Buna fetelor,
Am o problema si vreau sa va cer sfatul.Marti am facut vaccinul POLIO(OPV ori IPV) in manuta, era a treia doza, si testul de tuberculoza.Ieri, Isabella a facut pe burtica, piept si spate niste pete rozalii-rosietice, de diferite marimi.A facut si kaki moale, posibil sa aiba un virus, cum zice dr.Mi-a zis, sa-i dau Benadryl Allergy, 2ml de 4 ori/zi. Azi i-au aparut si pe gat, manuta stanga, pe dreapta mai putin, pe pasa si pe fundulet. Nu are pe fata si picioruse deloc. Nu a facut nici temperatura, dar facuse duminica si luni 102 grade F(~39grade C) si i-am dat Tylenol. Azi am sunat iarasi pediatrul si a zis sa continuam cu Benadryl pana maine, cand mergem la el, si sa-i dau sa pape des si cat mai multe lichide.Azi mi-a zis ca este posibil sa fie alergie la vaccin.Nu stiu ce sa mai cred, daca nici el, dr. fiind nu stie,atunci ce sa stiu eu?
Isa mananca bine, doar este irascibila.
Rog mult pe cele care s-au confruntat cu o astfel de problema si stiu sa-mi spuna si mie ce este de facut in cazul de fata, ca sunt disperata si nu stiu ce sa mai fac.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
|