";

 Intamplari despre stele


Durere si teama

CiprianBuna tuturor mamicilor de ingeri.

Am putut sa citesc cateva randuri din ce au scris alte mamici dar...eu nu pot.
Eram insarcinata din luna noiembrie, fericita ca voi da nastere la primul copil si primul nepot din familie. Fericirea nu a tinut decat pana in martie cand la eco 3d a depistat ca are o malformatie. 3 saptamani am cautat disperati peste tot, medici, spitale, doctori din strainatate, biserici dar...Ciprian al nostru nu a reusit sa reziste si la 22 de saptamani a devenit inger.
Nu vreau sa spun ce am patit prin spitale dar la Universitar am gasit linistea si medicul de care aveam nevoie.
Spre deosebire de alte mame eu nu am putut sa vad ingerul dar l-am simtit si m-am cutremurat de cum era. Sotul meu a putut sa se uite la mine si mi-a spus ca era asa cum era in poza de la ecograf si ca mai bine sa raman in minte cu acea imagine. Dosarul cu toate actele si analizele nu l-am mai putut deschide de atunci.
La un an de cand a murit Ciprian am aflat ca sunt insarcinata din nou spre uimirea noastra. Am spus ca este un dar de la Dumnezeu sa sti ca acum un an un inger se ridica la cer si altul i-a nastere. Acum sunt insarcinata in 25 de saptamani si imi este teama de ce se va intampla. Nici nu vreau sa imi fac sperante prea multe. Imi este teama dar ma bucur ca o simt si ma bucur cand imi spune dr ca e bine.
Daca nu ai trecut prin asa ceva nu sti.
Cu toate ca sunt o persoana puternica si medicul a vazut ca sunt o fire puternica m-a incurajat ca o sa fie bine si atunci si acum. Are dreptate dar numai sufletul meu stie prin ce trec.

Toate bune tuturor parintilor de ingeri si gravidutelor numai sanatate.

Doamne ajuta!icemin
publicat la 31.07.2008 (2667 citiri)