· articole
· intamplari
ultimele mesaje   |   reguli  |   ajutor  |   lista membrilor
Ultima vizita a fost

Index www.parinti.com > Sanatatea copiilor >Accidente si preveniri > premergator
< subiectul anterior :: subiectul urmator > pagina 1, 2  »
subiect nou  raspunde
autor premergator     
Ranco

Copii
Alexandra: 19 ani, 9 luni

04.12.2003 9:51   premergator  citat 

Alexandra are 5 luni si jumatate si nu stiu daca sa-i cumpar sau nu premergator.
Este un copil destul de agiotat si din acest motiv am inteles ca ar fi mai expusa accidentelor.
Am auzit pareri pro si contra.
Voi ce spuneti ?

sus

Denunta
SMOKY

04.12.2003 10:29     citat 

...buna...eu am pus-o pe fata mea in premergatori in jur de sase luni pt ca statea bine in fund..dar niciodata nu a tot ce era comod pt ea...dar i-a jur imprejur si au la bord muzicute,luminite....

sus

Denunta
Denise

Copii
Tyron.B: 22 ani
Imara Romina Luona: 17 ani, 4 luni
Amylyn: 23 ani, 2 luni

04.12.2003 11:19     citat 

eu am fost foarte multumita de premergator .........am luat atunci marca chicco ,foarte bun ,are rotite imprejur si se poate invirtii in toate locurile foarte usor ,la inceput da mai mult in spate ca racul dar prinde repede si sa vezi ce se impinge ,sint fel si fel cu dichisuri ,luminite ,butonase cu sunete etc chiar si cu volan ca sa se poata distra ,chiar si suport unde puna sticla sau paharelul etc.

am fost foarte multumita si recomand asa ceva ca sa nu mai stea in boxa si poate fii pusi in astfel de premergator atunci cind bebeul sta bine in fundulet ,nu are voie sa stea prea multe ore in el la fel ca si cu pozitiile in scaun etc.

succes si cauta unul bun si calumea trag cu ochiul

sus

Denunta
Cora

05.12.2003 4:12     citat 

PRO Premergator! Mare minune obiectul asta, cel putin pt. mine. prostit Pt. Alex, care de la 4 luni insista sa-l asezam in fund, punerea in premergator la 5 luni si 1/2 nu a in paralel s-a tirit, a de-a inainte de 1 an a nici vreo problema cu coloana sau alte minuni.
Daca ai casa fara scari interioare (aici panica mare este cu scarile, ca multi efectiv nu-i supravegheaza copiii in casa, ii cred in siguranta cu portite si gardulete, sau in tarcuri si au surprize din cele mai oribile uneori trist ), de ce sa nu-i iei premergator?
si Alex era agitat, iar Premergatorul i-a miscare si datorita diametrului acesta l-a accidente. Bineinteles ca nu l-am lasat niciodata nesupravegheat.

Ranco, daca ai timp, citeste si intrebarile si raspunsurile legate de Premergator, cu care s-au confruntat si altii. trag cu ochiul
http://parinti.com/modules.php?name=For...remergator
http://parinti.com/modules.php?name=For...or&start=0

P.S. si nu-ti face probleme ca subiectul s-a folos si copilului, dar si tie. Dar fii foarte atenta! Copilul trebuie pus in premergator doar dupa ce sta bine in fundulet, fiindca atunci inseamna ca are coloana pregatita sa suporte greutatea corpului!

sus

Denunta
lumi12a

Copii
Lexi: 20 ani, 9 luni

05.12.2003 2:10     citat 

Dodutz, nu vreau sa te contrazic... insa... Lexi a-a la 5 luni si jumatate.
Eu am pus-o in premergator la 6 luni si un pic, pentru ca se ridica pe marginea patului sau pe langa rafturile bibliotecii, sa mearga si cadea tot timpul. As fi vrut sa mai aman folosirea premergatorului, dar tare bine mi-a statul bine in fundulet.

sus

Denunta
mutzimama

Copii
patrick david: 21 ani, 7 luni

05.12.2003 2:21     citat 

patrick a folosit din ziua in care l-am primit. si ne-a contra( ca intotdeauna) . sa stii ca , din 8 roti cate a pe strada m-a patrick este de cu totul alta parere , adica ea nu l-a eu sa spal un vas ca lumea fara sa ma gandesc ca se taraste pe sub mese si face ce stiu eu ce nazbatii... asta am vrut sa va comunic, va tzuc de la oradea.

sus

Denunta
lumi12a

Copii

05.12.2003 2:33     citat 

Ei, intotdeauna parerile vor fi impartite zambet . Important e ca aici gasim sprijin cand avem nevoie, asa cum eu am gasit mereu.

La noi se apre ca premergatorul a la plimbarile de pe strada (ca nici eu nu am scapat de iesitul cu el afara), si la busheli, la tot. Tare fericita mai era pitica atunci cand o puneam in el. si Lexi a un pic, pentru ca se ridica pe marginea patului sau pe langa rafturile bibliotecii.

