· articole · intamplari
|
 |
|
autor |
scaun de masa de care?  |
babyyy

Copii seby: 14 ani, 2 luni
|
26.02.2007 2:59 scaun de masa de care? |
|
| |
|
Fetelor caut pe net scaun de luat masa dar nu stiu in primul rand la ce trebuie sa ma uit cand cumpar, care e mai bun cel cu roti si frane sau cel fara roti?care sunt cele mai stabile si nu voi avea problm cu ele?va multumesc
|
sus |
 |
|
|
Beppo

|
|
babyyy

Copii seby: 14 ani, 2 luni
|
26.02.2007 3:56 |
|
| |
|
multumesc mult de tot!!! 
|
sus |
 |
|
alina_30091978

Locatie: Roman, str. Stefan cel Mare, bl 177, ap 25Copii Matei: 20 ani, 2 luni Alexandru: 14 ani, 6 luni
|
22.10.2007 10:06 |
|
| |
|
Eu am luat de la METRO, firma Litaf,din plastic, poate fi folosit mai tarziu pe post de masuta si scaunel. E foarte stabil si il folosesti pana pe la 4-5 ani.
|
sus |
 |
|
c_motrun

|
27.10.2007 6:45 |
|
| |
|
Alina,scaunul cumparat e ca acela postat de Gabiluta ,in link-ul dat de Beppo ?Daca da,te rog sa-mi spui mai in amanunt cum este,sta confortabil copilul in el?Am vazut pe un site ca are centura de siguranta doar peste mijloc.E suficient?Scaunul propriu -zis(unde sta bb cu funduletul)vad ca nu are nicio husa.Nu-l deranjeaza?Eu ma invart de mult pe net ,sa tot comand unul,ca mai are putin fi-mea si face 6 luni si-o sa -ncep "marea diversificare"da' nu ma pot hotari.E adevarat ca asa pe nv, adica vad pozele ,dar nu pot sa -l pipai etc e mai greu.mersi
|
sus |
 |
|
|
cruela

|
27.10.2007 7:47 |
|
| |
|
chico scaun pt luat masa -e super
nu ma prea ma dau in vant dupa firma asta ...dar scaunul e f bun
|
sus |
 |
|
c_motrun

|
27.10.2007 8:08 |
|
| |
|
Pe site-ul Chicco vad 2 modele de scaune de masa :Polly si Happy ..nu mai stiu cum..Pe care din ele mi-l recomanzi,Cruela?Cam scumpe pt. bugetul fam.mele ,da' asta e!Ce nu face mama pt fata ei.Pe care ,apropo,o cheama tot Teodora.Teodora Maria.Mersi
|
sus |
 |
|
cruela

|
27.10.2007 8:45 |
|
| |
|
polly
teodora maria suntem si noi 
|
sus |
 |
|
alina_30091978

Locatie: Roman, str. Stefan cel Mare, bl 177, ap 25Copii Matei: 20 ani, 2 luni Alexandru: 14 ani, 6 luni
|
28.10.2007 5:26 |
|
| |
|
Pentru c_motrun:
Nu reusesc sa accesez link-ul indicat de tine. Are centura doar pe mijloc, dar e suficient. Acum depinde si cat de energic e copilul. Eu nu am avut probleme. Nu are pernuta, dar am cumparat eu o salteluta cum sunt cele ce se pun pe scaunele pentru terasa. iti trimit un link pentru a vizualiza scaunul. Se numeste SIT-N_PLAY. Eu m-am bucurat ca-l pot folosi si mai tarziu si, fiind din plastic e foarte usor de curatat.
Multa sanatate!
|
sus |
 |
|
alina_30091978

|
|
cruela

|
28.10.2007 6:35 |
|
| |
|
in scaunul polly de la chicco poate si dormi daca se intimpla sa adoarma in timp ce maninca ( noua ni s-a intimplat de multe ori) spaturul se rabateaza iar bebe poa' sa atipeasca vreun sfert de ora pina mai roboteste mami prin casa.
si este confortabil .
are 2 randuri de huse .
iar daca uiti cumva sa-i pui centurile ,masa are dedesubt un opritor ...o chestie care vine intre picioare la bb astfel incat sa nu alunece pe sub masa.
masa are o tavita care dupa ce a mincat o iei cu totul sa o speli iar bb ramine cu masa sa se mai joace.
scaunul cu totul culiseaza pe inaltime de jos de tot pina sus de tot ,astfel daca vrei sa-l pui pe bb la masa cu voi .. scoti masa lui si tragi scaunul in dreptul mesei , reglind in prealabil inaltimea scaunului ca sa poat intra bb cu picioarele sub masa ...intelegi
e super
nu am nimic sa-i reprosez , si eu sunt o cusurgie 
|
sus |
 |
|
c_motrun

|
28.10.2007 6:59 |
|
| |
|
ala este Alina! eu l-am vazut pe alte site-uri cu art icole pt bb,nu stiu daca pot sa spun,sa nu fie considerata reclama .Pretul varia intre 220-250 RON.Nu stiu daca Teo va sta cuminte,dar primul copil(baiat,acu are 5 ani)nu a stat in [absolut[u][i] nimic :patut,carucior,scaun de masa,ham de-ala pt sustinere la mers, cu premergatorul s-a rasturnat de 2-3 ori ,desi era destul de solid(mersorul ,nu copilul) Plus ca diversificare a fost extrem de greoaie la noi,mai mult aruncam,decat manca(sau papam eu,de necaz )Nu ma mai gandeam la alt bb,asa ca am donat cam toate art (mai putin patutul)asa ca acum,alti bani,alta distractie .Mi-a placut scaunul tau ,ca se poate face masuta si scaunel mai tarziu.A,,si inca ceva :masuta nu e reglabila,nu?Ca fie-mea e cam maruntica,mie sa nu intre cu totul sub..[/i][/u]
|
sus |
 |
|
c_motrun

|
28.10.2007 7:10 |
|
| |
|
Cruela,al tau e si mai fain.Am citit si prezentarea ta si pe cea "oficiala",sa zic asa.Dar e cam 700 ron(plus taxe postale,ca nu pot sa ma deplasez nici aici in oras,daramite in altul sa cumpar pe viu)cam multisor pt mine,plus ca probabil o sa-l donez si pe-asta la vreo cunostinta,moca.Ca nu pot sa cer bani,macar juma,ca ...nu pot si gata!tu inteleg ca l-ai folosit la ambii copii.Mi-a mai placut unul de la Graco,da' sunt cam blonda si nu stiu sa-l vizualizez aci Bantui in continuare pe net,poate gasesc ceva acceptabil si ca pret,si ca prezentare.Multumesc pt rasp.si mai astept sugestii!
|
sus |
 |
|
cruela

|
|
alina_30091978

|
29.10.2007 2:28 |
|
| |
|
Cam asta e pretul. Si la mine a mers greu diversificarea cu primul baiat, dar nici n-am avut scaun special. Ii dadeam sa manance stand in leagan si ii cantam . Cu Alex a fost mult mai usor. A! Si Alex, la inceput, era cam micut pentru scaun, dar acum a mai crescut si e ok.
Doar tu hotarasti ce se potriveste mai bine copilului tau. Crestere usoara si sanatate!
|
sus |
 |
|
|
|