almeu nu se loveste de mobila ci pur si simplu cade pe spate direct in cap;al meu sidin premergator a s-a in premergatoarele astea...........pur si simplu s-a s-a
eu cred ca nu e cazul sa-ti faci griji prea mari daca nu are cucui,nu a durere,nu a si-a nu stiu cate ori f rau;este inevitabil crede-ma;a ofticam si eu mult dar isi intra imediat in ritmului de joaca obisnuit;si cadea rau cu capul direct pe parchet ,gresie............nu a alte probleme ca e greu in perioada asta de exploatare a
Copii Raluca-Ioana: 25 ani, 9 luni Vlad-Ionut: 15 ani, 8 luni
01.07.2009 1:17
Stiu ca e mai vechi subietul , dar poate imi raspunde si mie cineva.
Vlady a pe un scaun si s-a ciment. Normal ca a temp.. Acum nu stiu ...sa intru in panica sau nu . ma gandesc ca am fost si pe plaja si a mai gandesc si la o indigestie ca baga in gura tot ce prinde
Sa vad cum se manifesta mai tarziu. Acum doarme linistit .Sa vad cu e cand se trezeste.
Eu m-as duce pana la spital daca spui ca a sa vad cum se simte.Pe plaja mi-a s-a eu cu droaia de copii dupa mine( niste rude venite la plaja ), abia am reusit sa ii mobilizez sa mergem spre casa si deja ne-a obosit.Cand i-am bagat cateva linguri de papa in gura , atunci a l-am culcat. Aaaa....dupa ce a
Daca e la fel de abatut si vomita , ma duc cu el la urgenta. E a se loveste la cap. ma termina cu cataratul lui unde nu te asptepti. Ieri era iar sus pe geamul de la dormitor si tocmai se pregatea sa sara in curte.Eram convinsi ca doarme si geamul era inchis. Acum stie sa il deschida.de pe scaun a pe unde mai poate.
Nico io ma gandesc ca si daca e insolatie ar trebui sa fie vazut. Acu poate sunt eu mai paranoica de fel ca la orice semn de ceva sar la dr dar stii tu faza cu mai bine previi...
Sanatate micutului.