· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.com

Liste/ Medici/ Pediatri


TANASESCU  , CARMEN

Loc de munca: Centrul Medical Unirea
din sector 1, Bucuresti
O doctorita tinara, buna la partea teoretica - doar a invatat-o de curind, dar pare depasita pe ici-pe colo la partea practica. De multe ori, trebuie sa-i propui tu ceva, si uneori zice ca e bine ca tine, alteori zice ca nu, dar fara prea multe argumente. La problemele mai simple, de urmarit dezvoltarea psiho-motorie a copilului e OK, la altele mai complexe nu prea.
Scor: 7.25 (4 voturi)
Adaugat de Anka-Christine
 • tzutzu_ - 17.06.2008
 • Raspunde mereu la telefon indifierent de ora la care o suni. Daca nu stie ceva, recunoaste ca nu stie dar se intereseaza si revine cu un rasp. repede. E genul care "sufla mai bine in iaurt decat sa fie vreo problema. E super meticuloasa.
 • lelutika - 27.09.2008
 • Da???????? Mie nu mi-a raspuns niciodata, motiv pentru care am si schimbat-o.
 • adrianamica - 17.09.2009
 • Noua ne-a raspuns de cele mai multe ori la telefon; evident au fost situatii cand nu a putut vorbi (fiind in alta consultatie, de exemplu), dar aproape de fiecare data ne-a sunat inapoi.

  Nu pune diagnostice in pripa, si nu da tratament "la intamplare" fara o confirmare a diagnosticului. Nu am avut probleme grave, cele curente au fost rezolvate fara probleme.

  Comunicarea mi se pare super ok, in ambele sensuri; de cele mai multe ori a manifestat o atitudine echilibrata in ceea ce priveste recomandarile (de exemplu, a vazut ca suntem ingrijorati in ceea ce priveste multitudinea de vaccinuri optonale si ne-a ajutat cu o recomandare in a renunta la cele pt prevenirea unor boli tratabile, fara urmari).

 • ionika_1975 - 24.05.2011
 • E un medic bun dar e foarte ocupata. Asta e un semn bun, zic eu. A meritat sa asteptam sa ne consulte copilul pentru ca ne-a lamurit multe "probleme". Da, nu se grabeste sa puna diagnostice si e o fire deschisa.

Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.