· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


SERBAN  , ELISABETA

Loc de munca: Spitalul Judetean Galati
din Galati, Galati

Scor: 8.29 (7 voturi)
Adaugat de seb
 • nelus - 31.01.2006
 • E putin dura, dar e profesionista si stie ce are de facut. O recomand fara rezerve.
 • sesam - 09.09.2006
 • Dupa o prima intalnire as zice ca e mai mult decat dura si nu trebuie sa indraznesti sa-i zici ca te-ai mai informat si tu si nici sa arati ca-ti pasa de propria sarcina ca te face imediat ipohondru. Trebuie sa asculti doar de ea, sa taci, si sa faci pe cel mic si nestiutor.
  Dar am vazut ca multi doctori sunt zero la capitolul psihologie si abilitate de a "lua" oamenii, asa ca... nu prea avem de ales, ii luam cum sunt si suportam chiar daca noi platim!

 • pelina - 04.10.2006
 • Dupa un tratament gresit dat de dansa m-am trezit cu niste probleme de nu mai stiu cum sa scap, Daca fac cancer stiu sigur ca este din cauza dansei.
  Poate pentru nasteri e mai in tema, dar pe mina m-a imbolnavit mai rau

 • hexi - 21.09.2008
 • Pe mine m-a nenorocit pe viata...mi-a facut cezariana aiurea la 32 de saptamani.....mi-a murit copilul pentru ca nu era suficient dezvoltat... mi-a lasat si resturi de placenta fiind nevoita sa fac 3 chiuretaje dupa cezariana...dupa toate astea ma incurajat spunandu-mi ca sunt tanara si pot face copii...deci profesionalism 0...comunicare 0...e varza!!!!
 • luca2009 - 16.11.2010
 • Eu am nascut cu dansa.Cezariana.Parerea mea este ca stie ce face si este un bun profesionist.Viata sa este munca.Dura intradevar.Nu face cezariana decat daca e neaparata nevoie,nu cum fac alti doctori cezariana pe banda rulanta doar ptr ca se castiga mai bine.Eu i-am zis ca vreau cezariana si mi-a spus clar...NU ,ptr ca sunt tanara si pot naste normal.Daca vreau sa ma duc la alt doctor.La final au intervenit unele probleme si a trebuit sa fac cezariana,de care sincera sa fiu sunt foarte multumita.Asistentele au numit taietura "opera de arta".Acum nu se mai vede aproape nimic si a trecut 1 an si 4 luni.Iar cand m-a operat...am fost programata la ora 8 dimineata.Dansa a avut o urgenta si a stat in operatie pana pe la ora 13.Dupa a venit si mi-a spus ca ma opereaza pe la 18 ptr ca vrea sa se odihneasca,nu vrea sa ma taie ca pe un sac doar ca sa ies la numaratoare.Deci din punctul meu de vedere are nota 10.Cine vrea un medic miorlait si slab sa caute in alta parte.Daca vreti intradevar un MEDIC,o recomand.A...apropos...am pus un miliard de intrebari si am cautat-o prin spital de am inebunit-o pe biata femeie.Cum mi se mai casuna ceva,cum o cautam.Dar cred ca mai tine si de caracterul omului,de felul de a fi.Pana la urma totusi stiti cum se zice:"Medicul cel mai bun e cel care te face bine."
 • ramaya - 21.07.2011
 • Pentru mine va ramane mereu o persoana extraordinara. Daca este dura? Nu prea cred...cred ca e doar nepotrivire de caracter :). Nu am avut chiar o sarcina usoara, cu un risc de avort spontan, dar ne-a fost mereu alaturi. Am nascut prin cezariana cu 2 zile inainte de programare. Am sunat-o la ora 22 (era acasa) cand au inceput primele contractii puternice. Dupa jumatate de ora m-a intampinat in sala de operatii. O recomand cu toata caldura.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.