";

 Intamplari despre stele


un copil pe care Dumnezeu l-a vrut la elA fost o data, mai demult, un baietel numit Radu (dupa strabunicul lui) pe care lumea l-a asteptat cu dragoste si cu bucurie.
Mamica lui fiind la prima incercare de acest fel nu prea a stiut ce se intampla cu ea si cu puiul ei, dar constiincioasa a vorbit cu doctorul si a plecat la spital unde lucrurile s-au cam precipitat. Ce nu a fost bine? Ce trebuia facut altfel? sunt intrebari la care nu mi-a putut raspunde nimeni. Nici macar despre cum au decurs lucrurile nu am aflat prea multe. Cert este ca dupa o ora baietelul meu respira singur si era alaturi de ceilalti copii. Era mare (3.700 gr si 52 cm), era alb si curat, era frumos... era.
La scurt timp au inceput problemele. Mai intai in maternitate unde la analize se vedea ceva dupa care venea un alt doctor si ne spunea altceva si tot asa mai departe si in spital.
La varsta de sase luni, mergand la sfintirea unei biserici, m-am rugat, in altar, sa ne dea Dumnezeu liniste in sufletele noastre. A doua zi Dumnezeu l-a chemat pe Radu la el.
Dupa mai bine de patru ani petrecuti cu durere in suflet, cu alergatura in spitale, cu analize platite din buzunar am gasit un doctor care, in urma explicatiilor mele, a ajuns la concluzia ca in procesul nasterii s-a intervenit defectuos, copilul neprimind oxigen ceea ce a condus la problemele ulterioare.
In toata aceasta perioada am vazut-o in numerosi ani pe doctorita care mi-a asistat nasterea aratand cu mandrie natiunii prin intermediul televiziunilor pe primul nascut al anului 19..
Acum am doi copii si nu exista zi de la Dumnezeu in care sa nu il rog sa-i lase langa mine.M29A10
publicat la 01.11.2006 (3943 citiri)