";

 Intamplari despre stele


Ingerul meu drag

alexandra-cristinaPovestea mea incepe intr-o dimineata de luni 11-04-2005 cand dr.m-a chemat la spital pt internare urma sa nasc.Asa ca la ora 7 dimineata m-am prezentat impreuna cu sotu la spital unde am fost internata.In jurul orei 16 am nascut o fetita mititica de numai 2900gr.era tot ce ne-am dorit noi mai avem o fetita si dupa 6 ani am reusit in sfarsit sa avem familia completa asa cum ne-am dorit.
In ziua cand am nascut eu nu am vazut fetita a vazut-o numai sotu si a venit plin de fericire sa imi spuna ca e mititica si frumoasa.
A doua zi cand sa ne mute in salon doctorita m-a chemat sa imi spuna ca e ceva in neregula cu copilasul meu ca nu stiu deocamdata ce este banuiau ca are ceva la inima.Am simtit ca mor ca se desface pamantul si ma scufund dar am zis ca trebuie sa fiu tare pt ea si sa infruntam impreuna boala.Au tinut-o o sapt.in incubator,tot dupa o sapt. am aflat ca se nascuse cu o malformatie cardiaca si ca o sa trebuiasca sa o operez la buc.Dupa inca o sapt.de stat in spital ne-au dat drumu acasa spunandu-ne ca suntem programati la buc. pe 4mai,asta era intr-o zi de vineri.Am venit acasa cu ingerasul si ne-am gandit ca treuie numai decat botezata si astfel in ziua sfanta de florii am increstinat-o.
La numai 2 zile de la botez ingerasul meu s-a stins in bratele mele si nu pot sa va spun dar cine a trecut poate ca stie ce durere imensa este sa te uiti cum iti moare copilul in brate si sa nu poti face nimic ca pana a venit salvarea a murit la numai 2 sapt.
Anul acesta ar fi implinit 3 ani dar imi amintesc de parca a fost ieri si nu cred ca o sa uit vreodata ochisorii aceea cum ma priveau implorandu-ma parca sa o ajut,dar cum ca mi-as fi dat viata mea sa traiasca ea dar d-zeu a hotarat altfel.
imi este tare dor.nicol3ta
publicat la 31.03.2008 (2352 citiri)