";

 Intamplari despre stele


Cel mai bun coleg si prieten Razvan BiricaPe Razvan l-am cunoscut cand am trecut in clasa a5a.
Era un baiat micut de statura dar foarte de treaba, iti dadeai seama de asta fara sa il cunosti prea bine. Primul an a trecut fara prea multe intamplari majore, ca la inceput pana ne obisnuiam intre noi dar pe la sfarsitul clasei a5a ne intelegeam deja foarte bine. In clasa a6a diriginta a vrut sa ne mute fata cu baiat ceea ce s-a si intamplat. Aericirea sa zicem asa a fost k m-a mutat cu el in banca. Anul acela a fost cel mai frumos an din toti anii de scoala deoarece cu el in banca m-am distrat de minune. Era plin de viata si avea o pofta de viata pe care rar o intalnesti in ziua de azi. In anii ce au urmat pana in clasa a8a eu m-am mutat cu prietena mea in banca, iar el s-a mutat in spatele meu, am fost practic nedespartiti 3 ani de zile. La capacitate am stat de vorba o gramada si cand ne intalneam pe strada de asemenea... Asa au trecut trei ani de zile in care ne salutam de fiecare data si de fiecare data ma intreba ce mai fac si mai glumeam impreuna.
Anul acesta inainte cu doua saptamani de Pasti s-a intamplat ceva ce nu mi-as fi dorit in veci sa se intample. In seara zilei de 11 aprilie 2006 am aflat ca Razvan Birica murise inainte de a implini varsta frumoasa de 18 ani intr-un groaznic accident de masina. El era in partea dreapta langa sofer si persoana care era la volan mergea cu o viteza de neimaginat. La o curba a pierdut controlul volanului si au intrat intr-un copac. Se zicea ca in momentul in care a venit Salvarea el nu era mort, dar caraghiosii de pe Salvare ca altfel nu pot sa le spun l-au dus direct la morga.
A avut cea mai frumoasa inmormantare pe care am vazut-o vreodata, dar la ce bune 50 de coroane si atatea flori si un sicriu de milioane daca el nu mai poate fi readus la viata.
In zilele cat a fost depus acasa pe internet a existat un site despre el. Avea o gramada de mesaje de la toti prietenii lui si cei care nu l-au cunoscut au lasat un mesaj... unii din ei spuneau ca nu isi pot imagina ce are Dumnezeu sa-i ierte era un copil pe care multe persoane si-ar fi dorit sa il aiba alaturi.
Mi-as dori sa mai dau timpul inapoi si sa petrecem mai mult timp impreuna si cred ca multi si-ar dori asta. Ne e dor de tine Razvane...Paula si Diana
publicat la 01.11.2006 (3921 citiri)