· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
Clubul copiilor 2002 -2003  |
bobinaca

Copii andi: 19 ani
|
04.12.2006 5:29 |
|
| |
|
buna gabi,
imi pare bine sa te regasesc aici.
imi pare rau ptr stef, sper ca e mai bine.
si eu sper sa primesc zilele astea poezia ptr serbare, la noi nu o sa fie cu roluri, cica sunt prea mici.
va pupic!
|
sus |
 |
|
|
aligator

Copii Stefan: 18 ani, 11 luni eliza: 14 ani, 7 luni
|
04.12.2006 5:36 |
|
| |
|
stef e bine, multumesc.
voi cand aveti serbarea?
ati luat cadouri pentru copii????
pupici multi tuturor.
|
sus |
 |
|
ttcrissy

|
08.12.2006 9:56 |
|
| |
|
hop si eu
am primit si noi poezelele pt serbare.
Voi cum faceti sa ii determinati sa invete? Eu i-am zis ca daca vrea sa se uite la desene trebuie sa repete cu mine de 2 ori poezia...dar nu are deloc chef...o zice in doru lelii pana ma enervez eu
Deci imi trebuie o tehnica aleasa pentru acest sport
Chiar si aseara am incercat sa il corectez sa spuna "poftim" in loc de "postim" si nu a rau cu "postitul" si a mult o tactica super!!! Ii spun poezie de n ori in timp ce ea face altceva (ex. deseneaza, maninca, se joaca...) si asa o asculta incontinuu, ramanindu-i in cap fara sa se strofoace prea mult. Dupa 2-3 seri cind ajunsesem la exasperare cu ea ca nu vroia si pace sa spuna dupa mine (spunea doar ultimul cuvint din vers sau ultima silaba), am inceput sa zic eu poezia, fara s-o bag in seama. si dupa o seara d-asta mi-a ca sa n-o uite pina la serbare, o repetam de citeva ori pe zi...cind mergem la gradi, cind urcam scarile, cind sta pe olita, cind ne imbracam in pijamale...O intreb daca mai stie poezia, ca eu am uitat-o...si ea incepe sa turuie Iar cind nu vrea s-o spuna o amenint ca nu vin la ea la serbare, ca ma face de ris si eu nu vreau sa rida ceilalti parinti de mine.
|
sus |
 |
|
zbughila

|
10.02.2007 3:21 |
|
| |
|
MAI ESTE O STRUNFITA CARE VREA PE LISTA VOASTRA,CE ZICETI NE PRIMITI? 11 SEPTEMBRIE 2003 VA MULTUMIM MUUUUULT de TOT.MULTA SANATATE LA TOTI COPIII. 
|
sus |
 |
|
|
dianagea

|
06.03.2007 11:46 oras nou,parinti noi |
|
| |
|
eu sunt riana,am 4 anisori abia impliniti in februarie.....am crescut la sulina la bunici si abia astept sa ma ia acasa luna asta mami si cu tati ,la constanta....unde abia sau mutat...asa ca va fi oras nou cu parinti noi,caci eu eram invatata mai mult cu bunicii....dar ma voi descurca caci mami si cu tati ma iubesc f.f. mult...asa ca ,copii de varsta mea :ne intalnim la joaca de la sfarsitul lunii in parcul tabacariei!!!salutare tuturor! 
|
sus |
 |
|
Gareth

|
06.03.2007 2:12 |
|
| |
|
---------- scubica a noi listei voastre.DARIUS-CHRISTIAN este nascut pe 10.10.2003. ----------
|
sus |
 |
|
danny_ro

Copii Daniel - Alexandru: 19 ani, 2 luni Rares - Matei: 15 ani, 9 luni
|
08.03.2007 11:50 |
|
| |
|
Buna vrem si noi pe listuta Daniel Alexandru 17.04.2003
Multumim pupici
|
sus |
 |
|
alinutza_s

|
|
danny_ro

Copii Daniel - Alexandru: 19 ani, 2 luni Rares - Matei: 15 ani, 9 luni
|
|
09chicu

Locatie: Taunton,U.K.Copii Vicentiu Cristian: 18 ani, 7 luni Stefania Gabriela: 15 ani, 9 luni Sanziana Cristina: 11 ani, 11 luni George Constantin: 9 ani, 1 luna
|
08.04.2007 2:25 |
|
| |
|
buna,suntem si noi in categoria asta,ne primiti? Vicentiu cristian,1 Noiembrie 2003.. 
|
sus |
 |
|
mymamy

Locatie: BrasovCopii Flavius-Andrei: 19 ani, 2 luni Teodora-Ioana: 16 ani, 3 luni
|
11.04.2007 12:45 |
|
| |
|
si eu am un baiat flavius andrei nascut in 2003 aprilie 24 la brasov.ne primiti si pe noi in grupul vostru? 
|
sus |
 |
|
ralyoana

|
06.05.2007 7:47 nascut in 2003 |
|
| |
|
vrem si noi sa ne alaturam, am o fetita, Raluca Ioana nascuta la data 08.10.2003
|
sus |
 |
|
aligator

Copii Stefan: 18 ani, 11 luni eliza: 14 ani, 7 luni
|
10.05.2007 10:53 |
|
| |
|
buna
n-am mai intrat de mult.
ce mai faceti????
noi suntem binisor, stefi are varicela...acum astept sa-i treaca, ca e tare morocanos ca nu are voie sa iasa afara....
pupici dulci.
|
sus |
 |
|
mymamy

Locatie: BrasovCopii Flavius-Andrei: 19 ani, 2 luni Teodora-Ioana: 16 ani, 3 luni
|
10.05.2007 10:58 |
|
| |
|
noi suntem bine ,crestem mari.
ma speriasem cand am vazut ca nu mai inttra lumea pe aici.
acum m-am mai linistit ca mai sunt persoane care se mai uita si pe site!!!
voi ce mai faceti?
|
sus |
 |
|
|
|