· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


BRICEAG  , ION

Loc de munca: Spitalul Clinic Dr I. Cantacuzino
din Bucuresti, Bucuresti
medic primar/ginecologie
Scor: 7.63 (8 voturi)
Adaugat de anonim
 • fefy - 02.06.2006
 • Foarte bun profesional, genul de dr. care rezolva cazuri complicate atunci cind altii nu stiu ce sa mai faca. Cu simtul umorului, te face sa te simti bine la spital.
 • bbmati - 19.10.2007
 • un giubucar meschin, care te programeaza la control cu o luna inainte, dar la rand astepti 2 ore, care nu-ti spune ce analize sa faci, si cand pierzi lichid in luna 3 iti spuna la telefon ca nu are ce sa-ti faca , sa te duci la urgenta.....nu-l recomand nici dusmanilor....
 • maducu - 19.03.2009
 • Incep a o cita pe fefy"genul de dr. care rezolva cazuri complicate atunci cand altii nu stiu ce sa mai faca" este o minciuna gogonata.
  Eu am avut parte de acest nemernic de doctor care am avut grija sa-i umplu buzunarele cu bani iar timp de 5 luni nu m-a urcat niciodata pe masa, imi facea cate o eco in cateva minute si de fiecare data era totul bine.......... pana cand am ajuns la el cu hemoragie si dl dr a avut nesimtirea sa-mi spuna ca nici nu ma cunoste si ca nu am fost pacienta lui.
  Nici nu vreau sa-mi mai amintesc prin ce-am trecut si mai ales durerea pierderii copilului meu.
  Acum vreau sa trageti voi concluziile si mai vreau sa va spun ca cele care sunt in momentul de fata la acest cabron de medic sa fuga cat mai repede.

 • gecomi - 22.06.2009
 • Un super doctor si un super om
 • andreea_lorena - 17.12.2009
 • Am nascut cu dr. Briceag acum 6 ani ,dar daca ar mai fi sa nasc a doua oara nu stiu daca l-as alege tot pe el.De ce spun asta...
  Din punct de vedere profesional e foarte bun. Eu am nascut prin cezariana si am o operatie de 5 cm facuta ff jos.N-am avut niciun fel de durere dupa ,m-am refacut extraordinar de repede.
  Pe de alta parte ,ca om ,lasa mult de dorit. Trateaza pacientele diferentiat, vorbeste altfel cu cele care vin recomandate, iar pe celelalte le trateaza cu dispret.
  Nu te tine minte, chiar daca dai bani la fiecare consultatie, pe mine in luna a8-a ma intreba cine sunt,dupa zeci de controale.
  Inca o chestie care m-a deranjat la el a fost ca in permanenta ma jignea spunandu-mi ca sunt grasa.
  Nu l-as recomanda cu 10 pe linie, dar oricum,ii raman recunoscatoare pentru ca mi-a facut o operatie de maestru si copilul meu n-a patit nimic la nastere.


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.