· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Ginecologi


PETRESCU  , JULIETA

Loc de munca:
din Bucuresti,
Centrul Medical "Batiste"

Scor: 10 (4 voturi)
Adaugat de anonim
 • ups - 13.05.2005
 • Vad o nota mare pt dansa...eu abia am ajuns sa o cunosc, dar nu pare eficienta sau ...normala.Ma ajuta cineva cu experienta sa legata de dna doctor?
 • blablabla - 04.05.2006
 • Extraordinara ca medic!!! Numai cuvinte de lauda am pentru dansa..cu toate ca intr-adevar..nu pare ..normala ca sa zic asa...dar ca doctor..jos palaria...eu am o experienta de cativa ani (cred k aproximativ 5 ani) de cand merg la dansa si singurul defect pe care il pot gasi este acela ca astepti foarte mult si inauntru la fel..petreci cam mult timp...dar merita categoric. Pe mine una m-a ajutat in foarte multe domenii medicale...chiar daca nu ar fi fost de datoria dansei...ce sa mai zic...Jos palaria. Din pacate nu stiu daca o mai putem gasi la Pol. Batistei. Daca are cineva mai multe informatii, va rog sa lasati pe site.
 • hehe - 29.10.2007
 • Doamna doctor inca lucreaza acolo:) doar ca s-a mutat la parter, imediat langa fisier. In legatura cu.. normalitatea doamnei, nu vad legatura cu performantele profesionale. In schimb, este cel mai bun si intelegator medic pentru care ati putea spera. Si asta pentru ca a invatat medicina cum nu se mai invata acum, cand a facut dansa scoala erau 90 de locuri in Bucuresti, si a intrat cu aproape 10!! si a iesit printre primii din facultate.

  In comparatie cu alti ginecologi care au replici de genul "hai fa pe masa sa-ti vad p****" sau alte insulte aduse de ginecologi din aceasi policlinica, danse e foarte draguta:)

  si in legatura cu normalitatea, gandinti-va ca toti oamenii au probleme, chiar daca sunt medici, avocati, vanzatori in piata, si e destul de greu sa nu isi lase aceste probleme sa le afecteze si viata profesionala

 • creasma - 01.11.2007
 • Este singurul medic care a tratat nu doar problema pentru care ajunsesem la dansa, ci si omul. Pe mine una nu m-a mai intrebat niciun doctor despre istoricul familiei: mama, tata, sot, socrii. Mamei i s-a facut histerectomie totala, tata a avut un cancer de prostata si cu toate aceste informatii obtinute a decis ce analize este cazul sa fac pentru a vedea cauzele problemei mele (infertilitate).
  Pentru o candida foarte rezistenta de care nu scapam si care ajunsese subcutanata mi-a recomandat un tratament atipic, nu doar cel cu antimicotice.
  Pe mine una chiar ma distreaza "normalitatea" doamnei doctor pentru ca prin discutiile deviate de la subiect ma relaxez foarte mult iar urcatul pe masa de consultatie nu mai este o oroare.
  Doamna doctor, dupa cum a spus si HEHE inca mai lucreaza la Policlinica Batistei, iar programul este: luni, miercuri si joi - dupaamiaza; marti si vineri dimineata.

 • hehe - 22.02.2008
 • mie mi se parea ca atunci cand un medic te tine mai mult in cabinet iti face o favoare, nu tu lui;)
 • hehe - 22.02.2008
 • daca stam sa ne gandim ca sunt platiti la 'bucata' si nu la timp, atunci convenabil pt doamna doctor ar fii sa ne dea afara repede repejor. Si faptul ca nu o face dovedeste ca ii pasa de pacientii ei

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.