· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


POPESCU ALBOTA  , GHEORGHE

Loc de munca: Spitalul Judetean
din Constanta, Constanta
medic primar
Scor: 5.25 (4 voturi)
Adaugat de anonim
  • zuzzica - 02.11.2005
  • DEZAMAGIRE TOTALA! n-am cotizat si m-a lasat pe afara. mi-a zis ca nu are posibilitatea financiara sa ajunga la spital...cu aj dnei dr gache am reusit sa nasc un baietel sanatos de 4.600g.noro si sanatate tuturor.

  • A_LEXA - 26.03.2007
  • am fost de doua ori la acest doctor si mi-a placut cum a vorbit . a fost singurul doctor care m-a sfatuit sa tin o sarcina si a discutat cu mine , nu ca toti ceilalti care se gandesc la chiuretaj de cum intri. Daca stie cineva unde mai are cabinet va rog dati-mi si mie un mesaj.
  • Andya - 22.06.2007
  • Sa va zic o poveste despre acest dr.:eram in calasa a 8-a.Mama(35 ani atunci) merge la el la control si isi face testul PapNic.La rezultat,dr ii comunica CANCER gr 4.Si atat.Va dati seama ce disperare.Bunicul meu la auzul vestii face infarc.Tatal meu e medic.A luat-o repede si au pelcat la Cluj(orasul de bastina al tatalui meu).Acolo face iar TOATE investigatiile si se infirma totul.Era o simpla racealaFace tratam de raceala si iese Pap Nic 2.Mai mult ca sigur ca analizele au fost incurcate la dr.Albota in cabin.Deci alt cineva a plecat acasa cu analiza mamei mele si.....Multumesc lui D-zeu ca azi, o am pe mama sanatoasa( 52 de ani),fara probleme si dornica sa creasca nepotii!!!Numai sufletul ei stie cum a trecut peste aceasta trauma psihica.Ca atat ....concluziile ....

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.