· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


CORNEA  , VALERIU

Loc de munca: Maternitatea Polizu
din Bucuresti, Bucuresti
Zero ca doctor. Eu am pierdut o sarcina avansata din cauza incompetentei acestui doctor. In conditiile in care aveam contractii si peirdeam lichid sfatul dlui doctor a fost acela de a lua un NoSpa si de a veni a doua zi la un control. Noaptea, dupa o indelungata suferinta, nasteam. Bineinteles ca nici macar nu s-a sinchisit sa ma asiste desi fusese anuntat. Fetelor cand auziti numele asta sa fugiti vazand cu ochii.
Scor: 7 (7 voturi)
Adaugat de anonim
 • GILI - 09.11.2005
 • Intamplarea a facut sa fie de garda cand" medicul meu " era de negasit in dimineata cand am ajuns la spital cu contractii . Dansul mi-a facut operatia cezariana ;am simtit toata atentia si inainte si dupa operatie.A fost o nastere prematura fara final fericit.
  L-am cautat dupa vreo cateva luni la Sanador pt.o consultatie ( la Polizu nu mai merg niciodata) .Mi-a prescris un tratament.
  O parere clara nu am.
  Eu chiar nu mai stiu la ce medic sa merg....cum sa aleg...


 • GILI - 09.11.2005
 • Intamplarea a facut sa fie de garda cand" medicul meu " era de negasit in dimineata cand am ajuns la spital cu contractii . Dansul mi-a facut operatia cezariana ;am simtit toata atentia si inainte si dupa operatie.A fost o nastere prematura fara final fericit.
  L-am cautat dupa vreo cateva luni la Sanador pt.o consultatie ( la Polizu nu mai merg niciodata) .Mi-a prescris un tratament.
  O parere clara nu am.
  Eu chiar nu mai stiu la ce medic sa merg....cum sa aleg...


 • yokovel - 14.12.2005
 • Este un medic excelent!
  M-a urmarit toata perioada sarcinii cu toata atentia.La orice ora din zi si din noapte raspunde la telefon.
  Eu sincer cred ca este un bun profesionist.Si ca om mi s-a parut extraordinar. Nasterea, cu anestezie epidurala a decurs excelent. Este un medic extraordinar si un om minunat. NOTA 10!Felicitari si echipei cu care lucreaza!

 • artophana - 11.06.2008
 • Fetelor, as dori, daca ati fost la dr Cornea, nr lui de telefon din cabinet sau personal. Iubitul meu este prieten foarte bun cu Dr Cornea si vrem sa mergem la el. Va multumesc daca imi trimite cineva un email pe adresa mea [email protected] nr. de telefon al dlui doctor. Multumesc.
 • Mariaaelena - 14.09.2010
 • Buna ziua,

  Stimate Doamne,

  M-am abonat la acest site , pentru a va informa si sa puneti in balanta toate informatiile, pentru a stii la care medic ginecoloc sa mergeti atunci cand este vorba de consult, sarcina s.a.m.d . Am trait o experienta groaznica datorita incompetentie unui medic si anume CORNEA VALERIU, care isi desfasoara "activitatea"atat in cadrul clinicii Sanador -Victoriei cat si la Spitalul Polizu Bucuresti.Dorind sa raman insarcinata , in prealabil luni de zile atat eu cat si viitorul tatic ne-am facut toate analizele si investigatiile necesare. Fiind nemultumita de toti medicii pe la care am perindat am ajuns si la numitul doctor, care repet , dupa parerea mea, este UN INCOMPETENT; Si-a dat cu parerea ca trebuie sa fac Histerosalpingografia( eventuala desfundare a trompelor), desi erau doar doua luni de cand incercam sa raman insarcinata. Mergand in a 10-zi de la ultima menstra cand stiam in urma documentarii ca se poate face, dar stimabilul doctor m-a pus sub tratament de 5 zile pentru a preveni o eventuala infectie. Zis si facut, a urmat weekendul si uita-ma in a 19-a zi(cand mi-au facut programare dupa disponibilitatea lor) ,cand trebuia se fac histerosalpignografia , desi i-am subliniat in nenumarate randuri ,ca totusi nu este mai bine sa asteptam pana urmatoarea luna??? Si cum s-a simtit jignit , mi-a reprosat ca imi perimt sa fac aceasta afirmatie, ca stie dansul ce este mai bine, ...Uite-ma ca am facut si minunata interventie...PESTE SARCINA!!!!!!!! Atentie , eu deja aveam sarcina de o saptamana.Analize, investigatii, ecografii 3D, stres, nervi, spaima..am reusit sa duc sarcina pana la a 8 -a, saptamana cand datorita radiatiilor la care am fost supusa in urma Histerosalpingografiei embrionul a incetat a se mai dezvolta.. Cand m-am dus la el, cu o foarte mara nepasare mi-a spus ca da, este vina lui, dar ca se mai intampla...si ca isi cere scuze!!!!
  Foarte dureros,[q] fiind la prima sarcina si chiuretaj, mai ales ca a trebuit sa-l fac din nesimtirea, si lipsa de profesionalism cu care se lucreaza la noi in tara. Atentie asadar fetelor, aveti grija de voi , sanatatea voastra si a bebelusilor vostri!!!

 • irlanda2000 - 15.04.2011
 • Salut!
  Sunt noua pe aici si s-a nimerit sa gasesc pagina asta...
  Eu am avut o experienta neasteptat de buna cu dr. Cornea (IOMC Polizu) pe a carui garda am picat in 5 aprilie 2011, cand Stefan al meu s-a hotarat sa vina pe lume. Toata sarcina mi-a urmarit-o un alt medic din Polizu care, din pacate, in ziua aceea era extrem de bolnav si si-a rugat colegul sa ii preia pacientii. Pe d-l doctor Cornea NU l-am motivat financiar din nainte!! Omul a facut cezariana impecabil, m-a vazut din proprie initiativa chiar si in ziua in care era liber (mai exact de ziua sanatatii), iar tratamentul prescris de el a inclus TOT ce stiam ca trebuie dat in cazul unei cezariene cu alte posibile complicatii. A fost OM si domn.... iar eu n-am ce sa ii reprosez, mai ales ca nu am fost pacienta lui pana in ziua operatiei. Cand mi-a scos firele, spre surprinderea mea, n-am simtit nimic. Daca alte gravidute au avut experiente neplacute cu dansul imi pare sincer rau si le respect tristetea.


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.