";

 Cartea de oaspeti pentru stele

luky82 : 11.2.2012 05:23
mi-am pierdut un ingeras la numai 8 anisorii,te iubesc puiutul meu.

andruska2011 : 16.8.2011 01:48
Ajunge o fracţiune de secundă ca liniştea să se transforme în coşmar, ca viaţa să-şi rupă firul. Şi n-avem nicio putere să facem să fie altfel..
Am jelit si mai jelesc inca, am plans chiar si atunci cand nu mai imi curgeau lacrimi. Inca dau vina pe toata lumea, vina pe medici, pe mine, chiar si in gand pe sotul meu drag.... Ma invinovatesc ca nu am facut totul…. sau am facut ceva gresit, ce nu trebuie…..
Am incercat sa-mi impun ca trebuie sa-l las sa “plece” linistit…ca trebuie sa-l las sa se odihneasca in pace….. Dar cum poate o mama sa accepte cand Bunul Dumnezeu mi-a dat tot ce am visat si atunci cand nu te astepti sa-ti ia inapoi tot ce ti-a dat…
Incerc sa accept.....
Dumnezeu a creat lumea cu toate minunile ei. Şi apoi cred ca s-a gândit ca mai lipsea una ....Andrei.
O inimă bună a încetat să mai bată la 11 aprilie 2011 la 23 de ani ......un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens , lăsându-ne mai săraci şi îndureraţi. Deşi timpul trece, ochii ne sunt plini de lacrimi, iar sufletele cernite… Nimic nu poate acoperi golul lăsat de plecarea celei mai dragi fiinţe….. De atunci din acea zi, inimile noastre plang neincetat. Pustii sunt şi acum sufletele noastre, pustii sunt drumurile pe care nu mai auzim paşii tăi … pustie este casa si camera ta frumoasa care-ti placea atat de mult .....scaunul din fata calculatorului este mereu gol.. Eram o familie atat de frumoasa…
Ti-au ramas , multe vise neimplinite....†¦.. iar nouă ne-a rămas doar dragostea, veselia ÅŸi blândeÅ£ea ta ( cu care ne-ai înconjurat mereu), amintirea chipului tău blând, bun ÅŸi iubitor.. amintiri preÅ£ioase.
Ai fost minunea lumii noastre, izvor de dragoste şi bunătate. Iar acum când te-am pierdut am rămas cu dorul şi regretul că nu ti-am spus îndeajuns cât de mult te iubim te preţuim, că nu te-am mângâiat şi alintat destul .....
Astazi se implinesc 3 luni de când te-ai mutat la Ceruri......Andruska nu nostru drag....
Cuvintele nu pot exprima, iar timpul nu poate şterge durerea ce s-a aşternut în sufletele noastre. Nu te mai putem vedea, nu te mai putem îmbrăţiş a, tu, puiul nostru drag, eşti mereu cu noi şi te simţim alături în fiecare zi, păstrând în suflet un dor etern...
Mami si tati te vom iubi şi îţi vom preţui şi-ti vom respecta amintirea pentru tot restul vieţii noastre ....
Dumnezeu să te odihnească în pace ingerasul nostru !

salhiuta1 : 14.4.2011 03:19
Au trecut 14 ani de cand Dumnezeu mi-a luat puiutul de langa mine si tot 14 ani de cand i-mi pun intrebarea "de ce Doamne mi-ai dat acest copil ca sa mi-l iei dupa 4 luni....l-am adus pe lume ca sa-l vad cum se stinge, ca sa simt o durere ce nu se poate masura in cuvinte ca sa am acelasi gol care-mi va ramane toata viata in suflet si cu care stiu ca voi pleca la randu-mi in mormant....si de ce Doamne dupa 14 ani am adus pe lume inca un baietel care-i seamana identic ingerasului meu si pe care de cate ori il privesc durerea din inima e enorma , ma arde ,ma macina teama de a-l pierde din nou ....."

nucu : 21.1.2011 02:21
Pe 21.01.2011 ar fi implinit 5 anisori, dar nu am cui sa-i urez LA MULTI ANI pentru ca micuta mea nu mai este. Acum singurul loc unde o pot gasi este aici si vreau sa-i spun ca nu am uitat-o, o iubesc si o rog sa ma ierte. Poate intr-o zi te vei intoarce la mine, la noi. TE IUBIM SI NU TE VOM UITA NICIODATA BIANCA GEORGIANA INGERASUL NOSTRU .

Tania3 : 16.1.2011 05:44
Pentru puiul pe care il vreau cu disperare inapoi si stiu ca Dumnezeu il va trimite iar in burtica mea.Mami te asteapta cu toate lucrusoarele pregatite asa cum ti-am promis , inclusiv elefantelu albastru de la bunica Mimi, si tati si Claudia te vor inapoi, te asteptam toti.MATEI-DANIEL,dr agostea mea, a noastra!


Eintrge gesamt: 86
warp_speed Eintrge pro Seite: 5
warp_speed HTML-Code ist ausgeschaltet