· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


ARDELEAN  , ILIANA

Loc de munca:
din Arad, Arad
Med. Spec. Obstetrică-Ginecologie

tel:0257-264810

Milova bl.155, ap.1-2
Scor: 10 (3 voturi)
Adaugat de anonim
 • vikiterra88 - 25.06.2008
 • TEHNICI PE AURA SI CORP + PLANTE MEDICINALE.
  ROMAN,IN ARAD.
  TEL;0741202268

 • deepblue - 16.05.2010
 • Cu Ardelean ma inteleg foarte bine.Nu ia mita, cel putin mie nu mi-a luat.Am auzit despre ea de la persoane concrete, ca face foarte bine cezariana, de aceea am ales sa raman la ea. Nu se baga unde nu se pricepe, la amniocenteza. Te trimite la specialist pentru eco de morfologie fetala, triplu test, nu se da atoatestiutoare, desi face si ea eco de orice fel.Ghinionul face ca ea m-a trimis la Popa pentru triplutest.
 • deepblue - 30.10.2010
 • Operatia de cezariana pe care mi-a facut-o a decurs perfect,a durat exact o ora. A doua zi ma plimbam pe camera si pe hol, a treia zi amplecat acasa,in a cincea zi faceam shopping.La 10 zile mi-a scos firele, vindecarea a fost perfecta si rapida,macar ca am 40 de ani.Colega mea care a nascut prin cezariana la 4 saptamani dupa mine e foarte bine si ea.Am ramas la parerea ca dna doctor Ardelean are har.Celor care vreti cezariana v-o recomand.Mi-a mai placut ca nu ne-a programat in functie de concediul ei ci cand am fost pregatite. Mi s-a rupt apa la 38 de saptamani si cateva zile,seara pe la ora 10. A strans echipa la maternitatea Laser System, la ora 0 am intrat in operatie, la ora 1 am fost gata.A venit sa se intereseze de mine de 2 ori pe zi, era si medic de garda permanent, a venit si Sendroiu de cateva ori.Asistentele si-au facut datoria,n-am dat mita,am platit un pret corect.
 • deepblue - 31.10.2010
 • Copilul nascut avea 4400 g,dar operatia nu imi spune cand se schimba vremea,nu am dureri sau alte probleme. Anestezist a fost dr. Cornea, nu am avut nici dureri de cap nici de coloana, nici un fel de sechele.Vi-l recomand.A venit pentru mine in toiul noptii de la Ineu,nu m-a lasat balta,macar ca am fost opacienta oarecare pt. el. Ardelean e la fel, pe cumnata mea a operat-o in ajunul Craciunului ,ca atunci i s-a rupt apa,desi vroia sa plece undeva.Cumnata a nascut acum 5 ani si ceva la matern. Eu cred ca si asta e important, sa poti conta pe medicul la care te-ai "fidelizat",ca sunt destule femei care au tot platit la un medic si s-au trezit ca nasc cu medicul de garda.
  Ardelean lucreaza in principal la Matern, mai lucreaza la Laser System si la EcoMed(Fortuna).
  In toate locatiile astea exista ecografe foarte bune la care iti poti da seama singura ca bebe e ok sau nu.


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.