";

 Intamplari despre stele


SERBAN, DRAGOSTEA NOASTRA NEMARGINITA

MAMA SI TATA, UN AN FARA IUBITUL LOR FIUA fost odata un baiat pe care il chema SERBAN. Era un baietel blondut ,cu ochii mari caprui si o mutrita dulce. Parintii i-au ales numele cu mult inainte de a se naste. Stiau ca asa trebuie sa se numeasca fiul lor. S-a nascut intr-o zi ploioasa de iunie. O minune de baiat! A crescut in fiecare zi incet incet ca baietii-bebelusi. A spus prima data ta-ta si, mai tirziu, ma-ma-ma. Ce voce frumoasa, ce minune de glas, ce ris voios insotea cuvintele astea! Fiecare zi din viata lui le-a dat parintilor lui putere sa reuseasca in viata si speranta de mai bine. Pe linga asta rideau sanatos! O familie cu bune si rele ca orice familie, dar cu o mindrete de baiat - SERBAN.

In vara in care SERBAN a implinit un an , viata l-a parasit pe baiat. L-a lasat departe de mama si tata, in alta lume. La mai putin de doua saptamini dupa aniversarea de un an, un accident de circulatie a interupt firul vietii unei familii normale.

SERBAN a murit!

Desi le e greu sa inteleaga de ce, parintii incearca sa supravietuiasca! Il pling pe baiat , le e inima grea si in fiecare zi se roaga ca fiul lor sa ii ierte!

Cu dragoste se gindesc la el. Ei nu vor sa fie compatitmiti! Ei l-au iubit , il iubesc si il vor iubi pentru totdeauna pe SERBAN.
mimitza
publicat la 02.07.2007 (2324 citiri)