· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


CIOATA  , IONEL TRIFON

Loc de munca: Spitalul Odobescu
din Timisoara, Timis
UN MEDIC EXCEPTIONAL
Scor: 8.08 (12 voturi)
Adaugat de anonim
 • Adina72 - 19.05.2006
 • UN MEDIC EXCEPTIONAL INTR ADEVAR!!!
 • MB - 09.01.2007
 • Un doctor extrem de competent si un om de suflet! Foarte incurajator de fiecare data. Nu as alege sa nasc cu altcineva.
 • pramona - 22.01.2007
 • UN MEDIC EXTRAORDINAR DE BUN SI INTELEGATOR
 • marinela30 - 31.01.2007
 • UN MEDIC MEDIOCRU CARE MAI MULT PROMITE DECAT FACE
 • salhiuta - 11.06.2007
 • un medic cu care am nascut o fetita perfecta prin cezariana ,mi-a acordat toata atentia atat pe parcursul sarcinii cat si in timpul nasterii; cu el au nascut fara probleme si toate prietenele mele iar tot acest dr. cioata a operat-o pe mama si i-a salvat viata.Nu pot decat sa-i multumesc
 • oanaabi - 20.05.2008
 • nu-l mai laudati atat ca are multe lacune, o fi medic bun dar pentru mine nu a fost
  Am nascut in 2005 cu dr. Cioata dupa ce m-a mi-a urmarit evolutia sarcinii 9 luni . Am nascut pe cale naturala (dupa un travaliu de 17 ore timp in care dr doctor a trecut de cateva ori pe la mine) un baietel care a avut mari probleme dupa nastere datorita faptului ca eu nu puteam sa nasc pt ca nu m-am dilatat suficient. Era necesar sa-mi faca cezariana dar dr. doctor nu avrut ,nu am inteles de ce se eschiva (probabil era o ora prea inaintata in noapte)
  Intr-un final s-a produs si expulzia copilului care a fost preluat foarte rapid de echipa de pediatri de la terapie carora le multumesc penrtu tot ce au facut pentru noi.
  Dupa nastere nu l-am mai vazut pe dr Cioata decat dupa vre-o 2 zile si l-am intrebat de ce nu mi-a facut cezariana , a raspuns ca este prea complicat ca sa inteleg eu.
  Ii multumesc lui Dumnezeu ca copilasul meu dupa 6 luni de tratamente si medici peste medici se dezvolta normal , recupereaza , se bate cu suferintele si le invinge. acum are 2 ani si 7 luni si este un copil perfect normal, dar putea sa nu fie si daca nu era un copil normal era doar din vina doctorului Cioata. Multi copilasi nevinovati sufera din cauza neglijentei , un caz extrem de cunoscut este cel al copilului Laviniei Milosovici, Lavinia a nascut cu dr Cioata , nu va spun mai mult va las sa deduceti singure.

 • janis - 03.09.2008
 • Nu inteleg de ce arunca in spinarea dr. Cioata problema Laviniei Milosovici.Daca fetita s-a nascut cu sindromul acela urat nu e din cauza medicului.Probabil ca nu stiti ca Lavinia a incasat bataie de la sotul ei chiar si in timpul sarcinii.Imi pare rau de lavinia dar nu e cinstit sa aruncam in spinarea doctorului problemele personale ale altora.Si eu am nascut de doua ori cu dr. Cioata, a venit la miezul noptii la mine si a stat cu mine pana am nascut, m-a vizitat in fiecare zi dupa ce am nascut fara sa-mi pretinda ceva "plocon" si nici nu sunt vreo personalitate sau vreo ruda de-a dansului.Daca un medic nu face operatia de cezariana unei paciente stie el de ce, nu trebuie sa-i dam noi lectii de chirurgie acum.Trebuie sa fim si noi intelegatori ca si ei sunt oameni si au familie, au probleme ca oricare.Eu sunt f. multumita de dansul si daca as mai face zece copii de acum incolo tot cu dr. Cioata as naste.
 • dinzo - 04.09.2008
 • am nascut cu dumnelui in feb 2007...un OM extraordinar..cel putin asta e parerea mea...desi depasisem termenul nu a vrut sa imi faca nimic si mi-a sp ca vine el cand vrea.. si asa a fost si a fost mult mai bine ca am nascut mai usor desi copilul a fost destul de mare ( 4,100)...a venit la spital desi era sambata si apoi a venit in fiecare zi la mine ....mie personal mi-a placut mult acest dr.
 • janis - 04.09.2008
 • Am auzit si eu de Lavinia Milosovici dar nu din cauza medicului fetita are problemele acelea de care se pare ca nu a scapat nici acum.Un sindrom se mosteneste genetic si nu poate fi invinuit medicul care a asistat nasterea.Fetita s-a nascut inainte de 7 luni si nu cred ca alt medic ar fi putut face vreo "minune".Doar Dumnezeu face minuni.Prietena mea a nascut de doua ori cu dr. Cioata si e f. multumita.Si eu am nascut cu dansul si pot sa spun ca e un adevarat OM.Cu suflet bun si cu credinta in Dumnezeu.Oare nu pot unii sa inteleaga faptul ca e si el om ca noi toti.Uitam cat bine a facut oamenilor si va mai face.Nu cere bani si nici nu tine cont de rang sau de pozitia sociala a pacientei.Vecina mea a fost studenta cand a nascut cu el si i-a inapoiat plicul cu bani pe care i-a pregatit sa-i dea.I-a spus"lasa ca esti studenta si ai nevoie pt. copil".Care medic ar mai face asa ceva?Doar un Om ca dr. Cioata.Doamne ajuta-i!
 • Dia_24 - 31.03.2010
 • Nu contest ca are suflet bun...probabil ca a ajutat pe multi si tariful nu a fost pentru toata lumea la fel...dar profesional lasa de dorit. Nu inteleg de ce se implica in asa de multe proiecte daca nu are timp...Din lipsa de timp si din dorinta de a fi pe plac "pilelor" si "obligatiilor", pacientele sunt lasate sa astepte ore in sir...stiu ca trebuie asteptat la un doctor asa renumit, dar ce atitudine sa ai atunci cand ai sarcina cu probleme si cu 2 sapt ianinte de termen astepti in cabinet 6 ore iar in fata intra asa zise "urgente". Din lipsa de atentie a domnului doctor am pierdut un copil. Si nu il invinovatesc ca nu a vazut un lucru minor care ar fi salvat viata copilasului meu, ci pentru faptul ca in momentele grele ale pierderii m-a lasat "balta" ... doctorul in care aveam incredere. Dumnezeu ne da fiecaruia ce putem duce, dar sa nu punem neprofesionalismul in spatele lui Dumnezeu - "Asa a fost sa fie!"...Oare, domnule doctor?

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.