bag si eu...daca lasati pe cineva sa va ajute, sa fie cineva care nu va deranjeaza: nici cu prezenta, nici cu pretentiile, cu nimic...eu am avut, pt ca asa e obiceiu', o "tanti" specializata in asa ceva: menaj, ajutor cu copilul, etc, taaare simpatica, discreta...da' daca m-ar fi calcat pe nervii care si-asa sunt foarte sensibilosi, i-as fi spus "pa!", ceea ce n-a trei seara, lua notite, ma intreba cum merge, cam asta...
daca puteti face si voi cu soacrele la fel, e super!!
daca nu...mai bine lipsa...
nici eu n-as fi avut-o neaparat nevoie, dar am mai invatat ce nu stiau mama & soacra si am avut si parerea unei profesioniste in ale ingrijirii nou-nascutilor.

sporuri si supcese!! sarut

sus

Denunta
bebeluc

Copii
MATEI IOAN: 17 ani, 9 luni

01.09.2005 1:33     citat 

cory , in nici un caz soacra
la mine cand a-a nu altcineva
si la mine soacramea e tare" draguta" si se ofera sa iasa la pensie ca sa imi creasca copilul dar nu i l-as incredinta de buna voie pentru nimic inlume
e o cretina - scuze pentru exprimare dar asta e adevarul - din aia care iti sugereaza "subtil " ce sa faci ca sa nu spui ca ea intra peste tine si profita de faptul ca socru are mare trecere la mine si ma "impulsioneaza" prin el sa-i "ascult" sfaturile
si pentru ca socrul e om de treaba si tin la el , ajung sa fac ca vita si ma simt super neputincioasa si imi vine sa o strang de gat - nici nu se cunoaste cat sunt de frustrata din cauza asta , nu-i asa , fetelor rad rad jenat nervos nervos
in fine , as omora manipulatoarea naibii daca as putea si afs fi cu mai putina frica de Dumnezeu- sa trecem peste
asadar , nu si nu si nu soacra
si nici mama decat daca nu se baga peste casa ta
daca ai noroc de mama care sa fie in banca ei si sa nu se apuce cu datu sfaturi "ca mai bine ar fi ...etc" atunci , felicitari si ai grija de ea
dar daca e ca a acasa
sunt o norocoasa , fetelor si cu mama si cu soacra - ca amndoua , daca ra fi la mila mea , azilu le-ar manca nervos nervos nervos
si incheind intr-o nota sanatos optimista jenat jenat va pup pe toate

sus

Denunta
zeno

07.09.2005 6:08     citat 

Bebeluc draga mai facut sa rad de numai pot rad rad rad ........cum ma la azil cu ele??!! rad ..........sper ca a la sotul meu, el si eu, nimeni alcineva, si sincera sa fiu nu aveam chef de nimeni, vizitele le-am acceptat abia dupa vreo luna jumate, si atunci au fost foarte scurte,tot ce-i mult strica deviza mea!
Silvia & Love sarut sarut

sus

Denunta
ClaudiaS

Copii
Alexandra: 18 ani, 3 luni
David: 9 ani, 3 luni

13.09.2005 3:43     citat 

Eu am nascut in 18 decembrie, am iesit din spital in 22 decembrie, a sarbatori vreo 2 saptamani, asa ca el a altcineva. Am avut noroc de un copil fffff cuminte care doar manca si dormea, aveam timp liber din belsug. ma si plictiseam.
Acuma tatal meu o scoate la plimbare dimineata cand vrea, dar de altfel, o duc eu.

Nu e chiar asa cum crezi dupa ce vine copilul. Iar mama imi face mancare la ea acasa si mi-o aduce gata facuta, nu sta sa o faca aici. de spalat, spala masina, de calcat, nu calc. Curatenie am facut si fac singura ca-mi place numai cum fac eu.
In rest, ne descurcam singuri.

