";

 Intamplari despre stele


In maternitateIn maternitateDumneavoastra, ca mamica, dupa ce a-ti nascut, eventual veti ramine inca ceva timp in spital. Poate sinteti in aceeasi camera/sala cu alte mamici care au nascut un bebic sanatos si care nu sint in aceasi situatie ca a dumneavoastra. E insuportabil sa vezi cum alte mamici se bucura de pruncii lor, pe cind tu esti suferinda. Normal veti fi intrebata daca vreti camera dumneavoastra separata. In caz ca nu sinteti intrebata de nimeni nimic, nu ezitati sa intrebati dumneavoastra doctorul sau asistentele. Daca simtiti nevoia sa vorbiti cu cineva anume, chiar va indrumam sa o si faceti indiferent ca ar fi cineva din personalul spitalului, psihiatru sau chiar cineva din familia dumneavoastra.
AutopsieAproape sigur ca veti fi intrebati daca aveti dorinta de a stii cauza decesului.
Autopsia este o cercetare cu deamanuntul, de a lamurii, clarifica cauza decesului. Rezultatele analizelor va pot ajuta deasemeni de a intelege si a accepta decesul copilului dumneavoastra.

Pe deasupra, cercetarea poate fii de folos in cazul unei urmatoare sarcini.

Deasemeni cercetarile facute si rezultatele lor asupra copiilor prematuri sau decedati dupa nastere din anumite cauze pot fii de folos pentru doctori ca in viitor sa ajute la dezvoltarea cunostiintelor in ceea ce priveste copiii nascuti prematuri.

Dupa autopsie, aveti ocazia sa va vedeti copilul din nou daca doriti aceasta, dar cel mai bine e sa nu il ridicati sau sa-l luati in brate. Daca nu sinteti de acord cu o astfel de cercetare, autopsia, aveti tot dreptul sa refuzati.
Decizia dumneavoastra va fii acceptata.Denise
publicat la 25.02.2008 (3732 citiri)