· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


BOTEANU  , CONSTANTIN

Loc de munca: Spitalul Clinic Judetean
din Constanta, Constanta
Med.Sef Sectie Obstetrica-Ginecologie
Scor: 6.7 (10 voturi)
Adaugat de anonim
  • elly_tutuianu - 04.07.2006
  • In cazul in care doresti nastere normala... NERECOMANDAT!!! Nu-si da nici un interes... a plecat din spital si m-a lasat in grija dr. de garda, apoi nu a mai trecut deloc sa ma vada. Daca e vorba de cezariana... o recomanda cu usurinta, si fara sa fie nevoie... o astfel de interventie o poate face orice dr. de garda la obstetrica. Aparatura de la cab. pers. e foarte veche iar costurile sunt ca peste tot...

  • ramona79 - 18.01.2007
  • am auzit de la mamicile care i-au fost paciente ca se cam "coteste" cand ai mai multa nevoie de el.....adica la nastere....te plaseaza medicului care e de garda......doar nu o sa-si strice el somnicul.
  • nicol3ta - 05.03.2008
  • Eu am fost pacienta lui ani de zile la prima nastere nu era in spital deci nu a venit insa la a doua ma consultase cu 5 min. inainte si nu cred ca un medic la varsta si experienta lui nu si-a dat seama ca urma sa nasc imediat,m-a trimis in patul de langa masa de nasteri chipurile la oxigen unde de altfel am si nascut SINGURA el si asistentele fiind pe hol chemandu-i eu dupa ce nascusem deja.
  • nikolus - 30.05.2008
  • eu eram insarcinata in 6 luni si cand m-am dus la control m-a facut grasa;intr-adevar luasem 10 kg in plus dar ce vina aveam ?care s-a dovedit dupa ce nascusem ca eram doar umflata ca le-am dat imediat jos dar ma facuse 'varza'.Mancam normal nu cat ptr 2 dar m-am ingrasat.II spusese sotului sa nu-mi mai dea de mancare ca n-o sa-i mai placa dupa aia de mine.........si bineinteles ca am incercat sa mananc intr-o zi doar legume si fructe si m-am imbolnavit........mi-a scazut sistemul imunitar si m-am procopsit cu o viroza de toata frumusetea in mijlocul graviditatii.Bineinteles ca am schimbat doctorul- am fost la Medgidia si am nascut cu dr EDUARD BALASA de care am fost foarte foarte multumita;si-a dat tot interesul iar lui nu i-am parut grasa;practic aduceam pe lume un copil nu ma pregateam sa ma fac fotomodel.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.