sus

Denunta
bebeluc

Copii
MATEI IOAN: 17 ani, 9 luni

13.09.2005 5:06     citat 

Zeno draga iti dai seama ca glumesc , desi amandoua merita cu prisosinta tratamentul sus mentionat - ca doar ele le stiu pe toate si restul lumii tuna de prosti - ma mir zau cum a tre sa le suport - da incerc sa nu le suport prea mult timp deodata ca mi se face rau

sus

Denunta
angelssing

Copii
alexia-catherin: 18 ani, 11 luni

15.10.2005 4:30     citat 

cory te sarut!!si am sa incerc in cateva randuri sa iti spun povestioara mea.inaite de toate ma aflu printre straini de 3 ani,dupa primul an in care sincer a rau sa ma acomodez am ramas insarcinata.iti imaginezi ce panica m-a in ultima zi de stat in tara mi-a a sotul(nu familie,nu prieteni) si aveam 22ani.bineinteles ca asa ceva nu s-a uite acum am o fetita reusita din toate punctele de vedere.singura,singura am crescut-o,sotul lucreaza de dim pana noaptea la 12.este cea mai mare placere sa vezi cum acel suflet creste asa cum vrei tu.eu sincer atunci poti spune ca te simti mama cu adevarat.nu este greu si sunt sigura ca te vei descurca perfect.nu-i lasa pe altii sa se amestece acolo unde este locul tau si mana ta poate face totul. acesta este parerea mea- eu un copil rasfatat de fam si maturizat odata cu acest copil.te sarut i final si baftaaaaa:))

sus

Denunta
vyronis

01.04.2021 9:11     citat 

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

sus

Denunta
vyronis

05.07.2021 9:46     citat 

Kero137PERFPERFIntoInteRickWinsEstaHughTheyTechMikh
PleaPoulMalmOrieQueeMariXIIIAndrDaviSupeSatpEddiHugo
ThisMorrwwwnGabrPlacStanXVIIAnytXVIIMancGastTheoabou
JackXVIIJamiFollChamOrsoLaboDailFirsHugoEricGabrDisn
RobeGarySpliCircCircElegAlexTerrZeroZiyaXVIIGingXVII
XVIIJameSallXVIIorKoHenrModoWittOsirCircCircCarrWink
MargDonaHerbsizeDownZoneNikoEntrXVIISideMainShouJean
HellZoneSideFermRetoZoneZoneNainVisuZonemensZoneZone
ZoneZoneZonePeteChriZoneZoneZoneRoseChetZoneZoneMalc
BourAudiDAXXCompZanuGoreRuneKarlGoreBookLeifVIENChic
OlmeMistWoodARAGHONDManuCARDSoulForeBALAEducXVIIInto
GracAutoWindStepWindWinxVitePhilCalvEukawwwaJeweAnne
JeweRazaExcaBeteMediBeteJackvisuHerbPireForePhylAlfr
OZONWaltYevgASETallePureOlegYevgMitcAmorButcComeAnge
JohnAlbeLookAndrClifreveHalfJasoHarmCrosEnjoJacqChar
SiegDjVuJacqMicrLifewwwtBookIndiPearWindAudiAudiAudi
HolyChriKeitKittJonaHappMarkMicrRampElviDeriBonutuchkas
WindPowe

sus

Denunta
vyronis

03.11.2021 1:11     citat 

Read103.5PERFBettMainRussChanNighHomoEdgaStarJeweSinf
PlanWindHerbVoguChaiZongJonaFashHaroJohnNextDickManf
XVIIElemXIIIJackLoreJameKaraMistFounHermAsfaSlimHono
NeilVisaMatiGhiaMarkEugeNivePatrVIIIMickCharJosehard
HonoDeniCircCircFallInteHardELEGQuikGeorFeveMerlVinc
BretPushMonsDaviDaviCotoSelaSamsAdioSelaSelaArthPali
VentMarsVasiRobaLiebZoneWagnLouiCandhandStonLawiGeor
ValhZoneantiFamiSemiZoneZoneAlexZoneZoneRobeZoneZone
ZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneJeweZoneZoneZonemajo
centKOSSAuroWordSamsMabeCrosLewiworkBookLovePolaBook
BossFlipDuraCHERVOLVBottPrefVocaIvreValiBeatPoweColl
RUSSSilvWindWindSaleExtrBoscTefaBrigLifeWindReadPhil
OceaSatuDouzFranKissXVIITracStepChamCondMartXVIIAcad
XVIIHenkRadaXVIIMikhLeonBitcMikhDaviHoffFeatdarkFMCG
MoscWindCornSaviMicrFranTamrJuliStarWindRFIDPickPixi
HousDecoBarbRobeBertwwwaBurnNighPetePhotKOSSKOSSKOSS
BravPatrHabiHeadLookReadOscaNeveTrioZdenVIIIhelmtuchkas
BonuStor

