";

 Intamplari despre stele


mi-e dor de tine atat de dor................

mama lui paulDRAGUL MEU INGER

Te-am asteptat cu bucurie si cu teama.Cu bucurie pentru ca te doream atat de mult,te asteptasem toata viata,ratiunea copilariei si adolescentei mele ai fost tu.Cu teama pentru ca nu steam cum va fi.
Nasterea a fost lunga si dificila ,durerea era peste tot.Si aerul pe care-l respiram era dsureros.Dar gandul ca te voi revedea curand,ca te voi tine in brate i-mi dadea curaj.Pana atunci n-am stiut ce inseamna durerea dar am invatat.Dupa ce te-ai nascut n-ai mai vrut sa respire sau n-ai mai putut.Ai vrut sa mori dar cu fiecare clipa care trecea viata i-ti parea mai frumoasa.Pana ce n-ai mai putut.Ai murit dupa patru luni ,patru luni in care ai trecut prin cele mai cumplite chinuri.Dar in acele luni dragostea mea imensa s-a revarsat numai asupra ta,te-am iubit cu atata ardoare si cu fiecare z ice trecea dragostea mea devenea tot mai puternica.
Dar………………ai murit……….in bratele mele,ti-am auzit ultima bataie a inimii sin u am putut sa tea jut.Doar te-am tinut in brate.
Nu ma lasa in pace gandul ca n-o sa te mai pot mangaia,ca nu-ti pot indruma primii pasi fragili,iar zambetul nu-mi mai inveseleste existenta.
Astazi cadn ma gandesc la tine i-mi lipsesti mai mult ca oricand.In sufletul meu va ramanee un loc neocupat atata timp cat voi trai.Prin moartea ta am inceput sa vad ce inseamna suferinta.Toata? Nu. Numai o parte.Suferinta este o imensitate.Cand a venit pe lume surioara ta am crezut ca durerea pricinuita de moartea ta se va mai timinua dart u cand ai plecat ai luat cu tine sufletul meu.Am asteptat noua luni pentru a te strange la piapt dar te-am nascut ca sa te vad cum mori.Acum n-a mai ramas nimic decat un gol mare si multe intrebari.Evenimentele au fost foarte intense si au trecut repede.Procesul de vindecare dureaza mult si cu cat trece timpuldurerea este mai profunda ,mai constienta.Chear daca ai trait putin tu ai existat.Din pacate lipsesti dar esti un personaj real.Dupa o perioada de suferinta foarte profunda am crezut ca m-am linistit dar acum dupa atata timp stiu ca probabil totul nu va trece niciodata.Dar suferinta se aplatizeaza,traieste undeva in adancul existentei mele.salhiuta
publicat la 13.06.2007 (3532 citiri)