";

 Intamplari despre stele


Adio iubitul meuA fost prietenul meu, si, mai mult de atat, iubitul meu pe atunci.Nu
l-am uitat si nu-l voi uita niciodata.
Ne-am cunoscut printr-o prietena comuna acum vreo 8-9 ani.Nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp. Parca s-a intâmplat ieri ... Se numea Radu, si pe atunci era in clasa a XII a la un liceu din apropierea locului unde eu lucram. Eram foarte tanara, zic eu, si m-am îndragostit de el foarte repede. Era un baiat foarte frumos, sensibil, cu un suflet mare. Eu aveam o relatie cu un baiat cu care de altfel sunt si casatorita acum. Relatia mea cu Radu s-a transformat intr-o iubire pura, platonica, o iubire imensa pe care o simteam amândoi. Dar eu eram prea lasa si nu am renuntat la celalalt baiat cu care eram. Asa ca au trecut câteva luni de iubire, si pâna la urma ne-am despartit de comun acord, deoarece parintii lui nu erau de acord cu relatia noastra (aflasera despre relatia mea cu celalalt baiat).
Nu ne-am vorbit câtiva ani (vreo 2, nu mai stiu exact), pâna într-o zi în care m-a cautat la telefon la serviciu. De atunci am inceput sa vorbim la telefon si asteptam cu nerabdare telefonul lui. Era plecat in armata, si mi-a promis ca atunci când vine acasa vine sa ma vada. Asa s-a întâmplat.
Era într-o vineri, a venit la mine si nu am sa uit niciodata ... M-a sarutat pe obraz, m-a îmbratisat si mi-a spus ca îi era foarte dor de mine si ca se bucura ca m-a vazut. Ne-am despartit cu promisiunea ca ne vom suna.
Luni dimineata, când am venit la serviciu, am vazut masina cunostintei noastre comune parcata în fata cladirii si ma întrebam ce cauta Daniela la ora asta la mine.
Venise sa-mi dea o veste tragica ... RADU MURISE duminica dimineata intr-un accident de masina produs pe drumul catre casa. Avusese accidentul de masina in drum spre casa de la Moneasa.
Am inlemnit, si lacrimile au inceput sa curga pe obraz, am întepenit pe loc, parca toate puterile ma lasasera. Este prima oara cand scriu despre asta, si simt ca lacrimile imi curg si acum pe obraz, desi au trecut atata ani.
La inmormântare a fost o durere mare, nu stiu cum am suportat.
Anii au trecut, acum sunt casatorita si am o fetita. De curând am fost la mormântul lui cu fetita mea, si am aprins o lumânare.
ADIO IUBITUL MEU, TE VOI IUBI VESNIC
Nu te voi uita niciodata
ALINAAlina 29 ani
publicat la 03.05.2007 (4751 citiri)