";

 Intamplari despre stele


ingeras, mami te iubeste

simina, 27 aniA trecut o luna si jumatate de cind fetita mea este un ingeras, iar gindul meu este tot la ea. Cosmarul meu a inceput la 30 de saptamini, cind mi s-a spus ca bebele are o malformatie la esofag. Chiar daca am fost si la alt doctor refuzam sa cred ca asa ceva mi se intimpla mie. Plingeam intruna si ma intrebam cu ce am gresit si de ce vrea Dumnezeu sa ma pedepsesca in cel mai crunt mod posibil.
Mi s-a propus sa fac avort, dar am refuzat acest lucru. Speram totusi, ca totul o sa fie bine.
La 32 de saptamini, intr-o zi de simbata, am inceput sa am contractii. Am plecat la spital unde mi s-a spus "sarcina oprita din evolutie". Nu am avut puterea sa spun nimic, nu am avut nici macar puterea sa vars o lacrima. Parca priveam totul din exterior si asa ceva nu mi se intimpla mie. Peste o ora si jumatate am nascut o fetita pe care inca o mai asteptam sa o aud plingind, dar nu a fost asa. Am privit-o cat de mica era, iar imaginea aceea nu o s-o uit niciodata. O vad si acum tot timpul in fata ochilor mei.
Dupa doua zile am fost externata, iar de cind am ajuns acasa pling intruna, parca pentru a compensa lipsa lacrimilor din spital .Nu imi vine sa cred ca am fost insarcinata, am nascut si totusi venit acasa fara un bebe. Toata lumea imi spune ca o sa treeaca, dar golul pe care il simt in suflet si durerea care nu poate fi exprimata in cuvinte nu vor trece niciodata.
Ingerasul meu, nu te voi uita niciodata.raula-simina
publicat la 10.07.2007 (2568 citiri)