· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


STANICA  , DANIELA

Loc de munca: Maternitatea Bucur
din Bucuresti, Bucuresti

Scor: 7 (6 voturi)
Adaugat de micabibicu
  • venator - 26.02.2008
  • ingrozitoare femeie...o scorpie sinistra rea si complexata! nu am cuvinte si termeni de comparatie! o experienta traumatizanta vizita la ea. o foarte proasta profesionista si o femeie ingrozitor de rea.
    asadar: eram insarcinata in 4 saptamani, cu toate ca luasem Postinor. m-am dus la un consult la ea si mi-a spus ca sunt in 15 saptamani! am incercat sa-i explic ca e imposibil, imi venise ciclul regulat si mai mult decat atat nu aveam motive sa fiu insarcinata in 15 saptamani. in starea foarte proasta fizic in care eram, s-a comportat ca o vaca aroganta, mi-a spus sa nu mai mint, sa recunosc practic ca e asa cum zice ea, si ca asta e...legal nu se mai poate face avort, dar oricum nu am alta solutie pentru ca e un copil handicapat din cauza postinorului...si ca poate sa imi recomande ea o policlinica obscura unde cineva poate face avorturi cu riscuri de astea mari, de sangerare. parca eram intr-un film suprarealist! mai ales ca imi explica ce tramvai pot sa iau ca sa ajung la policlinica aia...cu aroganta sinistra in ochi...asa, ca poate nu ai bani! imi venea sa-i crap capul...evident ca am fost la ecografie, unde am descoperit ca eram in 4 saptamani si totul a fost ok. dar a fost ingrozitoare comportarea ei si mai ales comentariile (foarte rautacios-invidioase la adresa unor parti "intime", de unde mi-am dat seama ca femeia e un monstru care ar trebui inchis undeva, nu sa ai de-a face cu ea in situatii critice

  • ana-liza - 25.03.2008
  • Da, si eu am trait o experienta ingrozitoare cu aceasta doctorita sinistra. Nu as vrea sa intru in detalii, dar va sfatuiesc, fetelor care va duceti la ea, eventual cu multa incredere, ca, vezi-Doamne, lucreaza la clinica Puls, sa o evitati. Adica sa fugiti de ea.
  • lulutza_ro - 11.06.2009
  • Este un medic excelent si un om deosebit.. I-am fost pacienta 6 luni ,eram insarcinata in 3 luni cand am fost la control.. Am si nascut cu dansa la Maternitatea Bucur si ma bucur ca am cunoscut-o.
    Puteti merge cu toata increderea ..Nu va lasati poate intimidate de vocea ei ferma si ochii poate uneori critici .. Va doresc succes in tot ce faceti!


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.