· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
premergator  |
Ranco

Copii Alexandra: 19 ani, 9 luni
|
04.12.2003 9:51 premergator |
|
| |
|
Alexandra are 5 luni si jumatate si nu stiu daca sa-i cumpar sau nu premergator.
Este un copil destul de agiotat si din acest motiv am inteles ca ar fi mai expusa accidentelor.
Am auzit pareri pro si contra.
Voi ce spuneti ?
|
sus |
 |
|
|
SMOKY

|
04.12.2003 10:29 |
|
| |
|
...buna...eu am pus-o pe fata mea in premergatori in jur de sase luni pt ca statea bine in fund..dar niciodata nu a tot ce era comod pt ea...dar i-a jur imprejur si au la bord muzicute,luminite....
|
sus |
 |
|
Denise

Copii Tyron.B: 22 ani Imara Romina Luona: 17 ani, 4 luni Amylyn: 23 ani, 2 luni
|
04.12.2003 11:19 |
|
| |
|
eu am fost foarte multumita de premergator .........am luat atunci marca chicco ,foarte bun ,are rotite imprejur si se poate invirtii in toate locurile foarte usor ,la inceput da mai mult in spate ca racul dar prinde repede si sa vezi ce se impinge ,sint fel si fel cu dichisuri ,luminite ,butonase cu sunete etc chiar si cu volan ca sa se poata distra ,chiar si suport unde puna sticla sau paharelul etc.
am fost foarte multumita si recomand asa ceva ca sa nu mai stea in boxa si poate fii pusi in astfel de premergator atunci cind bebeul sta bine in fundulet ,nu are voie sa stea prea multe ore in el la fel ca si cu pozitiile in scaun etc.
succes si cauta unul bun si calumea 
|
sus |
 |
|
Cora

|
05.12.2003 4:12 |
|
| |
|
PRO Premergator! Mare minune obiectul asta, cel putin pt. mine. Pt. Alex, care de la 4 luni insista sa-l asezam in fund, punerea in premergator la 5 luni si 1/2 nu a in paralel s-a tirit, a de-a inainte de 1 an a nici vreo problema cu coloana sau alte minuni.
Daca ai casa fara scari interioare (aici panica mare este cu scarile, ca multi efectiv nu-i supravegheaza copiii in casa, ii cred in siguranta cu portite si gardulete, sau in tarcuri si au surprize din cele mai oribile uneori ), de ce sa nu-i iei premergator?
si Alex era agitat, iar Premergatorul i-a miscare si datorita diametrului acesta l-a accidente. Bineinteles ca nu l-am lasat niciodata nesupravegheat.
Ranco, daca ai timp, citeste si intrebarile si raspunsurile legate de Premergator, cu care s-au confruntat si altii.
http://parinti.com/modules.php?name=For...remergator
http://parinti.com/modules.php?name=For...or&start=0
P.S. si nu-ti face probleme ca subiectul s-a folos si copilului, dar si tie. Dar fii foarte atenta! Copilul trebuie pus in premergator doar dupa ce sta bine in fundulet, fiindca atunci inseamna ca are coloana pregatita sa suporte greutatea corpului!
|
sus |
 |
|
|
lumi12a

Copii Lexi: 20 ani, 9 luni
|
05.12.2003 2:10 |
|
| |
|
Dodutz, nu vreau sa te contrazic... insa... Lexi a-a la 5 luni si jumatate.
Eu am pus-o in premergator la 6 luni si un pic, pentru ca se ridica pe marginea patului sau pe langa rafturile bibliotecii, sa mearga si cadea tot timpul. As fi vrut sa mai aman folosirea premergatorului, dar tare bine mi-a
Deci nu stiu daca e chiar legat de statul bine in fundulet.
|
sus |
 |
|
mutzimama

|
05.12.2003 2:21 |
|
| |
|
patrick a folosit din ziua in care l-am primit. si ne-a contra( ca intotdeauna) . sa stii ca , din 8 roti cate a pe strada m-a patrick este de cu totul alta parere , adica ea nu l-a eu sa spal un vas ca lumea fara sa ma gandesc ca se taraste pe sub mese si face ce stiu eu ce nazbatii... asta am vrut sa va comunic, va tzuc de la oradea.
|
sus |
 |
|
lumi12a

|
05.12.2003 2:33 |
|
| |
|
Ei, intotdeauna parerile vor fi impartite . Important e ca aici gasim sprijin cand avem nevoie, asa cum eu am gasit mereu.
La noi se apre ca premergatorul a la plimbarile de pe strada (ca nici eu nu am scapat de iesitul cu el afara), si la busheli, la tot. Tare fericita mai era pitica atunci cand o puneam in el. si Lexi a
|
sus |
 |
|
Dodutz

|
05.12.2003 3:00 |
|
| |
|
---------- lumibar a un pic, pentru ca se ridica pe marginea patului sau pe langa rafturile bibliotecii. ----------
Lumi, nu m-am exprimat bine. Am vrut sa spun ca pe micut tre' sa-l pui in premergator atunci cind il tine coloana. Un copil care se ridica pe marginea patului sau pe marginea mobilei e clar ca-l tine "sira schinarii", cum zicea bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca. Eu nu am gasit cel mai fericit mod de a exprima. Scuze!
|
sus |
 |
|
lumi12a

|
05.12.2003 3:05 |
|
| |
|
Ei, nu ai de ce sa iti ceri scuze
|
sus |
 |
|
bubi

Copii LUCIAN-GABRIEL: 20 ani, 9 luni
|
09.12.2003 8:22 |
|
| |
|
Draga Ranco, eu i-am luat baietelului meu premergator la 5 luni si jumatate (exact cat are fiica ta acum). Cand l-am pus prima data in el a teama sa nu pateasca ceva, noroc cu catelusul nostru Trix care a care l-a uite asa .... din acel moment se incingea cate o cursa in casa, cand Lucian dupa Trix, cand Trix dupa Lucian Din acel moment pana la 9 luni a premergator si bineinteles ferit de "accidente". de cele mai multe ori premergatorul tinea loc de masa . Eu cred ca ar fi binevenit premergatorul pentru fetita ta!

|
sus |
 |
|
vyronis

|
|
vyronis

|
|
vyronis

|