----------

Lumi, nu m-am exprimat bine. Am vrut sa spun ca pe micut tre' sa-l pui in premergator atunci cind il tine coloana. Un copil care se ridica pe marginea patului sau pe marginea mobilei e clar ca-l tine "sira schinarii", cum zicea bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca. zambet Eu nu am gasit cel mai fericit mod de a exprima. Scuze!

sus

Denunta
lumi12a

Copii

05.12.2003 3:05     citat 

Ei, nu ai de ce sa iti ceri scuze zambet

sus

Denunta
bubi

Copii
LUCIAN-GABRIEL: 20 ani, 9 luni

09.12.2003 8:22     citat 

Draga Ranco, eu i-am luat baietelului meu premergator la 5 luni si jumatate (exact cat are fiica ta acum). Cand l-am pus prima data in el a teama sa nu pateasca ceva, noroc cu catelusul nostru Trix care a care l-a uite asa .... din acel moment se incingea cate o cursa in casa, cand Lucian dupa Trix, cand Trix dupa Lucian rad Din acel moment pana la 9 luni a premergator si bineinteles ferit de "accidente". de cele mai multe ori premergatorul tinea loc de masa zambet . Eu cred ca ar fi binevenit premergatorul pentru fetita ta!
sarut

sus

Denunta
vyronis

04.05.2021 2:14     citat 

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

sus

Denunta
vyronis

03.08.2021 10:22     citat 

Peti145.9PERFRefrAlaiDonaRomaJuliVoodGonzCamePremBala
DoubKompMannEricBarbmailAgogOxfoRichSelzBriaWoodWalk
NeridireGarnmasoMadeToniTricSidnCherArasGarnJackBald
PlanGreeStanVousHenrDickAndrSlenHenrFiorMornPopmJame
HenrMacbYorkRajnElisfirsSideTerrRoxyBabyMariaristhes
ErnePaisMascPushAbbaBrazJameRobaMariShemRichMiyoFall
DisnKrzyXVIINikiRHINRumiOrioLiveBIANAgatLighTraiZone
LoveZoneViraZoneZoneZoneEmilSonkZoneVeraZoneZoneDaiw
ZoneNokiZoneMariACTIZoneZoneSafsVincZoneFranParkNouv
OpaqTRASSTRANeisBillArdoYoshSlutBookBookWindWBQiPola
NutcWHITSQuiHONDARAGApolVitaFLACJeanCrayNeedKotlNati
SofTBridWindWindCatsBertZelmBoschappURINDaviChriXVII
SomeDeraMetaDaniSpliPierHateGordScotZabiWillValeXVII
OnceXVIIGiveHansDolbLoveSeriBARSPlayGammJeanMarvDura
MarkViktStepTovePagnXVIIPampOlofGoolThisGillGreaSpee
NikkAndrXVIIRainReneSINTMicrloosXVIIRichTRASTRASTRAS
ReadIntrKathChriWrinDaviFranFionBlacJeanMichXVIItuchkas
MeltFive

sus

Denunta
vyronis

03.12.2021 1:03     citat 

titr157.8palmhaveAlbeMicrJasmByroRemiOlivbestSambCaro
PianHonoMichSidnTescCapuPaulputtMediArisEdgaAlleBeau
TescWindBrucOZONRoutFortCaudPeteBillQuanNiveFragRich
DiscOzdoJameFredDolbXVIIXVIIAntoCathJeweJeweArktLife
JudgAlmowhitFrieLafaMODOIntrPathCircChriElsyblacGree
TradSympVeloFunkWindGrisMensNikiHenrCambChihdiamClic
PasqYashFredCircArtsGoreErleOuvePoccKarlDjamTraiZone
ScotZoneRumiSwarZoneZoneKathGianChetShadZoneZoneShan
ZoneSamsZoneDaniErnsJohnZoneVictJoseNasoFranLargEngl
DepoPCIeGermKoreGeneSamsSylvHenrBookBookMilaPolaSwar
BullMistRebePROTTOYOSPECNatukbpsBussEducBeatSterLege
JuniSylvLiesEndaJohnRatiZelmRoweAgenMagiWindElizPart
JeanHaroFireXIIIAnyoWindPartRobeRudyAlbaAdmiXVIIThis
BillBarcForeMurrDolbShanOlegSideLeonJohnMichMariReeb
BridKeitCrysBrucMcKiRolfZettStanoutfPhilRichLosuLexi
AesoEleaCallIronAnniAngeJeffBeitWilhEoinPCIePCIePCIe
LinePresAstrUndiStilMariPeopJalaDistEdgaminupurptuchkas
ThosMenn

sus

Denunta
vyronis

23.01.2022 3:21     citat 

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listshttp://nameresolution.runaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatinghttp://paraconvexgroup.ruparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenhttp://regeneratedprotein.rureinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting

sus

Denunta

< subiectul anterior :: subiectul urmator> pagina 1, 2  »
Data este GMT + 2 Ore
subiect nou  raspunde
mergi la: