· articole
· intamplari

 liste informative @ parinti.comBULBUC  , AURORA

Loc de munca: Policlinica Stefan cel Mare
din Bucuresti, Bucuresti
Specializata in pediatrie
E meseriasa.
Scor: 9.14 (7 voturi)
Adaugat de anonim
 • mamabiancai - 28.09.2007
 • este pediatra fetitei mele care are 9 luni. Am numai cuvinte de lauda pt. Dr. Bulbuc. Se vede ca are experienta si ca isi practica meseria din pasiune, in primul rand. Bravo ei.
 • trendy_princes - 28.05.2007
 • Este o doctora foarte buna,intotdeauna m-a ajutat si la orice ora am avut o problema am putut sa o sun.Este o femeie minunata si un medic forte bun.:)
 • MariaBeech - 15.10.2007
 • Aurora este pediatra copiilor mei de 27 de ani. Desi copii mei au crescut si nu mai locuim in Romania, pentru orice problema am tot la ea ma duc. Nu am cuvinte sa o recomand pentru profesionalismul ei. Tin minte si acum prima ei vizita cind Mihai avea o luna si ea lucra pe salvare. Noaptea la ora 4 dimineata ea mi-a spus dintr-o suflare tot ce are Mihai si ce se va intimpla cu el in urmatoarele 6 luni. Acum o caut ca sa ma ajute sa ii dau de capat PH-ului fetitei mele (are 23 de ani si sint o gramada de doctori buni in Anglia dar nu am gasit inca pe nimeni care stie ce are copilul si il trateaze holistic asa cum stie ea- este unica in acest sen). Si acum imi aduc aminte de Mihai la 6 luni, cind dupa ce am fost de 3 ori la doctorita locala fara sa rezolve ce avea copilul, un simpu telefon dat lui Cuta mi-a pus diagnosticul de otita pe care la confirmat a doua zi specialistul.
 • tati_meu - 29.11.2007
 • Doamna Doctor... Nu stiu de unde mai e... Se daruieste zilnic copiilor de la pranz pana dimineata... tarziu...
  Doarme cateva ore in 24 de ore si nu stiu de unde are atata energie....
  In cabinetul din Stefan cel Mare are un perete de 15 metrii patrati, plin cu pozele copiilor pe care ii are in grija... si nu sunt toti...
  Dupa programul de la cabinet, mai consulta si acasa, pt. ca nu poate sa intoarca spatele copiilor pe care ii are in grija....
  Pe fiecare pui il ia in brate, vorbeste cu el, il pupa si cumva il binecuvinteaza si ii spune ea ca totul e in regula... e sanatos, TUN!
  Ne-a fost, ne este si cred ca ne va fi intotdeauna alaturi....
  Ii multumim din suflet si ii dorim multa sanatate si putere de munca!
  Sa-i dea Bunul Dumnezeu sanatate!


Comenteaza si tu!
Pentru a vota si/sau comenta trebuie sa te autentifici sau sa devii membru.