";

 Intamplari despre stele


accientCeea ce am sa va povestesc este un accident,o intamplare nefericita.
Pe data de 2 aprilie anul acesta am aflat ca sunt insarcinata.Bucurie mare va dati seama , mai ales ca ne doream foarte tare un bebe.Eram f fericiti si credeam ca DUMNEZEU ne-a binecuvantat de am aflat tocmai in Saptamna Mare acest lucru.Facand un calcul urma sa nasc undeva inainte de Craciun ,cam pe 7 decembrie, tot intr=o perioada d sarbatori.
Sarcina a decurs normal,nu am avut nici macar greturi. nu am sangerat niciodata,nu am luat in greutate decat vreo3 kg pana la 5 luni.
Triplu testul mi-a iesit ok, ecografia la 16 saptamani(biometria) la fel.Toate analizele le-am facut la spitalul Euroclinic, unde eram si sub supravegherea unui doctor.
Si a venit momentul ecografiei morfologice de la 5 luni si jumatate.Ma programasem din timp astfel incat intre sapt 21-24 sa fac 3 morfoogii fetale(ptr a fi sigura ca e ok bebe).
Prima am facut-o la clinica(ei isi spun hyperclinica)Medlife la o doctora-no name-ANDRA GEORGESCU.Aceasta a spus ca totul se prezinta PERFECT.Urmatoarea eco am facut-o le Euroclinic ladr Dinu, care a descoperit ca bebe avea in pelvis un teratom sacrococcigian,dar nu era sigur, asa ca m-a chemat a 2a zi sa ma vada si prof.dr. Herghelegiu.Acesta a confirmat diagnosticul,asa ca nu cred ca va imaginati prin ce clipe am trecut.Mi-a recomandat imediat intrerupere de sarcina.Eram terminata,mai aveam o programare la dr. Iosup la CMunirea dar nu am mai ajuns.In schimb am ajuns a 2a zi printr-o super interventie la dr Adrian Pop, la Diagnosys, unul dintre cei mai buni.A confirmat si dansul diagnosticcul pus de dr Herghelegiu.asa ca doctorul meu de la Euroclinic m-a trimis sa ma internez la Polizu,la dr.conf. Poiana.
Am ajuns de m-am internat, dr. conf. Poiana e un dr excelent , m-a ajutat sa trec peste acest prag psihologic, spunandu-mi ca nu e ceva genetic, pot avea copii sanatosi, ca nu se va mai intampla,sica a fost pur si simplu un accident produs in sapt a2a sau a3a de sarcina(o viroza sau medicamente-cu toate ca eu nu imi aduc aminte sa fi fost racita sau sa iau med.)
Mi-a facut mica cezariana, m-am recuperat destul de repede fizic, dar psihic.........sper sa trec peste asta, cu toate ca e foarte greu.Acum stau acasa dupa operatie si incerc sa imi revin cat de cat.
Oricum dr ANDRA GEORGESCU nu mai lucreaza la Medlife, in urma acestei grave erori medicale.Din punctul meu de vedere eu oricum mai aveam asigurate alte 2 ecografii, dar sunt alte viitoare mame care nu isi permit sa plateasca de 2 sau 3 ori cate doua mil jumate cat costa o morfologie fetala 4d.
In fine sper ca Bunul Dumnezeu sa ne daruiasca si noua un bebe sanatos!
Daca avetim pareri referitoare la cazul meu, astept cu nerabdare raspunsurile voastre!delyya

publicat la 23.08.2007delyya
publicat la 26.02.2008 (3306 citiri)