· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
bicicleta fara pedale  |
Christa

|
06.04.2011 9:59 |
|
| |
|
---------- furnicutza26 a scris: pai da, ca pantofii sint fara ciorapi, deci mai racorosi... ----------
Pantofii i-a luat doar ca se descaltase in Piata Sfatului si ii era pavajul prea fierbinte. Dar as fi preferat 45 grade decat 10 si ploaie 2 saptamani, ca de la ploaie si frig plecaseram. 
|
sus |
 |
|
|
furnicutza26

Locatie: NorvegiaCopii Lucasosaurus: 14 ani, 3 luni Pufarina: 10 ani, 1 luna
|
07.04.2011 12:39 |
|
| |
|
data viitoare te duci in turcia ori in spania ca in romania ai luat tzeapa
io nu stiu cum sa fac sa NU ma mai duc in romania vara, ca numa de calduri de 50 mii de grade dau... darrr gradinitele se inchid cca 3 sapt-o luna vara si musai tre sa luam concediu atuncea....
|
sus |
 |
|
Christa

|
07.04.2011 4:05 |
|
| |
|
Lasa-ma ca ma tot intreaba cand mergem in sfarsit iar in Romania, si eu tot ii spun ca nu stiu, anul asta in orice caz nu. Nici nu stiu de ce vrea neaparat acolo, cand toti copchiii nu-i intelegeau discursurile si ea nu pricepea de ce ei n-o inteleg, cand eu doar o inteleg cand vorbeste nemteste.
Ah da, la Spania nu ne-am gandit pana acum, Turcia nu vreau, Grecia a fost fain, desi cald, dar caldura uscata.
|
sus |
 |
|
furnicutza26

Locatie: NorvegiaCopii Lucasosaurus: 14 ani, 3 luni Pufarina: 10 ani, 1 luna
|
07.04.2011 5:16 |
|
| |
|
---------- Christa a scris: Nici nu stiu de ce vrea neaparat acolo, . ----------
glasu sangelui striga cu voce tare 
|
sus |
 |
|
Cristine

Copii Cezara-Maria: 15 ani, 1 luna Mara Sofia: 11 ani, 5 luni
|
07.04.2011 6:32 |
|
| |
|
---------- Christa a scris:
Ah da, la Spania nu ne-am gandit pana acum ----------
daca sunteti oameni si de munte si de mare, exista in nord, zona Santander... insa ca si peisaje (si ai si unde sa te balacesti) poti cauta Asturias. Eu as merge in Asturias in fiecare zi, e atat de frumos Si mi-a ramas in minte o statiune numita Potes.
Noua ne place mult apa, insa iubim muntele asa ca parca totusi nu ne-am da dusi din nord, chiar daca iarna dureaza vreo opt luni.
|
sus |
 |
|
|
bebemyc

Locatie: fix unde se agata harta-n cuiCopii Cristian : 14 ani, 10 luni Elena, Alin si Andrei - tripleti 10 ani, 9 luni Andrada: 16 ani, 8 luni
|
15.06.2011 8:45 |
|
| |
|
baietelul meu cel mare are bicicleta cu pedale. a invatat sa mearga pe bicicleta cu ajutorul rotitelor ajutatoare. eu una nu as da bani pe o astfel de jucarie
|
sus |
 |
|
AdiTDR

|
08.10.2018 2:15 |
|
| |
|
Cred ca o bicicleta fara pedale este in alta categorie decat a bicicletelor normale... Este ceva in genul masinutelor fara pedale... Sunt bune pentru perioada cand sunt mai mici, cand se invart in jurul nostru si nu parcurg distante foarte mari...
|
sus |
 |
|
|
|