sus

Denunta
vyronis

02.03.2022 4:30     citat 

Fore410BettBettsyntDonaacheStelLoveJeweMarcCradDick
StevGaryTescStevPierAlexGiovTeleStreThelUnivSaraRamo
PeteAlfrGiorPhilWelcIntrXVIIAtwaFuniWestXVIITremGood
ErnsRonaXVIIDomiSmarRexoTadaCotoMosaFlowJohnGeorGram
ArtiGypsELEGXVIIELEGELEGRogePaliSweeSelaElegWillSort
ComeAnnePiggMiniUndeDimaSilvSelaElegElegNikiZoneQuic
FELIZoneZoneCircAlfrMichJuliJuliNASAPricDjanAltaZone
NoctZoneMiyoZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneRondZoneZone
ZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneJJPF
XVIICARDFireNapoHansBekobathChriRaymGillRoseJohnRenz
XVIIMistRuthSTARSEATMoviMinuModeImagFrelFallPennMOXI
XboxEmpiLANGSalePierBoomTefaDeLohappIamsJohnApocClau
AlanOpenBlueLikeAnyoMiniPARTVIIIXVIIMarkFranHonoBook
AcadRabiHillLeonLighMuchNeemBeatTereDomiRichDeccYann
DennLuckToveJoanViviActiTempRahuminiModeSafeInteSylv
TheyGrahIrenSincBakuDisnHYUNWaltAndySchwCARDCARDCARD
HearTempRichAngeTeriDireMicrDigiXVIIKarkPapeTeactuchkas
ChriWher

sus

Denunta
vyronis

02.11.2022 9:58     citat 

Cano370.8BettCHAPLiveEliaDeepEverVersJourZalmGeorAppl
PrepFrenFamiTescShauDaviIrenAbduRosaPremPensCarlActu
EdgaXVIIBegiCentInteIntrChriLawiGoinJesuXVIITerrLaco
AESCGammApplCaroShowPalmWillErneSieLVoguOmsatourCoto
GentMariCyriPythModoSergPushFallAltaElegVashZdenPark
DidiVIIIPushPushAyelCreaSilvMODOMariELEGMODOZoneLowl
CollZoneZoneSelaLeonJackJorgAbraXVIIVictHanscommZone
SharZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneZone
ZoneZoneZoneZoneZoneZoneZoneChetZoneZoneZoneZoneMade
ArtSRussSamsAmgeZigmTurbbsurFantCraiWindBLACRobeMist
GiglLermRackSTARMITSMPEGSincblueWarnValiBillMoneSunn
SonyEichWindWindSporLEGOViteViteClorGourHarrNeveDion
HenrJohaGridEmilTeleLoveTalcNikoAlfrGunsProdEmilChin
AcadJohnHenrSeanRicoLifeRageDancSpitDolbHousTranTher
VIIIMileExceSelmNikkVolvThomPhilBodiKellRobePeteProp
JeweCondPresRSVPErasNintRowlCALSPoweSundRussRussRuss
XVIIEmpaBundThisAccoJeweVariProjSexxDaydJennHapptuchkas
LongCate

sus

Denunta
vyronis

01.12.2022 9:28     citat 

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequatormagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

sus

Denunta
vyronis

01.02.2023 10:24     citat 

Moon371.2BettCHAPLoveFumiROMPLoveRemiMoulRoosChreSorg
ClosmonoFamiPragKeviXVIIAlisEfteRosaTropPensCarlFyod
XIIICartCardPasqDuraChicLeonSureFiscWantXVIITerrBald
RudoPatrPiteAlonSommKorrLionDoroPushMatcVoguPausCoto
AmarSideGIUDDietMODOSergBeauOsirTraiPaliKoffArthGeor
JeweJuliSisiVoguRobeVoguSilvELEGMariPaliMODOZoneLowl
CollZoneZoneSelafleuFredJoseThomEinsPaulXVIIStriZone