· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Pediatri


SOCOSAN  , DRAGOS

Loc de munca:
din Bucuresti, Bucuresti
foarte bun profesionist si iubitor de copii.
Lotus Medica
Sos.Oltenitei nr.105, bloc INTEC,et.2, Sector4
Telefon (021) 332.31.41, (021) 332.27.89
Scor: 7.44 (9 voturi)
Adaugat de aligator
 • GabrielaT - 03.10.2005
 • Noi mergem la el ca la un specialist (cind vrem o a doua opinie). Am ajuns la el cind eram disperati ca fetita noastra nu minca de ajuns (avea 7 kg la 8 luni). Ne-a linistit ca nu e nimic grav, a reevaluat copilul (sintem inscrisi la alt medic de famile) si ne-a prescris niste vitamine si am reinceput tratamentul cu fier pentru anemie. De atunci mergem la el cam o data la 2 luni. Fetita a inceput sa ia in greutate si acum e bine. Mi se pare foarte priceput si meticulos (consultatia dureaza cam 30- 45 minute). Rindul trecut am avut o lista cu vreo 20 de intrebari si ne-a raspuns la toate, fara sa dea semne de nerabdare. E super OK. Gabriela T.
 • pd - 30.11.2005
 • Nota 10 cu felicitari pentru dr. Socosan! E pediatrul fetitei mele de la nastere( a venit acasa la cateva ore dupa ce am iesit din maternitate) si sunt foarte multumita de el. Am avut si noi liste lungi cu intrebari si a raspuns cu rabdare la toate. Cel mai mult imi place ca explica pe intelesul tuturor de ce recomanda sau de ce nu recomanda un anumit lucru.
 • irina37 - 22.12.2005
 • Eu credeam ca sint singura care ma prezint la el cu liste :). E medicul baietelului meu de cind s-a nascut si pot sa spun cu mina pe inima ca e un tip extraordinar. El m-a invatat sa-mi pastrez calmul chiar daca situatia mi se parea cam albastra. Am inteles ca si sotia lui e grozava.
 • rela - 09.10.2006
 • Da meticulos dar mie mi-a vazut baietelul si mi-a zis ca are rinofaringita. Copilul avea bronsiolita(diagnosticata la Budimex unde am ajuns dupa 5 ore cu temp.39.5)
 • claudiana - 06.05.2008
 • daca sunteti atat de multumita de dl dr. atunci de ce il aveti ca o a doua varianta?

  sa fiu sincera?

  e un jaf care nici nu raspunde la telefoane, nici nu da retete gratuite, nici nu pune diagnostice bune ...

  baiatul meu avea 39,9 temperatura, si nu raspundea la telefon, pe motiv ca nu stia numarul de telefon, dar cand am vorbit cu el nu stia nici numele ... , si nu isi amintea de noi. atunci de cei care nu au posibilitatile pe care le am eu cum isi aminteste? sau oare sunt sortiti disparitiei ....

  stiti ce a raspuns cand i-am zis ca am ajuns cu baiatul la urgenta? ca am avut GHINION

 • mamibernard - 17.06.2008
 • Pentru claudiana
  Nimeni nu a spus ca e Dumnezeu, ci doar un medic bun. Si copilul meu a avut ghinionul sa se nasca cu o malformatie a unui rinichi, dar si norocul sa descopar chestia asta intimplator si un alt noroc la fel de mare (si cu ajutorul dr. Socosan) sa intre pe mina unui chirurg foarte bun care este d-na dr. Dinu de la Gr. Alexandrescu. Asa ca vezi tu el are bunavointa, dar nu e Dumnezeu, e un om !


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.