· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


STRATONE  , CARMEN

Loc de munca: Maternitatea "Elena Doamna"
din Iasi, Iasi

Scor: 6.75 (8 voturi)
Adaugat de anonim
  • buricutz - 15.11.2007
  • eu merg la ea de 5 ani si mi s-a parut ok. adica am fost la mai multi...onofriescu, avatajitei...etc...despre onofriescu ce sa zic noroc ca il intrebam eu ...cate ceva asa printre usa este ff ocupat si nu are timp de "nimicuri". madam stratone mi-a dat acelasi tratament care mi l-a dat onofriescu.na ce pot sa zic te face sa mai treci pe la ea e ff "nebuna" parca nici nu esti la dr.
    incovenientul ar fi ca nu as putea sa nasc la elena doamna ca arata groaznic, sunt conditii mizere de asta as opta pt alt medic de la cuza voda, sau poate unul intr-o clinica particulara....sa fiu tratata bine in mom dificile.e buna in concluzie.si nu e asa aglomerata ...la onofriescu ...mi-a facut programare pste o luna jumatate...n-am timp de pierdut.

  • smiri - 03.12.2008
  • Am fost si eu la d-na dr. si mi-a placut f mult modul dumneaei de a interactiona cu pacientii. Nu stiu cat de buna este ca dr dar ceea ce nu mi-a palcut deloc este ca atunci cand m-a asezat pe masa la control nu avea pus pe masa "servetelul" acela de unica folosinta...eu sunt mai ipohondrica asa si asta m-a cam deranjat. In rest...nota 10 ca disponibilitate si amabilitate si atentie acordata pacientului.
  • adnarn - 14.10.2010
  • Intr-adevar un medic gineco la care mergi si cu placere ! :) Mai mult de atat iti inspira incredere ca totul va fi bine, ceea ce dupa parerea mea conteaza cel mai mult. Face mult sa pleci de la orice medic cu moralul ridicat!!!

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.