";

 Intamplari despre stele


Andrei si AndreeaS-a intamplat acum 4 ani. Anul 1999 a fost unul groaznic pentru familia mea. Un an care ar fi trebuit sa fie minunat, s-a transformat intr-o tragedie.
In martie a nascut cumnata mea o fetita frumoasa ca un inger, ANDREEA. Un copil asa frumos n-am mai vazut niciodata. Nici macar nu arata ca un nou-nascut. Avea parul mare si carliontat si niste ochi albastri superbi. Pe cat era de frumusica, pe atat era de bolnavioara. Avea inima impartita in doar 2 camarute si avea si o problema la plamani. A stat o luna cu ea in spital, iar apoi au adus-o acasa si o tineau in viata doar cu oxigen si cu pastile de inima.
Insa suferinta nu s-a oprit aici. L-a inceputul lui aprilie a nascut cealalta cumnata a mea. Un baietel dragalas, dar care era la fel de bolnav. Avea sindromul Down si o problema grava la inima. I-au spus ca nu va implini un an.
Asa s-a si intamplat. Cand a implinit 6 saptamani a murit. ANDREI s-a facut inger si a vegheat asupra mamicii si taticului lui ca sa poate trece peste acest necaz.
Andreea a trait 3 luni, luni in care mama ei s-a rugat la Dumnezeu sa nu i-o ia. S-a rugat cu disperare zi de zi. Intr-o zi a zis:" Doamne decat sa sufere fetita mea atat mai bine fa-o ingeras". Cateva minute mai tarziu Andreea a murit. Dar pentru noi ea va trai mereu si va fi cel mai frumos copil care s-a nascut vreodata.
ANDREEA si ANDREI sa stiti ca nu va vom uita niciodata.
Miruna
publicat la 04.09.2002 (6403 citiri)